VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 831
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 640
Интересно ми е какъв коментар би направила продуцентката Армутлиева, относно това как продуцентшата Тенчева нападна публично протежето ѝ ...  Саня, ще си оставиш ли магарето в калта?  Wink

# 2 641
(тихо, ненатрапчиво) А бе ще проядете всички воловани до Коледа. Като не щете со кротце, со благо, ще стане со малко кютек. Joy
Dudhen, не си сама в чуденето си. Емануела е за пример на младите, не Глория, която говори езици, работи в Европа, рисува и свири на пиано. Peace
И за съжаление има сериозен проблем с алкохола.Аз това момиче без чаша не го видях
Да не говорим за психическото и състояние.
След 10 години ше е развалина.Жалко

# 2 642
  • София
(тихо, ненатрапчиво) А бе ще проядете всички воловани до Коледа. Като не щете со кротце, со благо, ще стане со малко кютек. Joy
Dudhen, не си сама в чуденето си. Емануела е за пример на младите, не Глория, която говори езици, работи в Европа, рисува и свири на пиано. Peace
И пие от сутринта, обяснява, че само в лудницата се чувства като у дома си, през 30 минути надига шишенцата с хапчета, вероятно и с дилъра си е дружка и т.н.!
Аз дори не мога да си представя, че се води спор коя от точно тези двете персони да е пример за децата ми. Еми нито едната!!!
Но определено Емануела ми стана по-симпатична, въпреки че се изказвах доста неласкаво в началото за нея!

# 2 643
И от толкова много езици си говори сама, ако ме разбираш. Crazy

# 2 644
Нищо такова не показаха.Как да опознаем Глория, за да не я гоним?Не,че ние сме я изгонили.Ясно е кой бихме изгонили ние.
Показаха я на пианото - свири и пее. Лара каза - говори езици, артистична. Но кой да чуе в общия вой по Ирина и Лара.  Peace

# 2 645
Оставам си на мнението от първите теми,че на финал ми се струват да са Ирина (кумица на продуцента),Миглена(силен играч),Жана(гласуваща с смс-и фенска маса) ,а също и Валентин и Надя като най-малко номинирани.Христо още не мога да го ситуирам,нищо не са показали от него,но иначе като първо впечатление ми харесва.

# 2 646
Падна ми камък от сърцето, че това с фалосите не било изложба, а дипломна работа и не било в Италия, а в БГ.... Mr. Green    пу пу пу

Не било компютри, а компоти  Mr. Green

Любимката ми излезе, но така е по-добре за нея  Peace

# 2 647
  • Варна/Лондон
 Аз се учудвам, че тук / във форума / най-голяма подкрепа има
ЕМАНУЕЛА.Уж всички сте против чалгата, всички сме Ентилигентни....
Ирина, няма какво да я коментирам, но беше ясно, че няма да излезе тя.
Но, между Глория и Емануела  сто пъти предпочитам да излезе втората.

Аз като слушам Еминем да не ме прави по- духовно извисена от тези слушаши Емануела? Пък и има ли значение с какво си изкарваш хляба, стига да не чакаш някой друг да те нахрани. Това, че е Емануела фолка, по-кофти човек ли е от Катя Ританката?
За Ирина пък с нейната бразилска, напрво човек е станала, няма що. Whistling

# 2 648
Нищо такова не показаха.Как да опознаем Глория, за да не я гоним?Не,че ние сме я изгонили.Ясно е кой бихме изгонили ние.
Показаха я на пианото - свири и пее. Лара каза - говори езици, артистична. Но кой да чуе в общия вой по Ирина и Лара.  Peace
Точно Лара преди няколко дни я нарече "говедо"

# 2 649
Ирина е олицетворение на злото в моите очи. Нищо чудно как е оплела тъпунгера Иванчо.
Такива змии обикновено си търсят глупави мъже, които да водят за носа.
Сега си спомних един клип във Вбокс през 2012, в който след излизане от залата след бракоразводно дело Вихра говореше, че иска, колкото се може по-дълга дъщеря и да не се среща с Ирина, защото последната била страшен манипулатор и Вихра се притеснявала как ще влияе на дъщеря й.

Жалко е, че и в живота в повечето случаи такива зли кучки си получават своето, а добрите страдат и понасят последствията,

# 2 650
Ми тя и Ирина прилича на краварка. Гретхен, особено с плитчиците.

Дааа, ама немска, туй е то класата.  Crazy
Честно казано и аз като Кошлуков, се чувствам доста омерзена (сигурно, щото чета със закъснение и ни чесън, ни светена водица се сетих да ползвам!  Mr. Green).
Сериозно, това натрапване на измислени ценности ми дойде в повече.
Какъв гьонсуратлък се иска, да наречеш Ирина МОРАЛЕН коректив?!
Или пък тези, дето възхваляваха толкова Глория, искат ли дъщерите им да приличат на нея?!
Роро и Ути се писали интелектуалци и дават оценки за интелект?!
Лара даже не си заслужава да коментирам.
Грозна работа.

# 2 651

На пиано и аз свиря. А Глория не я чух чужди езици да говори..какви чужди езици владее?

# 2 652
Не знам .. другите като са такива Ентелектуалци как не озъзнават, че са просто маши в ръцете на ИриниЙ.

# 2 653
Седя и си мисля след предаването- дали е имало по-мразен участник, така единомислено...Чета във фейса и ми става още по-странно...

Eдно не можем да й отречем на Ирина - обединител на народа е!  Laughing

Цитат от ФБ:  hahaha
"Биг Брадър евалаката! Иван сигурно е вложил при вас всичките си приходи от Фермата Grinning Само и само жена му да не се връща!!!"

# 2 654
  • Испания

Точно Лара преди няколко дни я нарече "говедо"

Naughty Нарече я "боклук".

Общи условия

Активация на акаунт