VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 703
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 910
Само да попитам- когато отговаряше Ирина каза нещо от сорта, че Жана е влязла по време на лечение и Ирина е знаела за това, но е искала да го запази в тайна.. Само аз ли го разбрах така или наистина това имаше предвид, какво мислите?
Аз разбрах, че е влязла в тежък за нея период, но за лечение не чух.

# 2 911

Само на мен ли ми прави впечатление, че Жана напънява главоломно с всеки изминал ден в къщата, чак е плашещо? newsm78

Явно не четеш темата.  Peace Wink

Обаче когато скочиха срещу Жана по повод среднощните и набези над хладилника,тя започна да се оправдава че не яде само тя.Да ама само на нея и пролича и то много ,ама наистина много
За 1 месец това момиче сигурно е качило около 10 кила

# 2 912
Аз не мисля, че който и да било лекар или психолог, би препоръчал на Жана да влезе във ВБ по време на лечение...а ако има такъв, то той плаче за съд.

# 2 913
В интерес на истината, когато човек се опитва да спре цигарите- напълнява. Чувала съм, че като се спрат наркотиците - пак се пълнее, защото започваш вместо да злоупотребяваш със субстанции, да злоупотребяваш с храна. А Жана наистина не спира да се тъпче, и то през нощта, когато метаболизма едва работи..

# 2 914
  • Испания
Плачат за съд някои хора в къщата. И не става въпрос за кЮлотите на кака ви Вучкова, а за обидите на Ирина, говорейки за Жана, и за приказките на Глория по адрес на Емануела.

# 2 915
gerka,
Скрит текст:
Чудя се Торнев по кое време е завършил щом в 5-6 клас е изучавал Великият Гетсби  newsm78 Аз в училище не съм го учила  Peace
И аз не съм.
В Англия го изучават в по-горните класове.

Мнее. По една случайност гледах предаването със завършил преди 1 година в Англия и го попитах. Не са го учили, 100% сигурно е.

А днес кака се оака. Пак.

В момента моята племенница, която живее и учи в Англия го изучава.

Ха,  вярно ли?
И моя племенник,  но той завърши миналата година Кинг Едуардс. Пиша училището,  защото мислех,  че са единна образователна програма,  но явно не са.
Сори за срама.

# 2 916
Плачат за съд някои хора в къщата. И не става въпрос за кЮлотите на кака ви Вучкова, а за обидите на Ирина, говорейки за Жана, и за приказките на Глория по адрес на Емануела.

Мда. Ирина е bully (англ. - хулиган, насилник, тиранин, грубиян, заядливец). Човек, който се заяжда (тормози) останалите, изтъквайки техни недостатъци, като по този начин се опитва да доминира над тях, ласкаейки собственото си его.

# 2 917
Така е.. А и как изобщо ще хрумне на жена да обиди друга жена с Краварка? Не съм я чувала тази обида преди, явно се използва само от аристократки Laughing

# 2 918
Ирина сигурно е имала чувства към Иван, но си е направила и тънката сметчица. че той хем е богат, хем ще й даде така жадуваната слава и популярност. Покрай него Ирина почна да се изявава в медиите, да води предавания и да ходи по светски събития. А как й се услаждат тези неща на Иринка всички знаем. Та и в брака й има интереси и то много. Ако не беше всичко това, Ирина сигурно щеше още да си седи при бившия мъж или да си е намерила нов шаран, който да оплете в мрежите си. Задължително богат разбира се. Иначе тя не е меркантилна, да не се объркате нещо.  Laughing

# 2 919
Ирина сигурно е имала чувства към Иван, но си е направила и тънката сметчица. че той хем е богат, хем ще й даде така жадуваната слава и популярност. Покрай него Ирина почна да се изявава в медиите, да води предавания и да ходи по светски събития. А как й се услаждат тези неща на Иринка всички знаем. Та и в брака й има интереси и то много. Ако не беше всичко това, Ирина сигурно щеше още да си седи при бившия мъж или да си е намерила нов шаран, който да оплете в мрежите си. Задължително богат разбира се. Иначе тя не е меркантилна, да не се объркате нещо.  Laughing

Аз нямам скрупули по отношение на жените, които гледат да си уредят живота и този на децата си добре - дай Боже всекиму. И за това се искат качества, които не всяка притежава. Проблемът при нея е в това, че тя иска още и още. Не се радва на това, което има, вътрешно не се чувства успяла и доволна - личи си по поведението й. А това е много лошо. Защото когато не се радваш на живота си и имаш чувство за малоценност, сам си го скапваш. Винаги съм била на мнение, че до един успял мъж, стои една умна жена. Това, че мъжът й носи пари, също е нейна заслуга. Тя трябва да го осъзнае и да го приеме, за да достигне до мир със себе си и да се радва на съществуванието си.

# 2 920
  • Испания
Само че Иван след брака си с Тенчева нищо повече не е постигнал.

Ама ми е все едно. Интересува ме това, което Тенчева прави във ВБ.

# 2 921

Аз нямам скрупули по отношение на жените, които гледат да си уредят живота и този на децата си добре - дай Боже всекиму. И за това се искат качества, които не всяка притежава. Проблемът при нея е в това, че тя иска още и още. Не се радва на това, което има, вътрешно не се чувства успяла и доволна - личи си по поведението й. А това е много лошо. Защото когато не се радваш на живота си и имаш чувство за малоценност, сам си го скапваш. Винаги съм била на мнение, че до един успял мъж, стои една умна жена. Това, че мъжът й носи пари, също е нейна заслуга. Тя трябва да го осъзнае и да го приеме, за да достигне до мир със себе си и да се радва на съществуванието си.

Иван е успешен продуцент и милионер още преди да се запознае с Ирина. Така че тя няма кой знае каква заслуга за това. По-скоро успя да го откаже от алкохола, което е по-похвално. Но Иван е под чехъл. сигурна съм, че и него го манипулира и всичко става по нейния начин вкъщи, за да има мир. Дано поне го обича. а не е само с него заради парите и за да си уреди живота, както ти се изразяваш. Аз не бих се хванала с женен мъж, за да си уредя живота, ама тука е въпрос на морал. За Ирина явно не е проблем.

# 2 922
  • София
Много е просто, жена е на продуцент, който снима немалко предавания и решава кого да покани за водещ, жури, гост... Утре може филм да реши да заснеме, тогава актьори ще му трябват... От една страна може да звучи грозно, но от друга, хората в този бранш нямат заплата и оцеляването им зависи от това да ги познават и да се сещат за тях, когато се снима нещо. Част от професията им е. Единици са тези, които не разчитат на "networking", а чакат да им се обадят.

Това е така, защото са бездарни. Един добър актьор или музикант, винаги ще има кой да го покани. Защото в крайна сметка, парите в този бизнес зависят от продукта - ако продуктът е добър и се продава, ще има, ако ли не - няма...То и затова не виждаме истински звезди във ВИП брадър - защото те си заработват достатъчно и без да се маскарят в това шоу. Все пак, няма съвършени хора, всеки има трески за дялане, а в това шоу недостатъците лъсват доста ясно.

На теория е така, но на практика трябва да те промоутват активно.

# 2 923
Скрит текст:

Иван е успешен продуцент и милионер още преди да се запознае с Ирина. Така че тя няма кой знае каква заслуга за това. По-скоро успя да го откаже от алкохола, което е по-похвално. Но Иван е под чехъл. сигурна съм, че и него го манипулира и всичко става по нейния начин вкъщи, за да има мир. Дано поне го обича. а не е само с него заради парите и за да си уреди живота, както ти се изразяваш. Аз не бих се хванала с женен мъж, за да си уредя живота, ама тука е въпрос на морал. За Ирина явно не е проблем.

Когато един мъж се държи добре с една жена и я обича, то тя започва да го обича също.  Wink В този смисъл, аз абсолютно вярвам на тези млади жени, които хващат доста по-стари богати мъже и твърдят, че ги обичат. Със сигурност ги обичат (и защо не, като ги носят на ръце?). А при Ирина случаят дори не е такъв - мъжът и е млад и богат и не лошо изглеждащ - защо да не го обича? Thinking Wink Колко ни трябва на нас, жените (особено тези, които не са в първа младост)? Топлина, нежен поглед, внимание, уважение, цвете, (лукс) и хоп, затъваме в омаята на любовта. Embarassed

# 2 924
Сега прочетох въпроса на Глория. Убедена съм, че тя самата не разбира какво точно пита, ни е наясно какво означава еманципация, ни е запозната с идеите на феминизма. Въпроса не е само да четеш, но и да разбираш какво четеш. На 25 години да търсиш все още себе си е прекалено късно и до известна степен безсмислено. Въобще една голяма част от жените там се държат като бавно развиващи се, все едно са в пубертета. Най потресаваща е така наречената кака Лара. Между другото на някой други езици прякора кака би и лепнал идеално.

Общи условия

Активация на акаунт