VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 164
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 070
Вчера Емануела, когато спореше с Торнев се издаде, че знае какви са настроенията навън - каза нещо от рода "Стига се излагате, хора, помислете как изглеждате в очите на хората навън", ама Торнев хич не се замисли и не обърна внимание на думите ѝ....

# 2 071
Да, интересно е че Ирина е всенародно недолюбвана, а реално не е направила уж кой знае какво
Но просто личи че е фалшива и това събужда някакви инстинкти за самосъхранение, че има нещо гнило.

# 2 072
Без да познавам Ирина съм убедена, че като излезе и чуе или прочете коментарите по неин адрес, няма да се трогне. Целта не е да й стане гадно, а да осъзнае, че повечето хора не са лесни за манипулиране тъпаци. Тя ще заяви, че е пълно с хейтъри и завистици и колко над тях е тя.

Лара само дето не падна на колене да й се извинява. И за какво? Че е изказала мнение и не я е подкрепила. А Ирина се затвори в банята да имитира плач. Не е лесно да се разревеш просто така.

# 2 073
Емануела четяла само фолк литература  Joy Joy Joy

Аз мисля, че Емануела ги дразни нарочно понякога.

Е да, това си беше бъзик от нейна страна.

# 2 074
Е как нищо не била направила...бърка им в главите и ги манипулира както й е изгодно.
Отделно се прави на най-най-най, има претенции да е нещо по така, които претенции нямат нищо общо обаче с реалността..

Лара голямо подгъзуване. То голямо приятелство от 1 месец...по-скоро са добри познати. но ако Лара има користни цели да ползва Ирина в бъдеще, тогава е съвсем разбираемо сервилното й поведение. Иначе .не.

# 2 075
  • София
Дори ще напише сърцераздирателна изповед в блога си и ще обиколи 3-4-5 предавания, за да каже колко негативни хора имало и тя не предполагала колко негативни хора има, и слава Богу, че не живеела с такива хора, че има много верни приятели и любов. Но, не, тя не ги мрази тези хора, тя ги съжалява, защото да си толкова негативен значи, че си много нещастен, и затова се моли за тях да намерят щастието си, но първо да минат през себепознанието... Мога да й го напиша и да й пратя наготово.

# 2 076

Не съм гледала епизода, но не бих се учудила ако Света Ирина е отказала колелото уж мислейки за общото благо, да има поне тя багаж, че да помага на другите с необходимото Joy
Благородна е тя. Сега на Торнев и Михов като им се наложи, може да им услужи със сутиен и червило.

# 2 077
Е,в същност лоша реклама няма, доста се говори за нея Simple Smile
Може и така да се тълкуват нещата

# 2 078
Ама сега никой не я закача, щото тя, нали, ги пита Mr. Green Постла си тя добре...
А Меглена е сдъвкаха след това..

# 2 079
Гледам На кафе и не очаквах такова мазнене към Явор. Особено за гаврата в изповедалнята с Жана, за която му личеше колко е горд от постъпката си. Уж съжалява, ама се подсмихва мазно.
Този е просто едно нахално ла*но със самочувствие без покритие.

# 2 080
Не че давам идеи на продуцентите, но понякога има хора, които публиката просто обича да мрази и те пак качват гледаемостта.

Спомням си в американсия Стажант имаше една Омароса, много я мразеха всички, беше супер манипулативна и неприятна. Обаче после пак я поканиха в "звездната" версия, стана много известна, сайтове, книги, предавания. помня, че Тръмп веднъж и благодареше какво страхотно сътрудничество имали и какъв супер бранд били изградили заедно Simple Smile

От нашата Ирина става чуден злодей.

# 2 081
  • София
Хайде, хайде, не й слагай корона на главата! Съвсем обикновена кифла на 40.

# 2 082
Аз ли не гледам предаването както трябва или не рекламират телефоните за гласуване?  Mr. Green

# 2 083
Дори ще напише сърцераздирателна изповед в блога си и ще обиколи 3-4-5 предавания, за да каже колко негативни хора имало и тя не предполагала колко негативни хора има, и слава Богу, че не живеела с такива хора, че има много верни приятели и любов. Но, не, тя не ги мрази тези хора, тя ги съжалява, защото да си толкова негативен значи, че си много нещастен, и затова се моли за тях да намерят щастието си, но първо да минат през себепознанието... Мога да й го напиша и да й пратя наготово.
[/quote

Много яко! ]

# 2 084

Много точно! Само дето не съм много сигурна дали има приятели..

Интересно ми е довечера на лайфа кой ще защитава Ирина. Иван няма са е със сигурност. Но знае ли човек.. само да не са поканили брат й.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт