VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 846
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 655
Лошото е, че Ирина пак няма да бъде номинирана от повечето съквартиранти."Интелектуалците" ще номинират Миглена, Емануела, Жана или Рени...

# 2 656
(тихо, ненатрапчиво) А бе ще проядете всички воловани до Коледа. Като не щете со кротце, со благо, ще стане со малко кютек. Joy
Dudhen, не си сама в чуденето си. Емануела е за пример на младите, не Глория, която говори езици, работи в Европа, рисува и свири на пиано. Peace
Нищо такова не показаха.Как да опознаем Глория, за да не я гоним?Не,че ние сме я изгонили.Ясно е кой бихме изгонили ние.
Показаха я на пианото - свири и пее. Лара каза - говори езици, артистична. Но кой да чуе в общия вой по Ирина и Лара.  Peace
Точно Лара преди няколко дни я нарече "говедо"

А тази вечер каза, че се е извинила хиляда пъти за това! Не са нито толкова черни, нито толкова бели. Показаха ни изрезки на нас, иначе са си едни нормални хора, дето си изкараха едни хилядарки с цената на това форумите да си излеят насъбрания гняв върху тях. Peace

# 2 657
Мари, сериозно ли мислиш така?
За теб всичко е нормално?

# 2 658
Мен ми стана чудно кой даде глас за Ирина в анкетата? Мари?!

# 2 659
Ирина е олицетворение на злото в моите очи. Нищо чудно как е оплела тъпунгера Иванчо.
Такива змии обикновено си търсят глупави мъже, които да водят за носа.
Сега си спомних един клип във Вбокс през 2012, в който след излизане от залата след бракоразводно дело Вихра говореше, че иска, колкото се може по-дълга дъщеря и да не се среща с Ирина, защото последната била страшен манипулатор и Вихра се притеснявала как ще влияе на дъщеря й.

Жалко е, че и в живота в повечето случаи такива зли кучки си получават своето, а добрите страдат и понасят последствията,
Ако бях на мястото на Вихра щях да търся всички възможни начини (дори легални) да предпазя дъщеря си от отровното присъствие на "най-добрата майка".

# 2 660
  Аз се учудвам, че тук / във форума / най-голяма подкрепа има
ЕМАНУЕЛА.Уж всички сте против чалгата, всички сме Ентилигентни....
Ирина, няма какво да я коментирам, но беше ясно, че няма да излезе тя.
Но, между Глория и Емануела  сто пъти предпочитам да излезе втората.

Пу пу, сакън! Видяхме я Ентелигенцията в действие, нямам никакво намерение да се зачислявам към тях!
Ти даваш ли си сметка първо #Кой решава коя ще си тръгне? И дали всички тук имаме морална дилема Глория-Емануела изобщо?

# 2 661
  • София
Урина е дъното просто. Слепотата и глупостта на мъжете е безгранична. Иванушка си заслужава напълно съдбата!

# 2 662
  • Испания
Една от пишещите се е оприличила на Тенчева /в анкетата/. Защо ли нямам съмнение коя?   Flutter

# 2 663
  • София
Една от пишещите се е оприличила на Тенчева /в анкетата/. Защо ли нямам съмнение коя?   Flutter
Ами то само една одобрява Ирина.

# 2 664
Ако ми кажеш, че е Мари, няма да ти повярвам  Naughty

# 2 665
  • София
Ако ми кажеш, че е Мари, няма да ти повярвам  Naughty
Joy И аз!

# 2 666
  • Пловдив
 Аз се учудвам, че тук / във форума / най-голяма подкрепа има
ЕМАНУЕЛА.Уж всички сте против чалгата, всички сме Ентилигентни....
Ирина, няма какво да я коментирам, но беше ясно, че няма да излезе тя.
Но, между Глория и Емануела  сто пъти предпочитам да излезе втората.

Ами какво да ти кажа - ако си широкоскроена и слушаш музика, ще осъзнаеш, че Риана също е чалгарка. И Бийбър също и въобще, в момента модерната музика има корени в...чалгата, мдам. Чалгата е повсеместно и световно явление. Но това не означава, че носителите му са глупави - напротив. Знаят какво се продава, знаят какво е комерсиално и го произвеждат.

За съжаление, операта не е на мода в днешно време. Обаче да се разберем - оперните певци не са по-високо интелектуални от чалга певците. И едните и другите са певци - имайки предвид, че операта навремето е била забавлението на масите - пяла се е по села и паланки и то доста разгулно - все за любов, все за убийства от любов, нали разбираш....

Много ти благодаря, че ми разясни кое е чалга!
Значи щом Риана и Бийбър  са чалгари, то  наШта Емануела / пееща за
таралеж в гащите и други подобни социално ангажиращи теми/ има шансът да
стане по-известна и от тях.

Аз преди ББ не я знаех коя е. Сега четох за нея и освен "богатата" творческа кариера
разбрах с кого е щяла да се омъжи и от кого има дете.

# 2 667
Какво го жалите тоя Иван? Толкова е обикновен и незабележим, добре, че тази усойница го омота, че сега щеше да е пропаднал алкохолик. Иван има овчо излъчване и няма да се учудя ако Андрей е мозъкът в двойката. Щом си харесва и търпи кроасанката, толкова струва и той.

# 2 668
  • София
Нападат Емануела - защо? Че е родила деца от двама бащи. А Ирина, а Лара от колко? Че е чалгарка, това работи, намерила е начин да се оправя в живота. А те какво работят? И защо им е такъв трън в очите?

# 2 669
Какво го жалите тоя Иван? Толкова е обикновен и незабележим, добре, че тази усойница го омота, че сега щеше да е пропаднал алкохолик. Иван има овчо излъчване и няма да се учудя ако Андрей е мозъкът в двойката. Щом си харесва и търпи кроасанката, толкова струва и той.
И го води за носа като послушно кученце. Сигурно му е промила мозъка и го залъгва с бисквитки както прави с Лара.

Общи условия

Активация на акаунт