VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 303
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 130
Скрит текст:
Психопатите, от друга страна, не са в състояние да формират емоционална привързаност, да проявяват  съчувствие, макар че изглеждат харизматични и очарователни личности. Психопатите са много манипулативни и лесно печелят доверието на околните. Те се научават да имитират различните емоции, макар че всъщност са неспособни да ги изпитват. Обикновено са образовани и са с добри и стабилни работни места. Някои от психопатите са  толкова добри в имитацията на чувства и в манипулацията, че са семейни или са с дългосрочни интимни отношения, без някой около тях да подозира истинската им природа.
При извършване на престъпление психопатите внимателно планират всеки детайл предварително и често имат планове и за непредвидени случаи. Те са спокойни и педантични, хората ги харесват.
Счита се, че причината за психопатията е генетична, а социопатията е резултат от околната среда, най-вече от възпитанието. Психопатията е свързана с физиологична недоразвитост на част от мозъка, която отговаря за контрола на импулсите и емоциите. Социопатията, по-вероятно, е продукт на детството и на емоционална или физиологична  злоупотреба.
Психопатите са едни от най-опасните антисоциални индивиди с личностно разстройство, защото се разграничават емоционално от действията си, независимо колко ужасни могат да бъдат те.
Тази характеристика как пасва на Ирини...

# 2 131
  • Испания
Признавам не знаех и проверих какво е волован.
И аз Embarassed Представи си какво дъно сме Laughing
+1
Сега ще проверя обаче.

Със сигурност го знаете:

Може да са с различна плънка, в зависимост от това каква баба сте имали.  Wink

# 2 132
  • София
Пропуснах епизода с влизането на някакъв Христо. Моля, някой да ме просветли кой е този? Благодаря!

# 2 133
не се притеснявайте, Ирина пък сигурно не знае, какво е: мусака, сърми, мотика...
Е ти пък... тия ми ти билки, подправки, биоекоинезнамсиощекакви домати в нейната земя на нейната градина в нейния дом как се отглеждат без мотика Flutter Laughing Peace

# 2 134
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14642228_176374365 … d&oe=58AC7C22

Ходят те влизат излизат като в ХАН е къщата на ББ в Нови хан .....а леко отсрани на снимката  е стринка иринка  Joy

# 2 135
Снощи  Ирина каза ,че няма да участва защото все пак някой в къщата трябва да има дрехи.Едва ли не се изкара че го пари за тяхно добри и че мисли  за тях
Та ми е интересно как ще услужи с дрехи евентуално на Лили или Вальо.Не я харесвам именно защото се прави на светица ,на загрижена ,а всъщност е манипулативна иннтригантка.Ако беше застанала и казала като Миглена-"отказвам ,защото така съм решила" щеше да бъде много по достойно.
.Ако Роро все пак се намъкне в дреха на Ирина ,най-вероятно Бб ще трябва да вкара в къщата екзорсист за Торнев

# 2 136
  • Испания
Пропуснах епизода с влизането на някакъв Христо. Моля, някой да ме просветли кой е този? Благодаря!

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2016-07-08&article=257750

# 2 137
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14642228_176374365 … d&oe=58AC7C22

Ходят те влизат излизат като в ХАН е къщата на ББ в Нови хан .....а леко отсрани на снимката  е стринка иринка  Joy

И  на мен ми приличат на Ирина и Деси!

# 2 138
  • Испания
Снощи  Ирина каза ,че няма да участва защото все пак някой в къщата трябва да има дрехи.Едва ли не се изкара че го пари за тяхно добри и че мисли  за тях
Та ми е интересно как ще услужи с дрехи евентуално на Лили или Вальо.Не я харесвам именно защото се прави на светица ,на загрижена ,а всъщност е манипулативна иннтригантка.Ако беше застанала и казала като Миглена-"отказвам ,защото така съм решила" щеше да бъде много по достойно.
.Ако Роро все пак се намъкне в дреха на Ирина ,най-вероятно Бб ще трябва да вкара в къщата екзорсист за Торнев

"Предателството" на Златарева я хвана неподготвена. Смяташе, че вече достатъчно ѝ е промила мозъка. Изтърси първото нещо, което роди главата ѝ, която всъщност изобщо не я слуша.  Naughty

# 2 139
  • София
Затова няма живо предаване.Щото в един момент може да се окаже,че няма никой в къщата.И понеже е юбилеен сезон, пускат кой когато си иска, да си ходи където поиска.Лошото е,че през цялото време се мъчат да ни убеждават, как горките са затворени, вътре без връзка с външния свят.

# 2 140
  • София
Да уточня, Ирина нито ми е любовница, нито ми е тъща, че да я  обичам или мразя. Друг е въпроса дали я подкрепям или не.

# 2 141

А някои тук се притесняваха за нея - как щяла да понесе "всенародната обич", когато излезе. Може би вече се е окъпала в нея..
Както са я подкарали в това шоу, в някой следващ сезон ще ги пускат да излизат навън за шопинг, кино и други дребни удоволствия. Съвсем омазаха пейзажа вече. Дори и за работни ангажименти не би трябвало да излизат, а те вече отпочнаха и партитата...  ooooh! Whistling
Извинете за невежеството, но коя е Александра Богданска?

# 2 142
  • София
И  на мен ми приличат на Ирина и Деси!
Тази на снимката категорично НЕ е Деса. Учудвам се, че намирате прилика.

# 2 143
На мен много ми прилича на Деси. Няма ли и други снимки от тази вечер?

# 2 144
  • Испания

А някои тук се притесняваха за нея - как щяла да понесе "всенародната обич", когато излезе. Може би вече се е окъпала в нея..
Както са я подкарали в това шоу, в някой следващ сезон ще ги пускат да излизат навън за шопинг, кино и други дребни удоволствия. Съвсем омазаха пейзажа вече. Дори и за работни ангажименти не би трябвало да излизат, а те вече отпочнаха и партитата...  ooooh! Whistling
Извинете за невежеството, но коя е Александра Богданска?

Бившата на Даниел Петканов. Излиза куп информация от жълти сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт