VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 788
  • 3 206
  •   2
Отговори
# 2 805
Има го и във вбокс7 вече
симпатяга е Гло, но истериите й бяха повечко

# 2 806
  • София
Във фейса я наричат Злорина. Много й отива. Heart Eyes

Много ми е жал за Иван, то с това чудо живее ли се?! Shocked Crazy #Crazy Аз бих избягала с двеста, без да поглеждам назад!

Хич не ми е жал, той си я избра и то с широко отворени очи. И уста. Да си носи последиците, щото от това чудо отвъзване няма. Тя е като богомолката, по добре да го изяде, вместо да го пусне. И как така да го пусне?! Кой е той та да я остави? НЕЯ?! Немислимо!  Е, това е хипотетично, но сравнението с богомолката е точно.

# 2 807
Изтървах половината предаване.Ирина съм си я оставила за обяд да я гледам,но като ви прочетох съм наясно какво ще видя ooooh!.
Вотът според мен беше положителен,за да оберат сега смс-ите от фенската маса на Емануела.Когато дойде ред на Ирина да излезе (по договор или по волята на зрителя Wink),предполагам вотът тогава ще е отрицателен.Аз с кеф бих прежалила 1 смс за изгонване.
Лара много е смешна с тези теории и схеми за "приятелката".Съвсем нормално е според мен да иска да върти колелото,ей така,за да си види късмета.Затова искаше да участва и тя според мен.50 лв. не са толкова от значение като имат около 400.В тъпотията,в която се намират това е едно разнообразие,което тя трябваше съвсем нормално да обясни защо й се прииска да го направи,а не да се отмята като фурнаджийска лопата.Приятелите не винаги мислят еднакво-с това мнение на коментаторите съм съгласна.И снощи Лара не спря да напада Емануела на лайфа.Последните песни на Емануела не ги знам всичките и не ми харесват много много.Предполагам и затова ББ пусна точно тях на Глория,защото наистина не са кой знае какво.Обаче помня по-старите й изпълнения в старата компания и ще е хубаво всички Злари,Злорини,Торнаменти и т.н. да чуят някои от тях.
Според мен те плюят толкова по прословутата чалга точно по причината,която Явор изтъкна в едно интервю:певиците са много по-високо платени от актьорите и хората на изкуството в театъра.По тази причина някои вече са развили злоба и ненавист,изпитват чувство за несправедливост,но го показват по грозен начин.Между другото е здравословно човек понякога да се разкършва с народни танци или чалгица.Действат добре против разширени вени и разни други неща(това е сериозно).При рока Лара освен да си разтресе главата, няма кой знае какво друго да направи Laughing
Ето моите предложения от песните на Емануела,които Лара може да анализира също Wink:

# 2 808
Ирина наистина има всичко- мъж, деца, семейство, пари(не нейни, на съпруга й), лъскави дрешки, пътувания и тн! Някой ще каже страхотен живот. Защо тогава е толкова злобна и зла? newsm78 Прав е Евгени, не помня какво каза точно, някой да припомни, ако може, че Ирина е отчаяна от живота, който води и незадоволена. Абе нещо такова беше. Ама наистина явно не е доволна от нещо, от себе си ли, от какво, че е толкова ужасна? Rolling Eyes

Според вас каква е причината? newsm78

# 2 809
  • София
Аз не разбирам не им ли писна на българите да си измиват ръцете с чалгата за липсата на възпитание у децата им.

Чалгата се превърна в универсалния враг, отговорен за всичко.

Някой назад се чудеше за фалша, как не го виждат. Аз разбрах за Ирина едва след любовната история и четох преди да забършат доста от постовете й, та си спомням ясно какъв фен-клуб беше събрала. То бяха възклицания, осанна.

# 2 810
  • София
И аз не слушам чалга.Едно време сръбско слушах, но днешната чалга не.Не ми е интересна, но пък не ми и пречи, не ходя там където звучи.То и рок не харесвам, и метъл не харесвам, а толкова много слушат тая откачена музика, да ги обиждам ли заради това?Всеки има право да харесва каквото си иска."Интелигенцията" се дразни точно на парите,които взимат, не за друго.Иначе ,ако можеха, и те биха пели чалга.

# 2 811
Ирина наистина има всичко- мъж, деца, семейство, пари(не нейни, на съпруга й), лъскави дрешки, пътувания и тн! Някой ще каже страхотен живот. Защо тогава е толкова злобна и зла? newsm78 Прав е Евгени, не помня какво каза точно, някой да припомни, ако може, че Ирина е отчаяна от живота, който води и незадоволена. Абе нещо такова беше. Ама наистина явно не е доволна от нещо, от себе си ли, от какво, че е толкова ужасна? Rolling Eyes
Според вас каква е причината? newsm78

Laughing Можем само да предполагаме, но нали знаеш лафа за незадоволената жена...  Whistling

# 2 812
Жалко, че Евгени не е в този сезон на Вип Брадър вътре в къщата. Щеше да направи ИринИ дива и щастлива.  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 2 813
Незадаволена.....може, като го гледам опосума.
Ирина е свикнала всички да ахкат и охкат като говори. Тя не признава чуждо мнение и всячески налага своето. От тези хора е които искат да са светила в очите на другите. Крие същността си и се изживява като светица. Жалко за нея....

# 2 814
За мен няма никакво значение, на кой какви са му отношенията с близките навън, както и кой какво е постигнал в професията си извън Кащата. Те все пак трябва да имат биография, за да са във ВИП изданието на формата. Това, което оценявам е това, което виждам. Бях страшно предубедена за Емануела, точно като съквартирантите й. И сега не харесвам част от поведението й, за творчеството й да не говорим, но не мога да отрека, че характерът й ми допада. Харесвам хора, които отстояват позицията си и не се оставят, заради нечии предразсъдъци, да ги мачкат и унижават. Не съм фолк певица, учила съм висшО, но Гетсби не съм го срещала из учебниците по литература, да ме извинява г-н Торнев. Като чета тук, не сме само аз и Емануела тези, които са го пропуснали. Мисълта ми е, че не могат да слагат рамки на някого, само, защото техният светоглед има определени граници. И докога от националните ТВ ще мерят с различен аршин? Значи Преслава (която демонстративно излъга при излизането си от формата м.г.) беше връх, а Емануела е проста. Че нали и двете пеят така омразната им на всички вътре чалга? Май претенциозната Миглена, ще излезе най-широкоскроена звИзда, щом даде шанс на Емануела, а знаем, че тя не е глупава и има реална и точна преценка за хората.
Та в реда на мисли, кой какво показва вътре - Ирина откакто я номинираха забрави за милия тон и започна да нарежда коя краварка, коя неинтелектуалка, коя чалгарка... Лара, като че ли запази повече самообладание от номинацията, а Глория чак като я номинираха започнаха да я дават в по-свежата й светлина. Преди само с чашката с Деси и с някой нож или кукла, играейки психичноболна. Да я бяха показали по-рано като купунджийка, за да не беше изгонена вчера. Другата седмица очаквам Рени да е номинирана и да излезе. Защитава Емануела и Света ИринИ няма да й го прости. А освен това така и така я смята за куха лейка и слаб играч, ще ги насъска срещу нея.

# 2 815
Лара трябваше да излезе, с нищо не ми е интересна. Глория поне е по-цветна и щура. А Лара така се е обезличила покрай Света ИринИ, че няма накъде повече. Пълна скука. И Ирина е адски скучен човек. Ама много. Нищо забавно не съм видяла от нея, една шега дори, само съска като змия и си излива отровата.

# 2 816
  • София
Лара трябваше да излезе, с нищо не ми е интересна. Глория поне е по-цветна и щура. А Лара така се е обезличила покрай Света ИринИ, че няма накъде повече. Пълна скука. И Ирина е адски скучен човек. Ама много. Нищо забавно не съм видяла от нея, една шега дори, само съска като змия и си излива отровата.
Оставиха я, да я видим колко още надолу може да падне.

# 2 817
чета-чета и прочетох,че Иван бил спрял да пие от както се оженил за ирина...та се питам :-защо в неговите лайф предавания на ФЕРМАТА той е все почерпен и бълва със заплитания на езика си разни тъпотии: нали не пие или е само на думи,но на дела той си пие и още как Simple Smile..Ирина ми изглежда много по-голяма от Иван и не отговаря на възраста си/мое виждане/ Такава персона с фалшиви маниери никога не бих приела като ВИП и аристократка..за мен е криворазбрана елитна примадона...значи да се оножваш за слава  си умен и звезда ,що за разбиране е това бе,що? Това същество Ирина е една заблудена офцЪ-флегматична лелка ,която и липсват секс и терен за размисъл....дори и ББ да си я лансира за мен тая женица си е една НИКОЯ -казах !

# 2 818
  • София
И докога от националните ТВ ще мерят с различен аршин? Значи Преслава (която демонстративно излъга при излизането си от формата м.г.) беше връх, а Емануела е проста. Че нали и двете пеят така омразната им на всички вътре чалга? Май претенциозната Миглена, ще излезе най-широкоскроена звИзда, щом даде шанс на Емануела, а знаем, че тя не е глупава и има реална и точна преценка за хората.

Емануела в момента е в немилост, защото онзи я заряза, а и не знаем към коя фирма работи и що за пиар и агент има. Иначе, с подходящи средства и пари, и кравата Мичето става звезда.

# 2 819
Ирина е адски скучен човек. Ама много.

Скучен и най-коментиран човек за сезона досега.  Smile

Общи условия

Активация на акаунт