VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 753
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 3 015
Иван може да е доста богат, но чак милионер не ми се вярва да е.

# 3 016
Той всъщност кога стана и продуцент, допреди 5-6 години бяха само водещи май? Към края на ефира им в БТВ не приличаха на нищо и двамата, Иван се показваше в ефир без долен зъб  Rolling Eyes

Отново Гугъл: http://www.mediumstation.com/

# 3 017
  • Варна
Той всъщност кога стана и продуцент, допреди 5-6 години бяха само водещи май? Към края на ефира им в БТВ не приличаха на нищо и двамата, Иван се показваше в ефир без долен зъб  Rolling Eyes

Mи при толкова продукции, Ирини защо не я сложат за водещ в някое от тях?

# 3 018

Mи при толкова продукции, Ирини защо не я сложат за водещ в някое от тях?

Защото знаят добре, че за нищо не става  Joy

# 3 019
Беше водеща на рубриката им "Най-добрата майка" и се помисли за най-добрата майка...сега не смеят да я сложат в нещо от сорта на "Звездите ми го говорят".....  Whistling Mr. Green

# 3 020
Ами тя си беше водещ. После забременя, докато се готвеше да се завърне с ново предаване TV7 фалира и Иван и Андрей не си получиха някакви милиони от втория сезон на "Къртицата". 

# 3 021
  • София
Беше водеща на рубриката им "Най-добрата майка" и се помисли за най-добрата майка...сега не смеят да я сложат в нещо от сорта на "Звездите ми го говорят".....  Whistling Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
Обаче пък какво поле за изява виждат Лара, Лили, Роро, Торнев, Ути...интелектуалците де!

# 3 022
  • У Диспансера ...♥♥♥
Продуцира Биг Брадъра по БТВ и милиони го гледат.  33uu
Не е ли " Фермата"  newsm78

# 3 023
  • Варна
Ми в ВБ каза, че иска да изземе черпака от Ути, та можеха да я цанят за "Мама готви най-добре"  Laughing

# 3 024
Ми в ВБ каза, че иска да изземе черпака от Ути, та можеха да я цанят за "Мама готви най-добре"  Laughing

Всичко що е "най", е за нея Grinning

# 3 025
  • София
Тя нещо искаше да го раздава НПО покрай истерията с местенето на сина й, ама май се кротна като видя, че клюката върви след нея.

# 3 026
Има големи шегаджии, които отговарят в анкетите.

# 3 027
  • Варна
Еми да де, тя самата е най най- не бива нещо по-долу

# 3 028
  • София
Тя нещо искаше да го раздава НПО покрай истерията с местенето на сина й, ама май се кротна като видя, че клюката върви след нея.
+1

# 3 029
В анкетата гласувах за Миглена и Надя.
Един единствен път гледах "Най-добрата майка", изтраях около 10 минути, монотоността с която говореше Ирина ме дразнеше. Тогава не знаех коя е и за какво се бори.

Общи условия

Активация на акаунт