VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 652
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 880
  • София
Всички са навързани като свински черва...

newsm10
Да вземат да направят и Ирина сигурен финалист, без право на номиниране, както Лили я направиха, без никакви заслуги.Абе, всички на финала направо!

# 2 881
Факт.
Ирина ще е много горда, ако спечели.
Още една "звезда" в колекцията от воловани.
Цената няма значение. Whistling
Беше ми протива още от компроматите, но след като влезе в шоуто не мога да я трая. Крайно антипатичен човек.

# 2 882
"Смяташ ли, че крайната еманципация е повод за драстичния фанатизъм при феминистичните общества зародени през последните години и защо?"
Научих нещо сега, значи се е зародило наскоро.  Laughing
А отговора на въпроса какъв беше?

# 2 883
  • София
Глория сама не знае за какво говори с този феминизъм. Че и феминистки общества докара!

# 2 884
Едва ли Ирина ще спечели, ще е е прекалено нелепо.Но пък имаме възможност да наблюдаваме тоталното падение на Тенчева, което е чудесно Simple Smile

# 2 885
  • София
Не ми се вярва Ирина да спечели....

# 2 886
Скрит текст:
Според анкетата горе нямаме форумни Ути и Роро  Mr. Green

Ути не е никакъв готвач. Шоумен е за мен. Гледам кулинарното му предаване понякога, за да се присетя за нещо за готвене. Но със сигурност знам, така както гледам шоуто му,
че манджите, които готви, са тежки, старомодни и мазни. Не си падам по тях - просто изпълнението му куца. И съжалявам съквартирантите, че са подложени на неговия тормоз. Ама не смеят да му го кажат в лицето.

Скрит текст:
Роро е една шушумига с не много развит интелект. Това са ми наблюденията.

Лили и Глория се оплакаха, че готви мазни ястия. Вероятно и другите не са във възторг. Ути е актьор, който се прави на готвач.

# 2 887
Чалгата, "й" за множ. число и онези пишещи Урини, Кърканджиева и прочее гнусотии са ми в една графа - простота облечена в невъзможност да се изразиш.
И Урина Втренчена и Къркънджиева си заслужиха тези имена.Последната в петък беше уникална просто😂

# 2 888
  • София
Едва ли Ирина ще спечели, ще е е прекалено нелепо.Но пък имаме възможност да наблюдаваме тоталното падение на Тенчева, което е чудесно Simple Smile
То беше нелепо и Христина да спечели, ама спечели!

# 2 889
  • София
Еее, стига с тая урина! Може Ирина да не я харесвам, но не говорете за нея точно по този начин!

# 2 890
То беше нелепо и Христина да сечели, ама спечели!

Христина беше невзрачна, а Ирина е въплъщение на народната ненавист Simple Smile

# 2 891
gerka,
Скрит текст:
Чудя се Торнев по кое време е завършил щом в 5-6 клас е изучавал Великият Гетсби  newsm78 Аз в училище не съм го учила  Peace
И аз не съм.
В Англия го изучават в по-горните класове.

Мнее. По една случайност гледах предаването със завършил преди 1 година в Англия и го попитах. Не са го учили, 100% сигурно е.

А днес кака се оака. Пак.

В момента моята племенница, която живее и учи в Англия го изучава.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 14:47 от moe mnenie

# 2 892
Еее, стига с тая урина! Може Ирина да не я харесвам, но не говорете за нея точно по този начин!
Тази е толкова долна,че това е комплимент за нея

# 2 893
  • Ямбол
...
И Урина Втренчена и Къркънджиева си заслужиха тези имена.Последната в петък беше уникална просто😂
И аз не ги понасям, но не ги награждавам с такива имена. Единственото отвращение, което изпитвам, е към текста, който чета и това е представянето на автора му, не на хората, на които е залепил тези грозни имена.

# 2 894
  • София
То беше нелепо и Христина да сечели, ама спечели!

Христина беше невзрачна, а Ирина  на народната ненавист Simple Smile

newsm10    Иринчето не се ли усеща, че не е харесвана?!  Май не, защото много се е вживяла в своята си роля.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт