VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 803
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 3 060
  • Сф
Ути в никакъв случай не ми е умен. То е изписано на лицето му Naughty Мнее. ...
Михов не го знам дали е умен...
Е не видяхте ли, че Ути не можа да сметне 15% от 450лв(за цигарите).Вальо му вика: колко е? Ути: Е колко е?Михов:Сметни го .Ути:Сметни го ти! Михов-67,50  Grinning
П.п.Леле Рени е с нула гласа Joy

# 3 061
Само Миглена избрах от анкетата. Определено интелигентна жена, добре се изразява и трудно може да бъде изкарана от релси. Или поне на тези вътре им е трудно.

Мислех и за Михов да дам глас. Но почти не го дават, не участва в мисии.. глупав не мисля, че е. Човек с опит в живота, възпитан.

Ути е всичко друго, но не и умен. Злобен, дребнав, избухлив.

# 3 062
Абе Ирина имала влог в тубата,  направих си труда да изгледам две клипчета. Ще ми се да не я бях гледала в брадъра, щях да й симпатизирам повече. Определено е имало защо Иван да я избере пред другата. В Ирина има освен хитрина, и някакъв особен дух, който всяка жена трябва да притежава, ако иска да успее в живота. Хем я харесвам, хем ми иде да я застрелям. С такива смесени чувства оставам много рядко..

# 3 063
Да видим сега дали Лили и компания ще бъдат без багаж и козметика или отново услужливо ще бъде забравено от ББ

# 3 064
Нищо умно не виждам в действията на Миглена. Кое му е умното на това да си създаваш врагове и да всяваш напрежение и за себе си и за останалите?

Една умна жена ще каже ли още с влизането си на друга, защо си тук оставила си си детето? Или ще коментира в национален ефир гащи и ще злепоставя. Простотия.

Злобна кучка си е. За жалост почти с нищо не обогатява предаването. Стои си като мишка в стаичката и си плюска от личната храна. И от време на време се джафка и се изказва много така отгоре сякаш е някакъв фактор.

# 3 065
  • София
Абе Ирина имала влог в тубата,  направих си труда да изгледам две клипчета. Ще ми се да не я бях гледала в брадъра, щях да й симпатизирам повече. Определено е имало защо Иван да я избере пред другата. В Ирина има освен хитрина, и някакъв особен дух, който всяка жена трябва да притежава, ако иска да успее в живота. Хем я харесвам, хем ми иде да я застрелям. С такива смесени чувства оставам много рядко..

Да бе, видеото за рождения ден, дето седи пред една камина, започва както започват врачките по Диема. Само импулсния телефон й липсва. Вчера Карбовски показа вдна вълшебница, която живее сама и без ток в планината и говори за Вселената и всемирната любов. Разликата между тия двете е само в това, че едната си е родила децата в болницата. ooooh!

# 3 066
  • Sofia
Да видим сега дали Лили и компания ще бъдат без багаж и козметика или отново услужливо ще бъде забравено от ББ
Забравено е Peace
В петък на лайфа каката беше с бежов костюм...без прекрасното фишу Wink

# 3 067
  • София
Е, не, Ирина ще лайфкоучва... срещу солиден хонорар, разбира се. Макар че, да се чудиш кой е готов да дава пари за лайфкоучинг.

# 3 068

Да бе, видеото за рождения ден, дето седи пред една камина, започва както започват врачките по Диема. Само импулсния телефон й липсва. Вчера Карбовски показа вдна вълшебница, която живее сама и без ток в планината и говори за Вселената и всемирната любов. Разликата между тия двете е само в това, че едната си е родила децата в болницата. ooooh!
Разликата е и в  Money.

Имам чувството, че всичко, което Ирина прави е с цел да се покаже, да впечатли, винаги с мисълта как ще изглежда отстрани. Играе си в някакъв неин филм, раздала е ролите на другите и се вбесява, ако някой излиза извън сценария. Не виждам нищо импулсивно в нея, всичко е добре обмислено с цел.

# 3 069

Мне, едното беше за Коледата, а другото за нещата, за които е благодарна. Истините от живота. Не философства излишно, дори напровтив. Посланията са предназначени за обикновените хора, които не изпадат в излишен патос, за тези, които са забравили колко е простичък живота и колко отвисоко трябва да се гледа понякога. Не я харесвам заради други неща, ни по дяволите, тази жена знае как да постигне своето, макар и на всяка цена.

# 3 070
Да, само дето зад всяко нейно простичко нещо стоят нечии парички. Това като лафа от фейса за книгите за взаимопомощ - някое гуру от Бевърли Хилс съветва жителите на Меден рудник да излязат от зоната на комфорта /или нещо от сорта/.

# 3 071
  • Испания
В Ирина има освен хитрина, и някакъв особен дух, който всяка жена трябва да притежава, ако иска да успее в живота.

Joy

Точно това се опитва "да го играе" и внушава. Разчита, че има хора, които ще ѝ се хванат на въдицата.

# 3 072
  • София
В Ирина има освен хитрина, и някакъв особен дух, който всяка жена трябва да притежава, ако иска да успее в живота.

Joy

Точно това се опитва "да го играе" и внушава. Разчита, че има хора, които ще ѝ се хванат на въдицата.

Точно!

# 3 073
Трият ли още мнения от фейса?  Laughing

# 3 074
  • Бургас
погледнах няколко видеа на Ирини в ютюба, определено е хипнотизираща, на едното видът й "след химическия пилинг"  е направо плашещ

Общи условия

Активация на акаунт