VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 757
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 670
Лошото е, че Ирина пак няма да бъде номинирана от повечето съквартиранти."Интелектуалците" ще номинират Миглена, Емануела, Жана или Рени...
Да, това беше шанса да излезе ИринИто. Но пък и аз, както някой поса по-напред, ще се радвам да я гледам как се излага и си мисли, че е ДЪ Бест Wink Другата седмица точно четирите изброени ще са на номинации и най-вероятно Рени ще излезе.  Naughty

# 2 671
Едва на 5 години Ава даде точното определение за Ирина - мазна лисичка.  Joy

# 2 672
(тихо, ненатрапчиво) А бе ще проядете всички воловани до Коледа. Като не щете со кротце, со благо, ще стане со малко кютек. Joy
Dudhen, не си сама в чуденето си. Емануела е за пример на младите, не Глория, която говори езици, работи в Европа, рисува и свири на пиано. Peace
Нищо такова не показаха.Как да опознаем Глория, за да не я гоним?Не,че ние сме я изгонили.Ясно е кой бихме изгонили ние.
Показаха я на пианото - свири и пее. Лара каза - говори езици, артистична. Но кой да чуе в общия вой по Ирина и Лара.  Peace
Лара едва ли е критерии за владеене на чужде езици. Интересно,  с Майк Тайсън не се видя много много да говори Глория - виж Деси и Рени се чуваха доста често.

Може ли линк към фейсбук коментарите

# 2 673
Не съм чела около 55-60 страници.Ще го направя после.Но,както не ми харесва Ирина,същата е и Вихра.Играего и тя много ,,над нещата,,Пратиха ми профила й сега и прегледах набързо.Та Иринчо Иванин си е паднал пак на мястото.А дори и тази Вихра,дето съм чела,че преди не готвила,сега пуска линкове със вкусотии...Еднакво смешни са ми и двете.Връщам се да чета с надеждата,че Иринчината е извън играта.

# 2 674
Във ФБ са възмутени, че им трият коментарите против ИринИ...

# 2 675
  • София
И аз не разбирам какво жалите Иван. Мъжът, който излезе публично да хули Вихра при положение, че той инициира раздялата им, развя мръсни ризи пред цяла България, заедно със сподвижника си Андрей причини разрухата и индиректно края на Васа Ганчева...сори, не ми е жал. Виж, на мен ме е малко яд, защото съм защитавала Ирина Тенчева в други теми.

# 2 676
  • Пловдив
 И от 5 бащи да раждат -тяхна си рабата.
Ама като си известен само с бащите? / извинявам се на почитателите на
Емануела  и други подобни/ ?

# 2 677
 Аз се учудвам, че тук / във форума / най-голяма подкрепа има
ЕМАНУЕЛА.Уж всички сте против чалгата, всички сме Ентилигентни....
Ирина, няма какво да я коментирам, но беше ясно, че няма да излезе тя.
Но, между Глория и Емануела  сто пъти предпочитам да излезе втората.

Ами какво да ти кажа - ако си широкоскроена и слушаш музика, ще осъзнаеш, че Риана също е чалгарка. И Бийбър също и въобще, в момента модерната музика има корени в...чалгата, мдам. Чалгата е повсеместно и световно явление. Но това не означава, че носителите му са глупави - напротив. Знаят какво се продава, знаят какво е комерсиално и го произвеждат.

За съжаление, операта не е на мода в днешно време. Обаче да се разберем - оперните певци не са по-високо интелектуални от чалга певците. И едните и другите са певци - имайки предвид, че операта навремето е била забавлението на масите - пяла се е по села и паланки и то доста разгулно - все за любов, все за убийства от любов, нали разбираш....

Много ти благодаря, че ми разясни кое е чалга!
Значи щом Риана и Бийбър  са чалгари, то  наШта Емануела / пееща за
таралеж в гащите и други подобни социално ангажиращи теми/ има шансът да
стане по-известна и от тях.

