Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 4

• 237 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
ей как ми се ще да мина през вас за тиква  Heart Eyes не намирам съмишленици у дома с нея и това е.

Сем, страаашно много се радвам, че си се усетила да пробваш тестото на гевреци. Поздравления за теб и младежа и да ви е сладко Simple Smile  Май и Тайна зарибихме с кифличките Simple Smile

ето и у нас нова доза кифлички, този път с олио в тестото. Ама няма да правя повече така, ще си слагам мАслото. 

# 376
  • София
Пеп, за първи опит станаха добре, дори без мляко, масло и кардамон в тестото.Тестото даже не беше за това, а за кашкавалки.Мислех и със сладко да ги пълня, после се сетих за масло, захар и канела.Ама ги направих отровно сладки.

# 377
.Ама ги направих отровно сладки.

Тъкмо за мен на вкус Simple Smile  лесното е, че не се завиват поотделно, аз ще правя солени тези дни.

# 378
# 379
  • ВАРНА
Салата от сезонни зеленчуци

Минахме скромно вчера........че бях заета с коледната украса  Wink 

# 380
  • DE
Иланг, да приседна на тая люлка-та да не стана...
Пеп-4о, същите драми и у нас на тема тиква

От мен:
Кюфтенца в сметана и пушен кашкавал

Наденица и гъби, чушки, лук в сметана и краве сирене

Руладини

Патладжан на шайби запечен във фурната-кашкавал и после малко чесън са за красота

Нещо сладко с извара

# 381

много сладка украса за улха  Heart Eyes

у нас предните дни имаше глиган с кореноплодни

и просто наденичка на тиган с бобена салата

пица Simple Smile http://pep-4o.blogspot.bg/2009/10/blog-post.html

Дроб с чесън и лимон http://pep-4o.blogspot.bg/2009/10/4-800-1-200-200.html

Блъди-мери скариди и млечен сос с кориандър http://pep-4o.blogspot.bg/2016/12/blog-post_6.html

# 382
  • Благоевград
Честит празник на всички! Бъдете много здрави и щастливи! Simple Smile

При нас снощи за първи път печен на грил-тиган свински дроб и към него гъбен сос

# 383
  • München, Deutschland
Момичета, не виждам всички снимки за съжаление, но съм сигурна, че творите активно и вкусно.   Peace

Понеже в една друга тема стана дума и качих снимки, показвам ви как ме посрещна половинката след няколкодневно отсъствие.

Свинско филе на су вид с гарнитура от бели аспержи с домашен сос холандез. Предястията бяха салата Капрезе и дип с печен патладжан и кестени.
Облизах си всичките пръсти.

Трябва по-често да отсъствам за по няколко дни, че ми харесват такива посрещания.  Laughing
Рецептите и оформленията са си напълно негови.  Heart Eyes И голям букет ме чакаше.  Heart Eyes

# 384
  • София
Честит празник на всички празнуващи!
Снощи кебапчета.

Днес сьомгова пъстърва.

# 385

Понеже в една друга тема стана дума и качих снимки, показвам ви как ме посрещна половинката след няколкодневно отсъствие.

Свинско филе на су вид с гарнитура от бели аспержи с домашен сос холандез. Предястията бяха салата Капрезе и дип с печен патладжан и кестени.
Облизах си всичките пръсти.

по-често да отстъстваш Simple Smile Сподели моля те за ф филето и су-вида, в такъв уред ли го прави, или....? Май сглупих дето го отказах преди време аз.

# 386
# 387
  • Sofia
Сьомга с билки

# 388
           ЕХАА, ТУК ЗАПОЧНА ДА УХАЕ НА КОЛЕДА - джинджифил и канела  santa2

huliganka - обичам шоколадовите торти  Shocked
midkoo - и в наща къща само аз ям тиква  Mr. Green
vanillla - красива и вкусна снимка bouquet
иланг-иланг - ох как и аз искам такава Коледна украса.... #Crazy
matze - вземам си чинийката с патладжана  Hug
пеп-4о - подстрекателка такава  #2gunfire; вчера ходих на пазар специално за...скариди
chrissy - жената се оценява тогава, когато липсва от дома; идеята ти за отсъствие никак не е лоша  Hug bouquet
Tari Tasartir - добре дошла  Hug bouquet
Ayradyss - "отваряш с крак вратата" - и красиво и вкусно  chef bouquet
Тайне - метни едно КИБАБЧЕ......може и две  Heart Eyes Heart Eyes
signora_tina вкусноооо #Crazy

Аз...релаксирах два дни (след гостите) и правих само простички аламинути
Ориз със зеленчуци (в рисоварката) и готови рулца с пилешко месо (фрит. с въздух)

вчера- маринована риба Сайя на тиган и пак ориз

еклери с шоколадов крем

# 389
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро !
Едно не много сполучливо тутманиче за закуска.  Отдавна не бях се занимавал с тестени, (и не ги ядях)Малко квадратно стана ,но формата на съда беше такава. Четох някъде,че японците отглеждат квадратни дини - в сандъчета. Що да не. Joy

И пържен патладжан(от розовия) ,залят с доматен сос.

Общи условия

Активация на акаунт