VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 776
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 3 030
Продуцира Биг Брадъра по БТВ и милиони го гледат.  33uu
Не е ли " Фермата"  newsm78
Е, същото. Разни хора, затворени някъде, се борят за слава.  Laughing

# 3 031
"Смяташ ли, че крайната еманципация е повод за драстичния фанатизъм при феминистичните общества зародени през последните години и защо?"
Научих нещо сега, значи се е зародило наскоро.  Laughing

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Егати нелепият въпрос! Няма такова нещо като феминистични общества, при това "зародени в последните години". Искала е да каже, че обществата по света са се зародили в последните години ли?  Или единственото им състояние е "феминизъм"? И какво ТОЧНО разбира под феминизъм, защото има разнообразни виждания по въпроса на различни автори. Да не говорим за "фанатичното състояние" на тези "общества" - "фанатичен феминизъм" е оксиморон, противоречеие, ерго пълна глупост! Laughing rotfImao Не мога, хорааа! В това няма никаква логика...

Просто няма такова нещо в социалните науки. Който е чел и учил т.нар. джендър науки, т.е. история и развитие на половото равенство по света, знае, че такива глупости, каквито ги е надръвчила Глория, НЯМА.  Joy Тя просто натъпка взаимно противоречаща си терминология в едно изречение. Това е признак на невежество, не на знание.  Wink

Даже се учудвам, че Емануела отговори и каза НЕЩО смислено като отговор на безсмислената глупост, наречена въпрос. На практика въпрос не беше зададен, а сбирщина от объркано подредени термини, които Глория не разбира и ги е изредила, за да си повдигне самочувствието на "знаеща". Явно не е чела достатъчно литература по темата, защото ако беше, нямаше да говори откровени простотии.  rotfImbo

# 3 032
А на мен най-голямата наглост от вчера ми беше въпросът на Деса към Емануела дали има време само за клюки интриги. Въпросът, зададен от най-долната интригантка, която съм мяркала, към чалгаджийката, която устоява на непрестанните им нападки, без да преминава в режим на обиди и клевети зад гърба им.
ББ, моля те, заеми се и с Деса, има доста въпроси, подплатени с видеа, които могат да й бъдат зададени. Но пред съквартирантите. Тогава, ако имаме късмет, може и да изтрезнее.

# 3 033
По въпроса за Торнев -има страшно високо самочувствие и се мисли за ерудиран и високо интелигентен
Но цялото му поведение говори за простащина
,та ако ще да е прочел де що има книга по света
Един наистина ерудиран,интелигентен човек ще се почувства поласкан че го питат,ще му достави удоволствие да обясни ,да разкаже,да даде на незнаещия малко от неговото знание
Подигравката ,иронията към незнаещия,който чистосърдечно си признава ,че не знае  и не се срамува да го признае , а пита и иска да научи нещо е абсолютна простащина и признак за снобизъм и постовя под въпрос интелигентноста на човек

Съгласна съм. Той има и история по отношение демонстрации на простащина. Навремето във ВИП Денс Люба Кулезич съсипа жена му Мира Добрева с няколко уместни забележки. След което, около 10-на минути по-късно, Жоро Торнев влетя в студиото на предаването, за да бие Кулезич!  rotfImbo Беше отвратителен, жалък, агресивен простак. Това долу е видео от случката със скандала между двете, но не знам дали дават и изцепките на Торнев след това.

http://gospodari.com/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D0%B8 … 0-video41122.html

# 3 034
  • У Диспансера ...♥♥♥
В анкетата гласувах за Миглена и Надя.
Един единствен път гледах "Най-добрата майка", изтраях около 10 минути, монотоността с която говореше Ирина ме дразнеше. Тогава не знаех коя е и за какво се бори.
Аз го харесвах, и нея харесвах, че ми действаше едно такова успокояващо и все на сън ме караше  Laughing

# 3 035
Мдаааа..успиваше

# 3 036
Да, май го даваха в неделя в ранния следобед и направо те приспиваше това монотонно каканижене.

# 3 037
  • Варна/Лондон
Не може да ме успи, вбесява ме такова говорене. Идва ми да прасна един на говорещия та барем се освести и се върне на майката Земя.

# 3 038
  • София
в тази анкета защо няма опция "Никой"?
даже в президентската бюлетина има такава.

# 3 039
Използвай опцията "не мога да преценя".

# 3 040
  • Ямбол
От едно множество от хора, все има начин, те да се подредят в редица, на която всеки следващ член да е по-умен или равен по ум с предходния. За да има отговор никой, би следвало всички да се еднакво умни, а това не е така. Затова отговор "никой" не е необходим.

# 3 041
  • Варна/Лондон
в тази анкета защо няма опция "Никой"?
даже в президентската бюлетина има такава.
Аз пък не знам по чия дефиниция да отговоря-най-умен между тях си, или най-умен от мен, или от списващите тук. Laughing

# 3 042
  • Ямбол
Въпросът е зададен за къщата.

# 3 043
От едно множество от хора, все има начин, те да се подредят в редица, на която всеки следващ член да е по-умен или равен по ум с предходния. За да има отговор никой, би следвало всички да се еднакво умни, а това не е така. Затова отговор "никой" не е необходим.
Ако трябва да намерш тия,  които са кратни на 3, но не са кратни на 2, нито на 9 newsm78. Кой ще остане. Шпагат Joy

# 3 044
  • Варна/Лондон
Въпросът е зададен за къщата.
В такъв случай, да съумееш да завъртиш толкова верни последователи в къщата, значи и Ирина е по своемо умна, за там.
И Миглена-то е ясно, но по други критерии.

Общи условия

Активация на акаунт