VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 627
  • 3 206
  •   2
Отговори
# 3 000
Извинявайте на гласувалите 8 дами в анкетата, трябваше да изтрия за да редактирам  bouquet

# 3 001
Ами просто потърсете инфо в Гугъл, момичета и ще си отговорите. Wink

Скрит текст:

Иван е малко бременен тука  Joy Joy Joy

# 3 002
Мислех си преди малко следното:

- повечето хора в къщата подкрепят Ирина
- повечето тук в темата не

Защо я има тази разлика и на кого бих заложил да е по-близко до истината. Обаче просто не мога да пренебрегна хората, които живеят 24 ч. с нея, явно има защо да са такива, каквито са. От друга страна това не ги оправдава в определени им действия.

И от тук следва една възможност, която разбира се няма как да се случи реално, а именно: да влязат в къщата най-големите противници на Ирина, да се види какъв процент от тях ще си променят мнението за нея и като цяло за ситуацията в къщата.

# 3 003
Ocaso, оригиналниченето не ти се получава. Поне днес.

# 3 004
  • София
Що се получава- щото й завиждаме, що?! Laughing

# 3 005
  • Ямбол
Тези, които са в къщата, имат някакви стратегии и евентуално предварителни уговорки каква линия на поведение ще следват. Дори избухливата Емануела е учудващо спокойна и сдържана.
Аз съм по-склонна да вярвам, че Ирина, съвместно с мъжа си и техни близки, много добре са обсъдили кое е печелившото поведение в такъв формат и тя се насилва да го държи, но не ѝ се получава. Някои от привържениците ѝ в къщата са усетили накъде духа вятърът и я следват. Други като Миглена например залагат повече на интелекта си и опита за подходящо държание в такива ситуации.

# 3 006
  • София
  Мили момичета, сега ми идва нещо наум.  Разпъваме си ние Ирини на кръст и според мен напълно заслужено/в следствие това, което показва на екрана/ но каква е тя в пълната си сила и блясък така ли не се включи човек, който я познава - съученичка, състудентка, съседка , поне на мен ще ми бъде интересно. Дали прилага повсеместно този хъс, амбиция, безприкословно подчинение/ Лара бетер наааакано дете се чувстваше пред нея, че в един момент си мислех, че ръце и краци ще и целува за да я умилостиви/.
От първа ръка ти казвам, че за мен всичко, което се изписва за нея в темата е така. Аз мисля, че това е един от най-нечистоплътните, манипулативни, егоистично, самовлюбени, злобни и прости хора! И все пак успя да ме учуди де, мина под дъното.
На мен обаче друго ми е интересно-защо нито семейството й, нито приятелите й, никой не я защитава. Обикновено такива защитници се включват да пишат тук по темите, във ФБ, настояват да присъстват в студиото и т.н. Или поне се пускат защитни и насърчителни постове, които се шерват на стената на въпросното лице. Сега-тишина! Това ми е по-чудно.

# 3 007
Мислех си преди малко следното:

- повечето хора в къщата подкрепят Ирина
- повечето тук в темата не

Защо я има тази разлика и на кого бих заложил да е по-близко до истината. Обаче просто не мога да пренебрегна хората, които живеят 24 ч. с нея, явно има защо да са такива, каквито са. От друга страна това не ги оправдава в определени им действия.

И от тук следва една възможност, която разбира се няма как да се случи реално, а именно: да влязат в къщата най-големите противници на Ирина, да се види какъв процент от тях ще си променят мнението за нея и като цяло за ситуацията в къщата.

Когато си вътре в дадена ситуация, виждаш двуизмерно (собствената и чуждата гл. точки) и съдиш само от собствената си камбанария (субективно). Когато си отстрани на дадена ситуация, виждаш повече гледни точки и ракурси и отсъждаш по-обективно.

# 3 008
В къщата в момента има много удобни врагове - Миглена и Емануела, и докато настроенията са фиксирани срещу тях, останалите ще се търпят някакси и няма да се втренчват в недостатъците на останалите в групичката им.

Иначе Ирина си има домашен любимец Лара и Лили, която й стана приятелка точно заради коалицията срещу Миглена, друг не се сещам много да симпатизира на Ирина.

# 3 009
Иванушка е милионер, обаче 2 жени и 4 деца издържа.

# 3 010
  • Варна
Вярно ли е, че е милионер? Чак пък толкова ли? На мен ми изглежда доста простоват, не прост, а простоват

# 3 011
Вярно ли е, че е милионер? Чак пък толкова ли? На мен ми изглежда доста простоват, не прост, а простоват

Между двете няма никаква връзка.  Wink Да не мислиш, че Майк Тайсън, който разкъсва уши и лежи в затвора за изнасилване не е бил прост(оват) милионер?  Thinking

# 3 012
  • Варна

Между двете няма никаква връзка.  Wink Да не мислиш, че Майк Тайсън, който разкъсва уши и лежи в затвора за изнасилване не е бил прост милионер?  Thinking

hahaha

Тайсън поне талант е имал - да се бие , а Иванушка кво има, че да имплементира в милиони?Това ми е въпроса.

# 3 013
Продуцира Биг Брадъра по БТВ и милиони го гледат.  33uu

# 3 014
Той всъщност кога стана и продуцент, допреди 5-6 години бяха само водещи май? Към края на ефира им в БТВ не приличаха на нищо и двамата, Иван се показваше в ефир без долен зъб  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт