Аз нямам скрупули по отношение на жените, които гледат да си уредят живота и този на децата си добре - дай Боже всекиму. И за това се искат качества, които не всяка притежава. Проблемът при нея е в това, че тя иска още и още. Не се радва на това, което има, вътрешно не се чувства успяла и доволна - личи си по поведението й. А това е много лошо. Защото когато не се радваш на живота си и имаш чувство за малоценност, сам си го скапваш. Винаги съм била на мнение, че до един успял мъж, стои една умна жена. Това, че мъжът й носи пари, също е нейна заслуга. Тя трябва да го осъзнае и да го приеме, за да достигне до мир със себе си и да се радва на съществуванието си.
Когато един мъж се държи добре с една жена и я обича, то тя започва да го обича също.
В този смисъл, аз абсолютно вярвам на тези млади жени, които хващат доста по-стари богати мъже и твърдят, че ги обичат. Със сигурност ги обичат. А при Ирина случаят не е такъв - мъжът и е млад и богат - защо да не го обича?
Колко ни трябва на нас, жените (особено тези, които не са в първа младост)? Топлина, нежен поглед, внимание, уважение, цвете, (лукс) и хоп, затъваме в омаята на любовта. Ами аз въобще не разсъждавм като теб. Не мога да обичам всеки, който се държи добре с мен. Трябва да има химия, привличане и тн, не с всеки се получава. Ощв по-малко парите му ще ме накарат да го обичам. Той ако не ме кефи и не ме привлича, ако ще и милиардер да е не ми е притрябвал. Изкарвам си мои пари и не ми трябват тези на мъжете.
Страшно неприятно усещане, затова и снощи си промених мнението за по-нататъшното участие на Ирина Тенчева.