VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 856
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 610
Е, удари дъното! Всички знаем за проблемите на Жана, разтурикъща такава.

Какво й каза Ирина на Жана, че изпуснах? Моля, кажете ми... Praynig
Ами започна с менторския си тон,и обясни на Жана,че са се опитали да и прикрият проблемите в къщата,с алкохола,не искали да коментират проблема  и с наркотиците,с колите,и завърши че има поведение на краварка само спи и пие,и пуши.С две думи тя искала да скрие ,ама всичко си го каза .Та Минчев Ирина Урина я нарече ,Ирина Втренчена.Просто заради Евгени гледам лайфовете😁

# 2 611
Дреме им на двете лелки за Глория. Яд ги е, че не излезе Емануела.
Изисканата кроасанка се показа колко струва - питонка, чалгарка, краварка... За нея важи с пълна сила следното - "някои хора са като една стотинка - двулицеви и нищо не струват".

# 2 612
Някоя добра душа, ако може с 2 думи да каже какво стана, че Глория излезе

Уж имала най-малка подкрепа от публиката.
Това е ясно, но пропуснах целия лайф днес Blush Ако някой може да синтезира, че сте изписали повече от 20 страници

# 2 613
Иринито веднага взе да обижда и да използва обидни епитети...малееее, отврат е тази жена, пълен отврат Sick

На лайфа-Гената и Ерна критикуваха Ирина, Калканджиева я защитаваше.

# 2 614
Абе то е ясно кой цъка смс-и за Ирина,то затова и вота е положителен.

# 2 615
Този Иванушка,дано да прогледне и да види що за змия си има в къщи

# 2 616
Обаче коментарите във фейсбук са убийствени  Joy Joy Joy

# 2 617
  • Бургас
да не е  малкият опосум

# 2 618
Кой го гледал това предаване? Кой, кой ...кой бее  
Е, по-абсурдно нещо никой участник не беше казвал досега - бива ли да е толкова проста? Тая, ако не си е намислила нещо предварително ръси уникални глупости   Shocked  Ирино, да не би да се правиш, че не знаеш къде си ма?  Thinking    

# 2 619
Още не съм ви прочела докрай ама да се включа  Laughing
Харесаха ми отговорите на Емануела - на място бяха. Големите интелектуалци не отидоха ли точно заради "интелекта" си в лудницата.  hahaha

# 2 620
Рядко се вижда такова падение в национален ефир на хора, които имат претенции да са част от интелектуалния елит. Хора, на които им е дадена трибуна и поле да се изявяват. Срамна история, срамна... За мен е недоумение това, че нямат капацитета дори да го осъзнаят.
Тази вечер ми остави страшно горчив вкус.

# 2 621
Чудя се защо никой от съквартирантите не зададе въпрос на ББ поради каква причина направи Лили галеница, че и имунитет й даде и то когато всички във фб видяха, че събра най-малко гласове  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Thinking Thinking Thinking Thinking
Хайде за смс-те ясно,че са манипулирани, но поне не виждаме, но във фб...не сме слепи  ooooh!

# 2 622
Е, удари дъното! Всички знаем за проблемите на Жана, разтурикъща такава.

Какво й каза Ирина на Жана, че изпуснах? Моля, кажете ми... Praynig
Ами започна с менторския си тон,и обясни на Жана,че са се опитали да и прикрият проблемите в къщата,с алкохола,не искали да коментират проблема  и с наркотиците,с колите,и завърши че има поведение на краварка само спи и пие,и пуши.С две думи тя искала да скрие ,ама всичко си го каза .Та Минчев Ирина Урина я нарече ,Ирина Втренчена.Просто заради Евгени гледам лайфовете😁

bouquet
Не знам, Ирина е голям дразнител за хората. На мен не ми допада, че като яхне метлата, не се свени да вика, навирайки се в лицето на хората. Това поведение говори за властен характер, дължащ се на ниско самочувствие и ми дожалява за децата й....със сигурност и с тях така се държи...

# 2 623
Ако мислите, че някой ги гледа смс-те. Stop Гледат ги дотолкова, че да си пресметнат печалбата. Всичко е нагласено и пак добре, че прекратиха практиката, Кънчев да крещи екзалтирано: "по-малко от 1% дели първите двама, имате още една минута да гласувате".

# 2 624
  • София
Ясно беше, че Глория си тръгва. Но ревящата подлога наистина ли мисли, че това е пример за младите? На това ли ще научи дъщеря си?

Общи условия

Активация на акаунт