VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 874
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 430
Браво на Емануела! Умно момиче е и могат само да й дишат праха т.н. "интелектуалци" в къщата - тя освен умна, е и красива и млада. Peace

# 2 431
  • Испания
Сложила съм и купичка, за да се събира мазнотията, която се лее от устата Тенчева.

# 2 432
Мале, чак сега видях Жана, че тя се е удвоила  Shocked
Който смята, че Жана е напълняла, нека си спомни как изглеждаше, като обитаваше умопомрачителното късо гащеризонче с ефект и в цвят "морска сирена"...  Joy Joy Joy
Аз само в хикс фактора я гледах и там си беше добре. Тук ми се струва доста напълняла, но пак е сладурана на външен вид. Психиката няма да коментирам.  Laughing

Изгониха ли някой? Не мога да гледам.

# 2 433
И нека хвалбите започнат...сега!  Mr. Green

# 2 434
  • somewhere near the sea
Жана си е унищожила косата, сега си унищожава и фигурата

# 2 435
  • София
Жана има участие в клуб тази вечер. Може би затова е облечена така.

# 2 436
Щяла да ги изпере който имал нужда, сякаш на ръка ще пере...голям подвиг да пусне пералнята Joy

# 2 437
Туриха й ангелските крилца вече

# 2 438
Колко е мазна тази....

# 2 439
Жана май беше споменала нещо, че преди е имала проблем с килограмите, като гледам скоро  пак ще има.
Аз дори превключих канала като дойде ред на Ирина, не мога да я гледам просто.

# 2 440
Щяла да ги изпере който имал нужда, сякаш на ръка ще пере...голям подвиг да пусне пералнята Joy
Най- тежката работа... да обикаляш часове за да събираш дрехи за пране. Да ги переш и сушиш...... сякаш на ръка ще им търка гащите и ще духа докато изсъхнат...

# 2 441
Текстовете на Емануела са тотална простотия, няма какво да се обяснява по тая тема.

Певиците нямат отношение към текстовете - пишат ги текстописци.  Песните също доста често не си избират сами -  какво ще пее решава  Продуцентът  Wink - и няма не искам, не ми харесва -  записва и тръгва по клубовете, ако не иска да остане на улицата. Те са просто месо - наемни работнички - отговорността и вината за това, което представляват и продават е тяхна в много по-малка степен, отколкото е прието да се мисли. Затова повечето са доведени от малки и забутани провинциални селца и градчета, където  перспективите за бъдещото са скромни или никакви  ... Кати - тръпката  на Ути е от Брезник (тя пък колко е тъпааа - Емануела е като Айнщайн, ако ги сравним)  ... както и да е -  мисълта ми беше, че търсенето определя предлагането. Докато има мутри, ще има и подобни  "жанрове" в ... "изкуството" за съжаление.
Просто тези кръстоносни походи, които водят някои като Лара и Ути, не срещу босовете в чалгата, а  срещу чалгаджийките са смешни и абсурдни- не ти харесва - не слушай, не гледай и толкова... или ходи се разправяй с Пайнера или Касъмов - кво ѝ се дръвчиш на Емануела, дето е 40 кила и си седнал да ѝ обясняваш каква е отрепка? Върви в Несебър лятото да скачаш на Митьо  Очите тогава...егати интелектуалния отпадък са такива.
бтв. Не слушам чалга - слушам Майлс Дейвис.  

# 2 442
Браво на Евгени. И публиката ръкопляска бурно.

# 2 443
  • Варна
Браво Евгени!!!

# 2 444
  • Испания
А защо не дадоха издевателството над Златарева?

Общи условия

Активация на акаунт