Грижи за косата - Тема 98

• 112 094
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И аз си обичам сметаната. Особено сега има и втори вид,в лилаво, за изрусена коса, та си матирам омбре/балеажа с нея.

# 406
Нищо, другия път.
И двете са хубави за мен,но сметаната ми е на сърце. Heart Eyes
Сега си харесах този серум Серум за гъстота на косата с молекула STEMOXYDINE®– L`Oreal professionnel Serioxyl Denser Hair 90мл.
Странното, е че в рибата е 62 лв, а в Ензо е 37 лв., един и същи милилитър 90мл., в Арлен е 59 лв., защо ли има такава разлика в цената?

# 407
  • София
В енцо е винаги по-евтино, имат склад в чужбина и оттам идват поръчките. Мисля, че са си оригинални.

# 408
В енцо е винаги по-евтино, имат склад в чужбина и оттам идват поръчките. Мисля, че са си оригинални.

Току що си поръчах оттам, а и преди съм го правила, доволна съм останала, мисля, че специално продуктите за коса са си оригинални, виж да парфюмите не мога да гарантирам.

# 409
Препоръка за хидратираща маска  за къдрева и суха коса с добър ефект и омекотяване на косата.

# 410
  • Варна
 Домашният еластисайзър като най-бюджетно решение. Кокосово масло на влажна коса със загряване под шапка също прави чудеса. Ако искате тежка артилерия Мажистрал на Керастаз, Хромарич на Керастаз,маската с кафявата капачка на Марокан.

# 411
  • Бургас
Оригинални са продуктите за коса в Енцо,и с парфюмите аз не съм имала проблем. Peace

# 412
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хубави кристали за коса, които да не омазняват косата много? С телефона не знам къде е търсачката и не намирам нищо по темата. Благодаря

# 413
  • Sofia
Аз харесвам кристалите на Виктория бюти. Има с арган и с макадамия. И двете са хубави. По принцип кристалите на нормална коса не би трябвало да я омазняват, ако се нанасят правилно (на влажна коса, нито много мокра, нито суха) и в нормално количество.
Ето тези:
http://www.marvi.bg/victoria-beauty-argan-techni-kristali-za-kos … o-30-ml-4591.html

# 414
Благодаря 😊 В момента имам на сери с арганово масло, но сякаш омазнява косата доста...

# 415
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хубави кристали за коса, които да не омазняват косата много? С телефона не знам къде е търсачката и не намирам нищо по темата. Благодаря

Сери,от години ползвам, много са добри. На Виктория бюти също не са никак лоши.

# 416
Чисто арганово масло за 5 лв? Не ми се вярва

# 417
Ползвате ли маските преди ш-на? И как ви се отразява на косата?
Като преуош терапия.Колко време стоите, какъв е ефекта?

# 418
Кокосово масло на влажна коса със загряване под шапка също прави чудеса. 

Кокосовото масло задължително ли трябва да се загрява? Само при загряване ли действа ефективно на косата?

# 419
Кокосово масло на влажна коса със загряване под шапка също прави чудеса. 

Кокосовото масло задължително ли трябва да се загрява? Само при загряване ли действа ефективно на косата?

Не е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт