VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 297
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 145
Скрит текст:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14642228_176374365 … d&oe=58AC7C22

Ходят те влизат излизат като в ХАН е къщата на ББ в Нови хан .....а леко отсрани на снимката  е стринка иринка  Joy
А някои тук се притесняваха за нея - как щяла да понесе "всенародната обич", когато излезе. Може би вече се е окъпала в нея..
Както са я подкарали в това шоу, в някой следващ сезон ще ги пускат да излизат навън за шопинг, кино и други дребни удоволствия. Съвсем омазаха пейзажа вече. Дори и за работни ангажименти не би трябвало да излизат, а те вече отпочнаха и партитата...  ooooh! Whistling
Извинете за невежеството, но коя е Александра Богданска?

Бившата на Даниел Петканов. Излиза куп информация от жълти сайтове.

Ааа, репортерът на Цветков. Даже съм я гледала в Черешката, но не я познах. Embarassed Благодаря! bouquet
Може ли да става въпрос за стари снимки, които са качени сега или не се процедира така?

# 2 146
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14642228_176374365 … d&oe=58AC7C22
Ходят те влизат излизат като в ХАН е къщата на ББ в Нови хан .....а леко отсрани на снимката  е стринка иринка  Joy
И  на мен ми приличат на Ирина и Деси!
Тази на снимката категорично НЕ е Деса. Учудвам се, че намирате прилика.
На мен русата жена ми прилича на Йоана Захариева.

# 2 147
  • España
Не само Гло е излязла от роман на Агата Кристи, Иринчето също е в ролята на подмолното зло тровещо общата хармония и подтикващо към низки страсти.И това само от екрана и отделни епизоди.На живо сигурно е кошмар !

Даже знам от кой точно роман - "Завесата - последният случай на Поаро"  - та там злодеят - на вид съвсем морален и хрисим, беше брилянтен манипулатор , подтикнал съвсем умишлено 5 човека да убият - вменявайки им- вина, гняв и цяла палитра.... емоции... #Shocked

# 2 148
Според мен на лайфа довечера трябва да поканят Вихра да защитава Миглена, нали са приятелки Simple Smile Simple Smile Simple Smile Това вече ще е интересно Wink

# 2 149
  • Sofia
може,може... Mr. Green

тези дни няколко пъти ми се случва да говоря за Ирини,а да и казвам Вихра Joy

# 2 150
Признавам не знаех и проверих какво е волован.
И аз Embarassed Представи си какво дъно сме Laughing
+1
Сега ще проверя обаче.

Ще се изучим. Laughing
Сега остава да изчетем цялостното творчество на Фицджералд  и всички Американски класици, и сме готови за Вип брадър в присъствието на кръга интелигенти и в частност на Торнев.

Вихра ще постъпи много тъпо ,ако се появи. Мястото и не е там. Да си седи у дома и да потрива ръчички е най- разумния и ход.

# 2 151
  • София
Според мен на лайфа довечера трябва да поканят Вихра да защитава Миглена, нали са приятелки Simple Smile Simple Smile Simple Smile Това вече ще е интересно Wink
Не, за Вихра е по-добре да не се замесва.

# 2 152
Ирина, ако беше истинска приятелка на Лара трябва да се радва, че приятелката й има собствено мнение и да я уважава за това. Ама Ирина смята Лара за свой придатък и пази боже да има мнение, различно от нейното. Щеше да е смешно, ако не беше жалко.

# 2 153
Сега Вихра Петрова спокойно може да се направи на Дженифър Анистън и да каже, че всичко е карма.

# 2 154
Ирина, ако беше истинска приятелка на Лара трябва да се радва, че приятелката й има собствено мнение и да я уважава за това. Ама Ирина смята Лара за свой придатък и пази боже да има мнение, различно от нейното. Щеше да е смешно, ако не беше жалко.
Едва ли на Ирина Т. й е хрумвало, че Лара може да й бъде приятелка. По -скоро си е представяла Лара като работник при нея. На длъжност Носач на винена чаша или Дъска за рязане на зеленчуци. Забелязвам, че Лара добре би заработвала като дъска, добре се навежда и става супер равна и удобна.

# 2 155
Може ли линк във ВБОКС към промото за довечера и за продължението на участието на Явор в "На кафе" от днес? Благодаря! Simple Smile

# 2 156
А защо Вихра да потрива ръчички, Иван може още да обича Ирина, не е тръгнал да я зарязва  /поне не се е чуло/.

# 2 157
  • ГО
Нали не мислите, че Иван ще зареже жена си заради участието й във ВБ? И ще се върне при Вихра?  Joy

# 2 158
Лара плака и се тръшка, но имаше един момент, в който хвърли такъв тежък поглед на Ирина, че тръпки ме побиха - когато чу от нея за петнайсетминутното си мнение. Изобщо, епизодът снощи беше брилянтен откъм показателни реакции. Самата Ирина беше забавна за гледане - как ръкопляскаше и се усмихваше на спечелените от Лара пари, но не можеше да задържи усмивката повече от 2-3 секунди и лъсваше едно такова гадно изражение  - тип "мъртва си!". Mr. Green Роро пък тихичко помрънкваше и се съгласяваше с Иринините увъртания за багажа. ooooh! Да видим дали той ще заеме овакантеното място на първа придворна дама или Лара ще си посипва многократно главата с пепел, докато си върне височайшото благоволение. Crazy

# 2 159
  • Испания
А защо Вихра да потрива ръчички

Не мисля. На нейно място бих почувствала още по-голям ужас, щом Тенчева това по казва пред камерите и при излъчване на избрани моменти. Представете си, когато не я снимат.  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт