, мислех го за весел и забавен, но уви.
Аз в училище не съм го учила 
А и едва ли имате много опит в това отношение...Аз се базирам на жени, с които сме говорили и които имат богати мъже.

Но дали Тенчева обича Иван с парите или старчето Х с парите - няма абсолютно никакво значение за формата, който гледаме.
Хората продължават да си живеят заедно - навик, какво да го правиш. И те така те, нищо ново под слънцето. С разликата, че едни си живеят в лукс, пък други в нищета. Ама смятат, че живеят в нищета по любов, пък другите живеят в лукс...щото са гадни.

Днес писах какво видях: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=945288.msg33875202#msg33875202
В този смисъл, аз абсолютно вярвам на тези млади жени, които хващат доста по-стари богати мъже и твърдят, че ги обичат. Със сигурност ги обичат (и защо не, като ги носят на ръце?). А при Ирина случаят дори не е такъв - мъжът и е млад и богат и не лошо изглеждащ - защо да не го обича?
Колко ни трябва на нас, жените (особено тези, които не са в първа младост)? Топлина, нежен поглед, внимание, уважение, цвете, (лукс) и хоп, затъваме в омаята на любовта. Препоръчани теми