Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 273
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • постоянно
Блу , Благодаря ти - гледам  Hug
Искам да си отида за Коледа , но не ми се нрави идеята да пътувам до София посред зима.
 Peace

# 151
  • UK
Привет и от мен в този студен ден! Дойде значи гадната зима, стъмва се рано, студено е и чак не ми се мърда от вкъщи. Аз влизам направо с въпрос, ще пътуваме до Бг в средата на декември но с кола, двама шофьори сме и ще се върнем на 7-8 януари. Има ли някой пътувал по това време на годината да даде съвет или пък просто да сподели преживявания че на мен ми е малко нервно. Хем ми приключенско но пък времето ме плаши...

# 152
А на 3 год, не ходят ли, на нърсъри, още newsm78 И на него ли, с униформи ooooh! Като гледам съседките деца, сякаш, сутрин са, кой, каквото го облекли е, като облекло  Thinking

Зависи къде ходят. Ако са в градина или детски център, тогава са който каквито дрехи има. Ако съм към училището-с униформа.

На моя син краката растат изведнъж. Може една година да е с един номер обувки и изведнъж купувам 2 номера по-големи. Поне има време да ги износва. Mr. Green

ponqkoga, точно като се срещнахме ни беше изпилил нервите здраво. Мрънка за круша и като му дадохме круша взе, че я хвърли и на ново почна да мрънка, че е изцпана. Ние за това се спряхме да му я мием и вие ни настигнахте 😂 После си имаше интересна компания и забрави да мрънка.

# 153
  • Bristol
Вижте дали не може спортни черни обувки с лепки да носят. Подобни продават в Sports Direct и са на разумни цени, плюс че са удобни да тичат с тях. В гимназията вече не позволяват такива, но в началните училища не са толкова стриктни. Въпросът е подметките да са черни и да няма шарки в други цветове по обувките, поне в училището на щерката беше така. Купувах й момчешки, защото бяха по-издържливи, а и самата тя ги намираше за по-удобни. Освен това същите обувки ги ползваше и за физическо, когато играят навън.

# 154
  • UK
 Момичета , отбелязахте ли Хелоуйн ? Ние за първа година от както сме тук обикаляме къщите и беше много забавно. Децата толкова много се радваха , че хич не искаха да се прибират.

Обувки купувам от МС и за училище , и ежедневнни. Да ви питам за обувките на Некст , харесала съм си едни кожени ботушки , обаче имах няколко чифта техни гуменки които много бързо се разпаднаха , та се чудя дали да рискувам сега че са не са евтини.
 А, от къде по принцип пазарувате кожени обувки?

# 155
  • След завоя в дясно
Училищни обувки на малката купувам от Asda предимно, доволна съм от качество респективно цена, крачето и расте много бързо, и има високо сводче и моделите им са и удобни. За мен е нерентабилно да давам £30-£40 на всеки няколко месеца. На Clarks училищните обувки за момчета, са под всякаква критика, качеството не отговаря на цената.. това е мое мнение, но като гледам  се споделя и от майките около мен. Разлепват се, изтъркват се за нула време, ако не са дишащи, крачето много мирише също. Големият мина вече на размер са възрастни от Clarks и съм доволна, мога да ги препоръчам тях.
Ризи предимно от Sainsburys, M&S, Tesco и Asda взимам, най-доволна съм от Sainsburys. Панталоните от Asda  и съм доволна. Рокличките от където ми падне. Някой препоръчваше и Matalan, но няма опит с тях.
GreenP аз имам едни боти на тях, вече трета година не са мръднали.

# 156
  • Оптимист по принуда
GreenP, за себе си кожени купувам от
Zalando

# 157
  • UK
 Ооооо хубаво ме подсети за Золандо bouquet
 Летни обувки от там съм взимала , а мъжът ми само от там купува за работа обувки,

# 158
  • Оптимист по принуда
GreenP  Hug, обожавам намаленията на ботуши и кожени якета там.  Hug

# 159
Ученически обувки и ние взехме от аутлета на Кларкс в началото на учебната година. За сега съм доволна,а моите са големи душмани на обувките,особено малката. Излязоха по около 25 паунда чифта. Миналата седмица търсихме пак там ботуши,но още не бяха ги изкарали в продажба. Ризи,панталони,поли и сукмани- Асда,Теско,Маталан - все едно качество,но поне са евтини и като купя няколко чифта,изкарват годината.

# 160
Добро дъждовно утро GrinningИ аз съм бургазлийка,ще следя кой от къде лети,като е затворено летището.Нашите ботушки и училищни с лепка са от Маталан.Всичко добре,на 2 ден ги ожулва отпред стабилно.Не знам какво прави,как стъпва-направо ги размазва отпред.Днес имаме нещо като тържество на буквите.Майките не присъстват.Добре де,ама моята хубавица ми казва снощи ,че трябвало да има тениска с букви отпред. #Crazy newsm78Какво е това нещо,се чудя аз и питам госпожата.Показва ми обикновена бяла тениска за физическо,изписана с химикал с букви и малко с флумастери оцветена,така веселичко.И ми обяснява,че има в магазините.И да е с нейната буква голяма отпред.Обикаляхме по магазините,няма такова чудо.Накрая взех една тениска и я нашарих с букви и тва беше.Някой има ли опит,точно какво и от къде се купува?Сутринта питах другите майки и бащи,казаха че надписвали някоя тениска и даже имали от миналата година #CrazyТова сигурно е нещо като нашите корони на главата с буквата???Ама...това беше в 1-ви клас,че сме научили вече азбуката.Сега защо?Ааааа и още нещо да питам GrinningНякой случайно да знае къде се продават кукли Коралайн?Това ни е желанието за коледен подарък #Crazy #Crazy #CrazyГледах в Амазон-а,от 30 до 50 паунда са.А кукличката е 20 см. newsm78Тоест няма как само тази малка кукличка да й е подаръка.Някой случайно да е чувал ,виждал,да знае нещо за кукла Коралайн?

# 161
На дребния обувките отпред са същите, но те карат какви ли ненпревозни средства в градината и от там се жулят.

За тениските-в абсолютно всички магазини продават маркери за плат, керамика и въобще за всякакви повърхности. Миналия месец даже комплект от 36 цвята известна марка беше на промоция за £8. Важното е, че си закърпила положението.

На нас снощи ни дадоха програмата кои дни как да са облечени, къде ще ги водят и разписвах разрешителни. Само за тоя спаркъл ден нямам никаква идея какво да го правя дребния. Ще съм благодарна на идеи.
Много им се радвам как занимават 3г и по интересен начин ги учат на традиции и история.

# 162
  • UK
Pampers и на мен ми е интересно особено когато споделяш  Laughing
По цял ден, ли сте на градина или само, в рамките на безплатните часове?
Вчера, на разходка из градчето, вече смело излизам с малките, без страх, че ще се загубя  Joy видях един плакат на близката църква. Уроци или по-скоро курс по балет и танци за деца. СЕГА си събирам думичките за да отидем и да видя ще вземат ли една от госпожици те а защо не и 2-те Crazy Просто, едната има вроден усет, но знам ли, може и в др да се открият , скрити заложби  Mr. Green

# 163
kokona20, по цял ден е, съответно кара по два пъти на ден уроците с децата, които идват само за безплатните сутрин или следобед. Когато ги извеждат е от 9:30 до 1:30 и е сборно от двете смени децата, чиито родители ги пускат. За целта разписваме разрешение. Като има партита са по две-сутрин и следобед. Синковецът съответно кара двоен празник😎 Когато има празничен обяд е между двете смени.

Преди 2 седмици ги водиха в парка. Снимали ги на един паметник с венците от макове. Цяла седмица правят макове и украсяват стаята, обясняват им какво се чества, а на 11ти трябва да отидат облечени в червено, защото ще и самия празник-Remembrance day.

Ще разучиш постепенно всички площадки и детски забавления в района ви. А дано и двете започнат тренировки за твое улеснение.
До нас ще има гимнастика и ако се падне неговата възрастова група да е в почивен ден, веднага го записвам.

# 164
  • UK
Еха Памперс добре се забавлява,  детенце  Heart Eyes Вечер сигурно е изморен от толкова, богата програма  Mr. Green не, като моите, "покачени" на главата ми  Joy

Общи условия

Активация на акаунт