VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 820
  • 3 206
  •   2
Отговори
# 2 625
  • Пловдив
  Аз се учудвам, че тук / във форума / най-голяма подкрепа има
ЕМАНУЕЛА.Уж всички сте против чалгата, всички сме Ентилигентни....
Ирина, няма какво да я коментирам, но беше ясно, че няма да излезе тя.
Но, между Глория и Емануела  сто пъти предпочитам да излезе втората.

# 2 626
Ирина, Лара, Лили, Торнев, Ути, Роро - не съм вярвала, че сред нашите "випове" може да има такива помияри Sick От години не съм гледала в това предаване толкова противна сбирка от хора.
А вотът няма как да не е манипулиран (Евгени ни подсказа, че се върти някакъв фалш), по-голяма всенародна "любов" каквато виждам в момента към Ирина просто никога не се е случвала в историята на този формат.

# 2 627
  • Испания

Подобна отрова няма никакъв шанс да ми е интересна.  Peace

Не я изкараха, защото им вдига гледаемостта.

# 2 628
  • Пловдив
Ясно беше, че Глория си тръгва. Но ревящата подлога наистина ли мисли, че това е пример за младите? На това ли ще научи дъщеря си?

А да я учи да е като Емануела ли...?...

# 2 629
Този Иванушка,дано да прогледне и да види що за змия си има в къщи
Иванушка си е ОК с Ирина,тя на него знае как да се покаже,предложи,как да го омае,спечели,предразположи,кой знае колко му е ръкопляскала,как му е придавала важност,толкова му трябва на един Иванушка,погали го па макар и лицемерно с пачето перо и е сляп вовеки.
Като казвах,че е хитра лисица,някой искаше обяснения още в първата тема.
Е,сега сигурно ги получи,ако още чете темите ,стига да не е като Иванушка глупав да не види очевидното.

# 2 630

Ами какво да ти кажа - ако си широкоскроена и слушаш музика, ще осъзнаеш, че Риана също е чалгарка. И Бийбър също и въобще, в момента модерната музика има корени в...чалгата, мдам. Чалгата е повсеместно и световно явление. Но това не означава, че носителите му са глупави - напротив. Знаят какво се продава, знаят какво е комерсиално и го произвеждат.

За съжаление, операта не е на мода в днешно време. Обаче да се разберем - оперните певци не са по-високо интелектуални от чалга певците. И едните и другите са певци - имайки предвид, че операта навремето е била забавлението на масите - пяла се е по села и паланки и то доста разгулно - все за любов, все за убийства от любов, нали разбираш....

# 2 631
От ФБ

Иринчеее отърва кожата, змия такава. Мигленчето ще те довърши. Дано си говориш сама до края на предаването. Инфантилна, манипулативна и мега антипатична персона!    Joy Joy Joy

# 2 632
  • София
Ирина, Лара, Лили, Торнев, Ути, Роро - не съм вярвала, че сред нашите "випове" може да има такива помияри Sick От години не съм гледала в това предаване толкова противна сбирка от хора.
Относно нашите "ВИПове", нали знаеш, има една приказка: И лекият боклук, задуха ли вятър, заживява със самочувствието, че е звезден прах!

# 2 633
(тихо, ненатрапчиво) А бе ще проядете всички воловани до Коледа. Като не щете со кротце, со благо, ще стане со малко кютек. Joy
Dudhen, не си сама в чуденето си. Емануела е за пример на младите, не Глория, която говори езици, работи в Европа, рисува и свири на пиано. Peace
DeltaAzimut,  да бе, и на Марс ще пратят диск с чалга от Земята! Продава сексът, ей това е. Вече и на 10 годишните, ако може. Колкото по без гащи, толкова по-бързо продава.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 22:36 от Маpи

# 2 634
  • София
(тихо, ненатрапчиво) А бе ще проядете всички воловани до Коледа. Като не щете со кротце, со благо, ще стане со малко кютек. Joy
Dudhen, не си сама в чуденето си. Емануела е за пример на младите, не Глория, която говори езици, работи в Европа, рисува и свири на пиано. Peace
Нищо такова не показаха.Как да опознаем Глория, за да не я гоним?Не,че ние сме я изгонили.Ясно е кой бихме изгонили ние.

# 2 635
  • София
-И аз се чудя като Урина кой гласува, защото именно тя трябваше да е вън. Дали е реален вотът ?
- Иван, как кой? Счупил е телефона да не му я връщат!

Xaxaa ми така де, Ако трябва да общувам с хора като Глория Ненормалницата,Жоро Торнев,Деса Пияницата и сие, за да съм в отбора на "Интелектуалците", то предпочитам да съм проста!!! То от толкова интелектуалщина, и държата ни е това на положение !!! Айде да вървят на .... "интелектуалците" Аман от такива

от фейсбук

Жалко, Ирина е на финал, с тия хм "ителектуалци" няма да и стигнат гласове. А ми се струва, че целта е да изкарат Миглена преди Ирина, само и само да и начесат егото.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 22:40 от MATA KOSMATA

# 2 636
По отношение на казуса Емануела срещу Глория,предпочитам в предаването да остане Емануела,не защото харесвам музиката й или бих я слушала,а защото в самото предаване ме натоварва по-малко от Глория.

# 2 637
  • София

Разделям човека от професията поне донякъде. Дотук, каквото са показали за Емануела, тя се държи най-нормално. Да, чалга-певица е, но поне няма претенции да е голямата работа. Пее си жената на публиката, която я оценява и това е. Нали не ме кара да я слушам!
А Жана не ми допадна още от откъслечните неща, които съм гледала като беше в певческото реалити. Не зная дали и колко е талантлива, но и тя не е в моите предпочитания. Та, все ми е тая кой какво пее.

# 2 638
Dudhen, не си сама в чуденето си. Емануела е за пример на младите, не Глория, която говори езици, работи в Европа, рисува и свири на пиано.
Защо, ако някой не смята Глория за пример, непременно трябва да смята Емануела за такъв?
България също е в Европа. Справка - географските карти.

# 2 639
  • Атина
Седя и си мисля след предаването- дали е имало по-мразен участник, така единомислено...Чета във фейса и ми става още по-странно...Наистина ли тези хора после ще имат самочуствие и самомнение?УЖАС!
Ирина-обижда точно като селска баба/да ме извини бабата-тя сигурно се изразява по-изискано от нея/, ама то да бе само това...
Лара-за нея думи нямам.Айде примера с младите другаде...
Ема-не успях да видя-преразкажете, моля...
Така де, Глория отиде да купонясва, ама на Иванчо/или на Тупарев/бая страници и мнения ще им се наложи да трият...То тва не е един профил от БГ мама  Wink

Общи условия

Активация на акаунт