Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 151
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Ave, благодаря за новата тема!

Илейн, леко преместване и дано новия район ви пасне повече!

avaspirala, да не ти пука. Тук целогодишно има по къс ръкав и до него някой със зимна екипировка без значение декември или август е  Mr. Green На мен лично ми е рано за зимно яке, но извадих затворените обувки и ръкавиците-имам студова алергия и без тях до май месец ще ми е труден живота.

С българи комуникирам избирателно. Избягала съм от определени неща и щом ги съзра бягам като дявол от тамян. В същото време намерихме страхотни нови приятели. Дори рождения ден на дребния тази година беше изцяло с българчета.

Маймунке, с какво ви тормози съседката?

Почнахте ли да се подготвяте за Коледа? Миналата година бях много организирана и по тове време започнах да подготвям подаръци за родата, съответно ги пратих от рано и стигнаха преди празниците.

# 16
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз харесах някои неща, но като се преместим тогава Simple Smile, а тъй като майка ще е тук, решихме да пратим подаръците по нея.
Тази година си купих от Алди комплект за ръчно правени картички, а от хобикрафт ще до поръчам някои неща и смятам да изработя за приятели - дано се получат Simple Smile

С българи съм контактувала, когато срещна такива - от някой ме хвана срам, че са ми сънародници, с други беше удоволствие. Шарен свят както навсякъде Simple Smile

# 17
Pampers,точно!Избирателни са нещата,в повече ми идват българските неща от които избягах и ги намирам пак тук.Неочаквано днес ме намери стар познат в магазина-българин.Вече женен с двете си деца.Разменихме телефони и човека веднага ме потърси bowuuДецата ще се изпотрепят от игра,а ние ще се видим:)))Ми,то като сценарий стана hahaha hahaha hahahaЗа тревата и химийте,не съм привърженик.Детето ми играе в тази трева,и ние понякога стъпваме отгоре,всичко се разнася.Разбира се ,не се налагам,въпрос на избор Heart EyesСлед 5 месеца най-после намерих свинско бонфиле,прясно.Мъжо искал нещо блажно Mr. Greenи така н якак си да бъдело българско.Намерих хубава рецепта за пържено свинско с праз,та дано е достатъчно българско hahaha

# 18

Почнахте ли да се подготвяте за Коледа? Миналата година бях много организирана и по тове време започнах да подготвям подаръци за родата, съответно ги пратих от рано и стигнаха преди празниците.
Аз ще чакам коледните намаления  Money В България нямам на кой да изпращам подаръци.
  Тук имам само една приятелка българка,с която се виждаме от време на време на по кафе. В града има и други българи,даже напоследък все по-често чувам българска реч по улиците,но някак не върви да ги спирам и да ги заговарям. В училището моите деца единствени са българчета. Сутрин и следобяд,като водя и прибирам малката и чакаме,родителите са се групирали - на една страна поляците,на друга - латвийците,индийци,англичани. Май само аз и една туркиня стоим по сами и с никой не разговаряме.
  Илейн, могат ли с малко бебе и в това студено време да ви карат да се местите  Tired Леко преместване  Hug

# 19
От три седмици открих предимството да имаш кола и да не си зависим от разписанието на автобусите!

# 20
  • Истински се вижда само със сърцето.
От три седмици открих предимството да имаш кола и да не си зависим от разписанието на автобусите!

Браво Simple Smile

di_p всичко могат Simple Smile по-тъпото е че преди месец преподписахме договора, но те така или иначе спазиха 2 месечно предизвестие да дадат.
Всяко зло за добро да се надяваме Simple Smile

# 21
  • ENGLAND
В нов, на половин час от сегашния. Нямахме намерение да се местим, но хазяите ни се развеждат и единия ще идва да живее в тази къща и ни дадоха предизвестие. Тук не излизаха свестни къщи и намерихме в съседен град. Гледахме ММ пак да стига нормално на работа. И сега е цирк Simple Smile малката иска непрекъснато внимание, аз почти нищо не мога да свърша, но ще се справим, а и ще си имаме баба помагачка за 10 дни Simple Smile

Илейн, да не се местите по-близо до нас? Пиши на лични къде ще сте, близо до нас има Хобикрафт.
Аве  bouquet

# 22
Аз много подаръци имам да купувам не само за България. Дори само за децата да взема, пак ще са над 10  Mr. Green

G&B, честита ти кола! Лека и безаварийна!Искам и аз, но ми идва непосилен разход втора кола за момента.

