VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 731
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 685
  • Пловдив
Емануела със сигурност ще излезе с повече ползи от ББ в сравнение с Иринито. Много олекна последната, тази вечер. Супер грозно нападна Жана. Преди предаването ми се е струвала интересна, сега я намирам за досадна, обсебваща и крайно неприятна. 

# 2 686
На мен Ирина ми прилича не точно на краварка а на бироразносвачка с характер, даже си я представям и чувам - Майн хер, бите вашен бирен, бите и вашен дрехен даден  изпиралишен йетс! Вайл  найн даден -   би найн шойне на Иринише - подследсвишен съвсем не вундаба, а шварценегер и фолдсфаген!  Sunglasses Кой може да устои или противоречи на това - не упреквайте горкия Иван...той не разбира немски Laughing
Извинете, не успях да гледам предаването, сега само се опитвам да  ви изчета  Hug

# 2 687
Че кой не говори английски в днешно време? newsm78
Аз и с руски се оправям доста добре, тъй че не е  полиглот Глото  Stop
 Виж обаче Гетсбито не съм го чела, ще си призная Mr. Green

# 2 688
Не можах да разбера защо Ирина не отговори на въпроса на Миглена.Нали уж са задължени да отговарят или тя е специална? newsm78

# 2 689
  • Пловдив
  Ирина винаги съм я харесвала и все си мислех, че злобни кучки я плюят.
Сега разбирам защо е така.Когато си в изолация си показваш "рогата"
Колкото и да се стараеш истинското "АЗ" излиза наяве.

# 2 690
Цялата красота на Ирина се разбива на пух и прах щом опознаеш характера й, рядно се срещат толкова душевно- нечистоплътни хора.

# 2 691
  • София
 Ирина винаги съм я харесвала и все си мислех, че злобни кучки я плюят.
Сега разбирам защо е така.Когато си в изолация си показваш "рогата"
Колкото и да се стараеш истинското "АЗ" излиза наяве.
И злобните кучки всъщност се оказват малко по-прозорливите, виждащи и под повърхността на маската и казващи истината.

# 2 692
  • София
Цялата красота на Ирина се разбива на пух и прах щом опознаеш характера й, рядно се срещат толкова душевно- нечистоплътни хора.
Абсолютно!  Peace

# 2 693
То ако със знаене на езици и свирене на пиано се ставаше интелектуалец ехееее... Ако не ги съпоставям с Емануела по професия, а по характер и държание, втората се представя доста по-добре в повечето ситуации.

# 2 694
Много добре казано Peace

# 2 695
  • София
То ако със знаене на езици и свирене на пиано се ставаше интелектуалец ехееее... Ако не ги съпоставям с Емануела по професия, а по характер и държание, втората се представя доста по-добре в повечето ситуации.
Това едно на ръка и другото-никой не ми отговори защо точно на някоя от тях двете трябва да уча дъщеря ми да подражава?!?

# 2 696
  • Испания
А какво смятат, че постигат, триейки във ФБ? Та те трябва да изтрият всичко, публикувано досега. И това какво би променило?

# 2 697

Красота?  Никога за мен тя не е била образец за красива жена. За мен, пак повтарям, да не бъда обвинена внезнамсикаквосега.  Rolling Eyes
Тази вечер не гледах, имах по-приятни занимания, но изчетох темата по диагонал и разбрах горе-долу как са се развили нещата.

# 2 698
Емануела можеше просто да каже, че предлага това, което се търси, вместо да изпада в откровения как децата знаели текстовете на абсурдните й песни (ако това изобщо може да окачествим с определението за песен).
Глория е тийн, който ако не намери пътя навреме ще свърши в истински психодиспансер, или ще я намерят изстинала от свръхдоза.
Лара е абсолютно олицетворение на конформизма, освен това от нея лъха нещо фалшиво. Не може да имаш такива зли очи и да се усмихваш с добро.
Ирина е виден представител на зодията си,  няма да се повтарям, само ще кажа, че язък за таланта й да манипулира. Повечето лоши хора го правят с всички и при всякакви обстоятелства, само защото го могат и не пропускат възможност да го използват. Грозно избухва, грозна душа носи, въпреки красноречието, 'което притежава.

# 2 699
Не можах да разбера защо Ирина не отговори на въпроса на Миглена.Нали уж са задължени да отговарят или тя е специална? newsm78
Защото е проста Laughing

Възхищението пред знаенето на чужди езици не си ли изживя времето отдавна! Днес повечето знаят по някой друг допълнителен освен българския. Да не я цаним за работа в кол-център Глото, та толкоз да ни е важен този момент от СVто й Mr. Green А и щом живее по чужбините, то остава и да не ги знае Crazy Важното е за какво го използва това знание това момиче. Какво работи всъщност и работи ли въобще нещо. Освен еротичната радиостанция, която не е за хвалба въобще, нито за пример на ничии деца. White trash!

От всичките ах и ох от иринините злоба и простотия, забравихте спора за бюджета в началото. Еййй, много тъпи мъжете в това ВБ, бее. Ама много Sick Те като че ли нарочно толкова прости са ги подбирали ooooh! Прав се оказа Явор да пали и да бяга.

Общи условия

Активация на акаунт