VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 689
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 790
Тук ли трият постове, не разбрах newsm78

За Ирина...предполагам в къщата не им е на дневен ред. В смисъл засега има други за номиниране, извън кръга на самопровъзгласилите се за умници. За това не са я погнали, си мисля...

# 2 791
Сигурно трият, защото Ирина излиза събота и неделя, току виж прочела какво пишем за нея и ще си го изкара на Ванката и съквартирантите  Mr. Green

# 2 792
  • Испания
Където и да трият, това нито ще помогне на Тенчева, нито ще промени казаното/направеното от нея, нито ще я направи по-читава.

# 2 793
И аз така разбрах и питам кое не е по темата, че да се налага това действие.
Разбрах кой е Торнев като влезе в шоуто. Мнението ми за него е лошо. Комплексар напъващ се да изпъкне и не само това, но да не обиждам. Този новия дето влезе сигурно ще го видим на финала.... Laughing

# 2 794
# 2 795
Тук никой не трие.
Ако номинациите тази седмица са нормални, Ирина и Лара със сигурност ще са номинирани. Ще отнесат точки от Емануела, Миглена, Боби, Рени, Деси и Жана. Ще са с Миглена и Емануела.И ще стане съвсем грозно.

# 2 796
  • София
Глория е в "Събуди се".
Изпуснах, сега се събудих!Исках да я видя навън как се държи.Снощи беше пуснала снимка с гаджето си, май... в инстаграм.

# 2 797
Как да я търся в Инстаграм? Искам да го видя тоя?

# 2 798
Във фейса я наричат Злорина. Много й отива. Heart Eyes

Много ми е жал за Иван, то с това чудо живее ли се?! Shocked Crazy #Crazy Аз бих избягала с двеста, без да поглеждам назад!

# 2 799
  • Испания
Как да я търся в Инстаграм? Искам да го видя тоя?

https://www.instagram.com/p/BLjnO71D6JK/?taken-by=gloriapetkova

# 2 800
Мисля, че това не е приятелят й. Той е в Ница. Глория каза, че той и семейството й са в чужбина и няма кой да я посрещне навън, освен приятелите й. Така, че не мисля, че е гаджето й.

# 2 801
Благодаря. Дано са щастливи двамата. И най-вече Миглена да не застава между тях! Laughing

# 2 802
  • София
Мисля, че това не е приятелят й. Той е в Ница. Глория каза, че той и семейството й са в чужбина и няма кой да я посрещне навън, освен приятелите й. Така, че не мисля, че е гаджето й.
Пише аз и ББ!Или гласа, или някой от екипа.Снощи не прочетох.

# 2 803
Изобщо не четох какво пише, само снимката мернах.
Все тая, желая им успех, на Глото троен, дано се отърси от хаповете и алкохола, прекалено млада е....

# 2 804
  • София
Благодаря, на мен нова плей не ми зарежда никога.Не знам какъв е проблема.

Общи условия

Активация на акаунт