Илейн, сигурна съм, че ще станат много хубави картичките😉 И аз така почнах за една Коледа преди 7г и не можах да спра после 😂

# 23
G&B, честита ти кола! Лека и безаварийна!Искам и аз, но ми идва непосилен разход втора кола за момента.
И аз много отлагах, но 16 мили ги пътувах почти час и половина сутрин. Купих я на аукцион на ASM на картинка, категория С и се оказа, че дори не е в движение, но срещу още 100 паунда един приятел и ММ я оправиха.  Преодолях страха от шофирането за няколко дни.

# 24
  • Варна
Не мога още да се настроя коледно, поне Хелуин да мине ...

# 25
Супер! Дано да е послушна и да не създава проблеми! newsm01

И аз толкова пътувам - в едната посока 2 часа, в другата - час и 15 минути. Но ако имам кола, ще трябва да плащам такса за тунела и с всички останало ще ми стъпва разход над £220 месечно + стоене в задръстванията. Сега задръствания не ме хващат (особено с метрото и пеша) и плащам £78. Но това не ми пречи да си мечтая за моя трошка и да си бръмкам насам натам. 4 години минаха откакто не съм карала...дано да не забравя до тогава  hahaha

Борикс, и аз така. Въпреки, че захладня ми е още лятно някак.

# 26
  • До хладилника, който обичам
Само на племенниците пращам подаръци, и на двете майки взимам. За моите деца съм почти готова с идеите какво ще им взимам, обмислям голям общ подарък, а дреболии съм взела вече. Иначе аз гледам до края на октомври да съм приключила с пазаруването на подаръци и да ми остане само храна да купя.

# 27
Аз на дребния подарък от нас няма да вземам. Миналата година правих Elf on he shelf, но малко променен, защото е още малък да схване идеята. Караше да го прави различни забавни неща като например да рисува с паста за зъби по плочките в банята. Тази година ще му носи яйца с играчка (голяма са му мания) всеки ден, но още не съм го измислила как ще стане. Обмислям да е в замяна на нещо свършено като да комплектова чорапите по двойки. hahaha

Знам какъв ще е моя подарък и до тук с идеите.  Joy За това ще съм благодарна на всякакви идеи и предложения.

# 28
  • UK
Аз имам няколко приятелки българки, но тук е трудно да нямаш, пълно е с българи. Освен с тях, с други българи не контактувам, избягвам съвсем съзнателно.

Накупила съм си разни декорации за Коледа и планирам няколко неща за магазина, коледните картички са вече сериозно в продажба и няма как да не се настройвам малко по малко. Ако имате магазин на Барнардо'с наоколо, на 11ти ноември ни е старта на коледната кампания, тоест всички магазини трябва да са наизвадили коледните подаръци, струва си да се разгледа. Не знам друго чарити дали прави така, не съм виждала, всичко ново, с оригиналната му опаковка, което ни се дари, се пази за Коледа, и е супер за купуване на някои неща, особено подаръци за колеги или сикрет Санта, примерно. Аз имам над 500 запазени подаръка, нямам търпение да ги разкарам от и без това малката си задна стая.

# 29
Ние други българи нямаме, само едно семейство, но с тях рядко се виждаме поради натоварени графици. Иначе така ми се иска да има поне още някой, не само румънците с които е пълно врегиона тук.
Ние сме на село и при нас без кола нестава, нои няма такива разходи. Иначе и аз ходя а работа в съседен град, с колата ми е малко повече от час.
И на мен не ми е зимни все още. Парно пускаме заради бебето, но само вечвр и сутин. Днес обаче сибеше хладно и и сложих по-дебело яке и шапка. А аз все още се разходим по къс ръкав и един суичър отгоре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт