симпатяга е Гло, но истериите й бяха повечко

Аз бих избягала с двеста, без да поглеждам назад!
.
),предполагам вотът тогава ще е отрицателен.Аз с кеф бих прежалила 1 смс за изгонване.
:
Прав е Евгени, не помня какво каза точно, някой да припомни, ако може, че Ирина е отчаяна от живота, който води и незадоволена. Абе нещо такова беше. Ама наистина явно не е доволна от нещо, от себе си ли, от какво, че е толкова ужасна?
Прав е Евгени, не помня какво каза точно, някой да припомни, ако може, че Ирина е отчаяна от живота, който води и незадоволена. Абе нещо такова беше. Ама наистина явно не е доволна от нещо, от себе си ли, от какво, че е толкова ужасна?
..Ирина ми изглежда много по-голяма от Иван и не отговаря на възраста си/мое виждане/ Такава персона с фалшиви маниери никога не бих приела като ВИП и аристократка..за мен е криворазбрана елитна примадона...значи да се оножваш за слава си умен и звезда ,що за разбиране е това бе,що? Това същество Ирина е една заблудена офцЪ-флегматична лелка ,която и липсват секс и терен за размисъл....дори и ББ да си я лансира за мен тая женица си е една НИКОЯ -казах !
Препоръчани теми