VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 688
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 715
Евгени каза: Плащат ми да я защитавам....чете ни  Mr. Green

Видяхте ли Ирина как се насълзи и каза на Лара дано да я изгонят, че да си ходи, защото не издържа вече и Лара като й каза, че няма да е тя и се усмихна ехидно. Хич не й вярвам  на сълзите

# 2 716
Пък иначе всичко живо се изкара, че е Миглена. Като тръгнеш по улицата - Миглена до Миглена. И всичките влачат по един питон за опашката, в търсене на мишки за вечеря!  Joy
2 са се писали Ирини. Имат тефтер с рецепти явно.
И намсиколко са Емануели - такова голямо желание да си таралеж в начии гащи.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 00:41 от Маpи

# 2 717
Щом Глория- една жена на 25 години е "тийн", "хлапе", "душица малка"..... то истинските тийнове- 13, 14 ,15.... - годишните какво ......зиготи ли са ?  newsm78

Ти остави това, ама имаме цели две Ирини в темата.  smile3511 Направо настръхххххххххвам.
И на всяка се пада по две Лари Mr. Green Дано не ги предават newsm43

# 2 718
  • София
Ужасно е да караш някого да се срамува от това, което работи и да го караш да се учвства по-малко човек. Без значение дали той се поддава, самата гледка и цел на тези, които го правят е изключително неприятна. И в обществото е често срещано явление, на мен лично ми е тежко да присъствам на публичното усмиване или осъждане на някого. Визирам това на Емануела в случая, по време на въпросите. Не за текстовете, защото аз тях не бих ги защитила. Доста неприятен беше въпросът на Глория и целта на задаването му.
Освен това, лично се чувствам обидена, че част от съквартирантите са определени за интелектуалци и Глория бе сравнена с Кари Брадшоу.
Конкретно в този сезон има само една един съквартирант с интелект над средния и това е Миглена Ангелова. Лазара вероятно също е малко по-образована от останалите, но по-трудно се забелязва на фона на нейната същоност. А и тя е пример за това, че образованието (макар че е по-добре да го имаш) не винаги е гаранция за това, че някой няма да е тесногръд.
Това е мое мнение, с което не искам да засегна никого.

# 2 719
Чудя се Торнев по кое време е завършил щом в 5-6 клас е изучавал Великият Гетсби  newsm78 Аз в училище не съм го учила  Peace

# 2 720
  • Испания
Щом Глория- една жена на 25 години е "тийн", "хлапе", "душица малка"..... то истинските тийнове- 13, 14 ,15.... - годишните какво ......зиготи ли са ?  newsm78

Ти остави това, ама имаме цели две Ирини в темата.  smile3511 Направо настръхххххххххвам.
И на всяка се пада по две Лари Mr. Green Дано не ги предават newsm43

А Христо кога го разбраха, та се и оприличиха на него?  #Silly

Обаче реших: няма да махам венеца с чесън от лаптопа /с тези Ирини в темата.../.

# 2 721
Чудя се Торнев по кое време е завършил щом в 5-6 клас е изучавал Великият Гетсби  newsm78 Аз в училище не съм го учила  Peace
И аз не съм.
В Англия го изучават в по-горните класове.

# 2 722
  • София
Съжалявам, че Глория си тръгна. Беше ми интересна и симпатична.
За Лара и Ирина - голяма излагация и нач двете.

# 2 723
Да добавя и коментаторите в анкетата, че ни е бедна кошницата с характери сред участниците  newsm78 Laughing

# 2 724
  • Испания
Да добавя и коментаторите в анкетата, че ни е бедна кошницата с характери сред участниците  newsm78 Laughing

Недей с лошо!  Praynig Ако се появят и няколко Калканджиеви, трябва да се изнасям.

# 2 725
Пък иначе всичко живо се изкара, че е Миглена. Като тръгнеш по улицата - Миглена до Миглена.

Брееей, то заразно било. 16% са 'всичко живо'  Whistling Така де, както сме я подкарали и по математика да взимаме Ороци.

# 2 726
smileys, Flutter  Hug
Антон Стефанов съм аз от коментаторите.
Съсед ми е, но не мога да го сгащя нещо да го питам някои неща  Mr. Green

# 2 727
Поздравявам всички радетели за смислени текстове:

Why don't we do it in the road?
No one will be watching us

Ooh

bowuu

# 2 728
  • София
Тази вечер по едно време щях да загасям телевизора... то бива, бива простащина, ама това тяхното... То не бяха епитети, квалификации. В повече ми дойде.

Емануела много ме изкефи.  Peace
Това, че текстовете в чалгата са тъпи, така е. Но не непременно всички са вулгарни. Проверих колкото издържах. Справка /безопасно  /. Клипът е с малко повече технологии.  Laughing Сигурно има изпълнители, които не с харесват текстовете, но никой не ги пита... А и ако е наложително, нямат друг вариант освен да изпеят това, което е написано. Аз по-скоро бих "скочила" на хората, пишещи великите си произведения.

# 2 729
  • Испания
Big Brother Bulgaria

Още в началото на играта, Ирина беше провъзгласена за "майка на Къщата"! Тя се слави със своята грижовност и топлина сред останалите, но поставянето на етикети може и да я превърне в "светла фигура с тъмно лице". Има ли бъдеще водещата в Big Brother Bulgaria?

#Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт