VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 056
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 250
Мале, тази Ирина е като някоя сектантка ooooh! Как промива мозъци и вменява вина и държи всички изкъсо.... Sick

# 2 251
  • Варна
Боже, какво ли е да израснеш с такъв тип майка? Shocked

# 2 252
  • София
Тежко!

# 2 253
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пак само Генчо е против Ирини, а и Ернестин, а Женя голяма закрилница. Ох, и Кошлуков е съгласен с тях, Калканджиева не спря да кодкудяка и тя в опозиция .

# 2 254
  • Испания
Калканджиева яде хляба на Иван, та защитава Тенчева.

# 2 255
Ще ми бъде интересно да чуя въпросите към Ирина. Но отговорите не толкова.. ще са типично в неин стил и с бавния монотонен глас. Tired

# 2 256
Мале, тази Ирина е като някоя сектантка ooooh! Как промива мозъци и вменява вина и държи всички изкъсо.... Sick
Абсолютно!
Толкова е властна. Един от поданиците й се измъкна от желязната ръкавица и тя се побърка. Отделно, че и разбиранията и за приятелство са объркани и твърде крайни - все едно слушах разговор между 15 годишни.

# 2 257

Горко им на тези четири деца и на Иванушка, а Сарачинов сигурно банкет е вдигнал като се е отървал от нея...

# 2 258
Супер! Вече има с кого да плаша детето. Няма Торбалан, няма Баба Яга. Има Ирина.  Joy

# 2 259
Абсолютно!
Толкова е властна. Един от поданиците й се измъкна от желязната ръкавица и тя се побърка. Отделно, че и разбиранията и за приятелство са объркани и твърде крайни - все едно слушах разговор между 15 годишни.

Точно като некви пуберки са  Joy Joy Joy

# 2 260
Няма едно добро мнение за Ирина и тук и във ФБ.Даже тук сме мнооого меки в изразите си за нея
И ако тази вечер не е тя изгонена няма по голямо доказателство че всичко е манипулация

# 2 261
Голяма отврат е тази Ирина,такъв човек няма шанс да ми е в обкръжението и една минута,а Лара язък че ми е зодия,такова мекотело е.  Naughty

# 2 262
  • Испания
Чакам въпроса на Миглена към Тенчева, ако го излъчат, разбира се.
..

# 2 263
Ирина наистина е голям манипулатор, много властна, обсебваща дори, изискваща определено поведение от приближените ѝ, според нейните лични интереси, ценностна система и разбирания за "приятелство". А може да се погледне и от друг ъгъл: тя е достатъчно силна и си е самодостатъчна, за да си губи времето и да разчита на слабохарактерни или направо безхарактерни партньори. Те не са ѝ нужни, те ѝ създават повече грижи, спънки, проблеми, отколкото полза, и затова предпочита да се освободи от тези безполезни и на моменти вредни "тежести", чисто "бреме". Изобщо картината може да бъде тълкувана и интерпретирана по много различни начини, които зависят от манталитета и субективната настройка на възприемащия, според мен.

# 2 264
Колкото и да ми се иска, не ми се вярва, че точно Ирина ще е изгонената днес  Tired

Общи условия

Активация на акаунт