VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 088
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 055
Падна и ореола на Утробата, ужас. Сега няма да го преживее и ще поиска да излезе, за да не е Изгонената от зрителите, а излязлата по собствено желание. Но нека остане, има мегдан да изоре още дъното.
Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак. Права си, Урина - от различни вселени сте ти и Миглена. Тя отказа мисия, защото има достойнство, а ти отказа, за да приличаш на нея и за да си запазиш парцалките. Космическа разлика между вас, и срещу Миглена да тичаш, не можеш да я стигнеш. Много жалко човече си!
Искаше да намериш себе си, вече го направи - да ти е честита всенародната любов и възхищение, за които толкова драпаш.

# 2 056
  • sofia
За Ирина ясно, че приятели няма и е нямало кой да я посъветва, да не се излага в ББ. Няма нужда от пари, има малко детенце, но е жадна за внимание. Да е известна...
Чудя се, обаче, как Надя никой не я е спрял да влезе? Преди 2 месеца е загубила годеник?!? Какво търси в подобно сеирджийско шоу?

# 2 057
Явно си е мислила, че сеирите ще я разсеят донякъде...
Надя ми е симпатична-сдържана е, ненатрапчива, но и скучновата за подобно предаване.Преживяното от нея явно я прави още по-интровертна.
Ирина е рядко неприятна, но наричането и Урина е просто- Sick

# 2 058
  • sofia
Да я разсее ББ? Та тя по принцип не изглежда да е купонджийа? Единствено, ако е подписвала договор, преди загубата, ми се вижда логично. Или и тя не е тази, за която се представя....
А за псевдонима на Ирина.... Sick

# 2 059
Здравейте, чета ви от известно време, правите интересни коментари. Не винаги успявам да гледам предаването. Най-интересна ми е Надя до този момент. Малко в страни от последните дискусии, искам да ви попитам - в профила на Александра Богданска във ФБ се появи снимка от снощи, в ляво девойката Деси Цонева ли е? Ако не съм се припознала, какво тогава гледаме по ТВ, влизат в къщата за снимки по няколко часа?

# 2 060
Това с гадния прякор не е ли Златина (не помня името), но имаше една жена, която и в други сезони пише едно и също на всяка страница, също и във фейсбук. Обикновено много мрази един играч и много обича друг.

# 2 061
Същата е! И прякорите, които лепи са отвратителни  Sick

А Надя едва ли се разсейва в къщата, тя седи настрана от всички и предполагам има повече от достатъчно време да задълбава в мъката си. Не виждам да има някаква адекватна подкрепа от хората, които са там, то няма и как от такива индивиди. Деси направо я дозакопа всъщност, а Ирина с нейната гавра с починалите ѝ близки заради едната мисия, направо си е за освидетелстване.

# 2 062
Надя ми прави впечатление, че почти не разговаря с Ирина, една дума не е казала за нея/поне от това, което ни показват/, а тя каза на Лара, че Надя е опасна и щяла да си извади кучешките зъбки, щото какви неща е чувала за нея ooooh! Много добре знае какво преживява Надя и пак злослови, и то дори без да е предизвикана. Много жестоко. Това, което прави сега с Лара също. Толкова гадно я кара да се чувства виновна. Смеят се на фолк певиците, че били такива или онакива, ама те не й се поддават на манипулациите.

# 2 063
Мен Ирина не ме кефи, не ме кефи бе, хора..
Не разбрах Мари, в крайна сметка, какво точно харесва в Ирина и защо я защитава, м...??! newsm78

И тя като идолката си раздава морал-колко сте лоши, защо така, не бива, дайте да се хванем за ръце и да не плюем Mr. Green, пък нищо конкретно за характера Ирина не казва Stop

# 2 064
  • София
е, сега, всеки има право да харесва или да не харесва някого. То си е нейна работа, нека не обръщаме темата на Левски срещу ЦСКА.

# 2 065
Тъй де, но не разбрахме защо я харесва? Не й отричам правото Peace

# 2 066
От години гледам Брадъра и най-вече се забавлявам с коментарите. Невиждано до сега прецедент както обещава вечно Ники е наистина пълното единодушие на зрителите по въпроса за най-недолюбван и неадекватен участник. Гледах първите предавания на запис и влязох във форума да се възмутя на Ирина. Бях сигурна ,че ще ме наплюят всички и обвинят в ерес да говоря против любимия модел на публиката-домакинстващадобрамайкагрижовница че и психолог ,но приятно съм изненадана ,че хората вече никак не се връзват на манипулации. Май само един Иванчо и една Мари...йка останаха да и вярват -виц.Мари мила извини за асоциацията с ника ти. Виждам ,че си добронамерена и просто автоматично включваш защита когато някой е нападнат от голяма тълпа . Добре ще е да я изкарат. Тогава може и да стане весел спор във форума)))

# 2 067
  • София
Четох из нета,че Ирина напуснала къщата  newsm78
Ми ще напусне. Тръгнала е по спешност да си търси дърво и въже, за да облекчи България. То тя излезе най-големия ни проблем. Ще вземе да опропасти и изборите и тогава трябва да я изселваме от България.

Мисля, че малко преувеличаваш в гнева си. Ирина играе роля, което е нещото, което дразни. За мен тя е манипулатор-страхливец, като невестулка. Такъв човек винаги успява да направи така, че другите да са виновни, като мошениците е, които казват за жертвата "просеше си го, той е глупак, не съм го карал да ми дава парите си". И като стане напечено, изчезва. Подстрекател, който казва "давайте да дадете".

# 2 068
Особено грозно изказване вчера: "Вие кажете бе, хора, дали да въртя колелото"..тоест, питаш от кумува срама с идеята и надеждата, че при така ребром поставен въпрос, хората ще кажат: "Не, недей да въртиш".

Прехвърля топката в полето на другите, тоест - те да вземат решението, което си е изцяло нейно...

Но така излиза чиста от ситуацията, копче не може никой да й каже - ще го контрира веднага, с "Аз нали ви питах, бе хора?" Sick

Изключително долнопробен похват за манипулация Peace

# 2 069
Емануела четяла само фолк литература  Joy Joy Joy

Аз мисля, че Емануела ги дразни нарочно понякога.

Общи условия

Активация на акаунт