Аз преди ББ не я знаех коя е. Сега четох за нея и освен "богатата" творческа кариера
разбрах с кого е щяла да се омъжи и от кого има дете.

Ох и аз не я познавах Емануела преди ББ. Самата аз не слушам чалга. Но това, че момичето пее чалга, не го прави автоматически глупаво, както се опитват да го изкарат "интелектуалците" в къщата. Точно напротив - Емануела до сега се представя блестящо и отново разбива догмите. Това, че е красива и пее чалга, не означава, че е глупава и невъзпитана. Wink Не всяка красива жена е глупава.

# 2 678
На лайфа тази вечер: Лара била сателит на Ирина. hahaha

Ирина е безсърдечна. Confused

# 2 679
Мен ми стана чудно кой даде глас за Ирина в анкетата? Мари?!
Мне, не съм аз. В анкетите не гласувам. Има и други, явно, но не се обясняват тука като мен, наивно и ококорено.

Ивекс, мисля, че поставени в некомфортни ситуации с нелюбими хора всички истерясват и показват слабостите си. А в нормалната си среда, там и с тези, с които се зареждат, са си едни нормални хора. Не считам никого за подлога, плазмодий, идиотка, тъпанарка и т.н.

Спецално за teta, (брей, научи ме синчерита да проверявам какво пиша)- за да учи моден дизайн в Лондон, Глория ще да говори английски. За да живее в Ница - трябва да се оправя на френски. Докара хубаво произношение пред Кънчев. Сега, то може да излезе, че ти пък 3 езика говориш + пианото. Въпросът е колко говори Емануела, (докато свири, да речем)? Или да не си слагаме таралеж в гащите със спор за това?  Peace

# 2 680
  • Атина

Така де, Глория отиде да купонясва, ама на Иванчо/или на Тупарев/бая страници и мнения ще им се наложи да трият...То тва не е един профил от БГ мама  Wink

Та да се самоцитирам...Доста мнения ще липсват, ако не днес, то в близките дни...И накрая всичко ще се окаже по сценарии...

# 2 681
  • София
И аз не разбирам какво жалите Иван. Мъжът, който излезе публично да хули Вихра при положение, че той инициира раздялата им, развя мръсни ризи пред цяла България, заедно със сподвижника си Андрей причини разрухата и индиректно края на Васа Ганчева...сори, не ми е жал. Виж, на мен ме е малко яд, защото съм защитавала Ирина Тенчева в други теми.

Напълно си я заслужава. Той толкова грозно се държа по медиите, че хак да му е Ирина - още да му промива мозъка! Тая жив ще го изяде.

# 2 682
  • Варна
Толкова низко поведение от тази ИринИ фон ВолованИ ИванИ не очаквах. Ама как? та тя е графиня Продуценти, бива ли таквоз държане от арстократка?
Btw много не разбрах какво  иска да каже с това "краварка", т.е. че Жана е дива селянка, която освен да дои крави по цял ден друго не може или че е понапълняла като баварските доячки?Не мога да я разбера тази жена? При всичките хубави неща, с които бог я е дарил (много деца, "благ" съпруг, хубава външност, пари, слава ,па макар и печална) защо джанъм е толкоз нещастна и злобна и отмъстителна?

# 2 683
От фейса
"Ти беше пример за мен, Глория! Взимам ножа и сядам да пия от обяд."
Не, че нещо, но наистина това ни показаха от нея, плюс някой и друг истеричен припадък. Харесвам я Глория, но някой трябваше да падне жертва на силните и се падна тя, което беше жалко.

# 2 684
  • Испания
Не ме интересува кой колко деца и от колко мъже има, колко езици говори и т. н. Интересува ме как го виждаме, макар и в откъслечни епизоди. Видеата могат да се манипулират, могат да се вадят думи от контекста, но не може да сложиш думите, които чуваме всички, в устата на Тенчева, Златарева, Торнев и сие. Бутилките, които се леят, залепените за ръцете чаши... Злобата, отровата, падението няма как да им го изиграят други.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт