VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 793
  • 3 206
  •   2
Отговори
# 2 730
Най-тъжното, което видях тази вечер беше Лара на пангара. Днес се пошегувах за нея, че ще си посипва многократно главата с пепел, докато умилостиви Господарката, но тя образно казано, направо извади бича и почна да се налага като последен грешник под строгия поглед на Нейно Великолепие. Tired И Височеството театрално смекчи металния блясък в погледа си до почти благоволение.... Sick
Не стига, че от тези двете ми се вгади, ами и Глория си тръгна... Sad Cry

# 2 731
  • Ямбол
Пък иначе всичко живо се изкара, че е Миглена. Като тръгнеш по улицата - Миглена до Миглена.

Брееей, то заразно било. 16% са 'всичко живо'  Whistling Така де, както сме я подкарали и по математика да взимаме Ороци.
Потребител в нужда се познава - като за вас, може да пусна по-тънка тарифа.
Все пак и аз съм в тези 16%.

# 2 732
Чудя се Торнев по кое време е завършил щом в 5-6 клас е изучавал Великият Гетсби  newsm78 Аз в училище не съм го учила  Peace
И аз не съм.
В Англия го изучават в по-горните класове.

Мнее. По една случайност гледах предаването със завършил преди 1 година в Англия и го попитах. Не са го учили, 100% сигурно е.

А днес кака се оака. Пак.

# 2 733
Чудя се Торнев по кое време е завършил щом в 5-6 клас е изучавал Великият Гетсби  newsm78 Аз в училище не съм го учила  Peace
А той е чел великия американски автор Гетсби...

# 2 734
Чудя се Торнев по кое време е завършил щом в 5-6 клас е изучавал Великият Гетсби  newsm78 Аз в училище не съм го учила  Peace
А той е чел великия американски автор Гетсби...

Joy Joy Joy

# 2 735
  • София
Ама вие не разбрахте ли, че Великият Гетсби  е нещо като Великият Шекспир!

# 2 736
Чудя се дали той не го е учил там в каквото е завършил? Или просто така се оля в стремежа си да покаже Емануела, като тъпа, необразована и да развее победоносно знамето, че най-накрая е доказал приказките си за този стереотип успявайки да я напъха в него, че в озлоблението си изръси това? Аз съм го учила, но много вяло и то заради определен профил. "Великият Гетсби" обаче е и с доста популярни екранизации тази класика и може в режисьорската си специалност да го е засягал, но каквото и да е, ясно е, че не се изучава.

# 2 737
Имам стара регистрация в този форум и се логнах само за да си изкажа мнението. За мен физиономията на човек говори много. В тоя ред на мисли - Ирина никога не е била красавица в моите очи. Друго, което не ми харесва - начинът й на говорене. Тооолкова бавно, като предварително упражнено, без почти никаква интонация. Това същество на моменти е по-неизразително от мъртвец, сериозно. Но е маска - видяхме истериите. Всъщност Ерна беше права - Ирина не е чувствителна, нейните емоции са само негативни. Въпросите на Миглена я смазаха и просто се изложи - с кеф да й натриеш носа.
Кака Лара не знам на колко години е, или по-точно В КОЙ КЛАС Е с това поведение. Битка за "приятелство" на живот и смърт. Сякаш не знаем какво е това и че не се гради за месец.
В Глория има дразнещи елементи, но не я упреквам - навярно е суперемоционална. Изглежда изтощена, но в лице е приятна.  Препирнята с Миглена относно "гаджиту" бе неизбежна, но те са толкова далече една от друга, че няма как да се разберат взаимно. Едната е побъркана от любов (написа името му на леглото), другата - с четири развода, два пъти по-възрастна, гледаща от високия стол на опита. Няма какво да впечатли тази жена (Миглена). Не ми се мисли през какво е минала, за да е толкова силна/коравосърдечна/изрод - това са само нюансите на човешките мнения. За мен тя е просто от бетон! Въпреки че я харесвам, малко ми се прииска да беше останала на елиминации, за да чуя с какви въпроси щяха да я атакуват и как щеше да отвърне. xD
При Жана и Глория, забелязах, номинациите протичаха от една удобна позиция на жертва - ама тя ме обиди, ама тя т'ва, ама тя не ме харесва...
Това ме накара да мисля, че предаването е ниско продуктивно и не е никак обогатително. Да, социален експеримент е, и ние тук имаме с какво да си чешем езиците, но ако бяха събрали няколко специалисти (не казвам интелектуалци позьори!) да обсъждат генерални, наболели теми, да говорят за човечеството, за природата, за здравето - дали нямаше да сме напред, а?
В тоя ред на мисли - добре че в Къщата не се говори за политика (или режат кадрите), че иначе нямаше да издържа..
Фолкдивите няма да ги обсъждам задълбочено, но Емануела е доста адекватна, при все че й кипят емоциите и се излива порой от обиди над нея.
Само аз ли се чудя как някоя от тях не номинира Ути? Толкова ли не могат, без да им готви? Grinning
До утре, майки Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 02:36 от a39483

# 2 738
Глория пример за подражение била. Боье слез и си прибери верисите.
Ами аз не искам детето ми да е от сутринта с чашата в ръка. Не искам и това навиране на сексуалност - на 18 години изразявала бунта си и рисувала мъжки полови членове.
Ако т.нар. "интелектуалци" се прекланят пред такова поведение, по-добре да се връщат в краварника.

# 2 739
Чудно ми е как моделчето не събра повече смс-симпатии от "Ирини". Или просто са си казали - тя не издържа, хайде да ходи при приятеля си.. :Д
Аз съм във възрастовата категория на Глория (по-малка съм, хайде) и намирам тийн поведението за признак на нещо неизживяно. Виждала съм го у други, и аз съм се държала така в даден момент (лигаво, детински). Всичко е от слабост.

# 2 740
Ако пък в очите на поддръжниците на Ирина сила е да наречеш някого кравар... То к'во? Щом си мълчиш и не кажеш на Ирина, че е кенеф (от възпитание), си слаб ли? В агресивен свят живеем, кой знае. А тоя долен опит за манипулация "Ама аз те защитавах, ама даже като се забърка с наркотиците и т.н." е тооооооолкова изпитан и стар метод, че чак да се плеснеш през челото! Тая жена цялата е в клишета, за Бога, повръща ми се.

# 2 741
  • София
Евгени каза: Плащат ми да я защитавам....чете ни  Mr. Green

Той може и да пише тук, но не сме го разконспирирали още  Laughing Ако чете, да каже на приятелката си Калканджиева, да спре да пие преди предаване. Снощи пак беше пияна  newsm24

# 2 742
Предаването което Торнев прави е пълна чалга. Скечовете са на нивото на Таралеж в гащите. Винаги съм се чудела кой държи този кич и бездарие толкова години на екран.

# 2 743
Не се оприличавам на никого от анкетата.

Откъде една изискана дама като Ирина знае какво е поведението на краварките?

Жана трябва да изпее след "Самурай" нова песен – "Каубой".

# 2 744
  • на село
Той кое предаване прави?

Общи условия

Активация на акаунт