Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 239
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
....но то си е цяло предизвикателство, тк сме към момента без кола, все още,  пътуваме с тези двуетажните автобуси и с 2 -те мрънкала,  спи ми се, яде ми се,  имам ако, имам пиш и рев  ooooh! нон-стоп, правят разходката особено приятна.

Аз с един такъв откачам, а с две не искам и да мисля какво е.  ooooh! Ние не се прибираме почивните дни и всяко излизане е изпитание физически и психически, но след един час у дома с него, адът е по-голям, та по-добре навън. Другите деца търчат, играят, веселят се....това нашето само мрънка. Поне спря да се тръшка вече... #Crazy

Майки
, лека бременност!

# 136
  • Оптимист по принуда
. Другите деца търчат, играят, веселят се....това нашето само мрънка. Поне спря да се тръшка вече... #Crazy

не сте сами  Sunglasses

# 137
  • UK
А тръшкането е 'любимо'! Mr. Green
За щяло и не щяло.  ПОСЛЕДНИЯ път ми изкараха нервите в Нортхамптън в мола като се затръшкаха за шоколад  ooooh!
Идеше ми, с една 'сопа', в някой ъгъл, да им раздам, по един  #2gunfire Joy

# 138
  • UK
При мен мъничко пораснаха децата и се повразумиха. На 5 и почти 3 вече всички си прекарваме весело навън. В моловете и магазините ясно, де, там няма спасение, но обиколки из паркове, забележителности, гости с нощувки и т.н. нямат грешка, стига да носим колелетата и достатъчно храна, всички си прекарваме добре.

Може ли да ми кажете майчетата на по-големи деца, какви са ви отзивите за училищните обувки на Некст? Стори ми се ниска цената, 27 паунда са, как са като качество, спрямо Теско и Азда по-издръжливи ли са? Simple Smile А пише, че са естествена кожа. Вие откъде купувате обувки? 

# 139
Здравейте, сега чета инфото от първата страница...
Значи за да запиша детето на училеще, трябва да имам адрес в страната така ли?
"The child’s address must be the child’s permanent
address and cannot be a childminder’s or business
address. It should be the same address given to us
by your child’s primary school. We will not accept
applications from parents who reside overseas
in advance of a planned move to Barnet, except
in the case of UK service personnel or other
Crown Servants."
хубав ден на всички bouquet

# 140
  • постоянно
При мен мъничко пораснаха децата и се повразумиха. На 5 и почти 3 вече всички си прекарваме весело навън. В моловете и магазините ясно, де, там няма спасение, но обиколки из паркове, забележителности, гости с нощувки и т.н. нямат грешка, стига да носим колелетата и достатъчно храна, всички си прекарваме добре.

Може ли да ми кажете майчетата на по-големи деца, какви са ви отзивите за училищните обувки на Некст? Стори ми се ниска цената, 27 паунда са, как са като качество, спрямо Теско и Азда по-издръжливи ли са? Simple Smile А пише, че са естествена кожа. Вие откъде купувате обувки? 
Добро утро момичета  Hug

dejie,
обувки за училище купувам от Кларкс - по-скъпи са , но синът ми е с по-широко краче и само там намираме  правилният модел и размер. Последният път ме заболя сърцето - £55 за 9 годишно дете са много пари , но пък с тях е по цял ден и са му удобни. Ще " спестявам " от моите  Mr. Green

Търсих билети за Декември до Бургас от Лутън с Уиз но не можах да намеря. някой да има информация защо е спряна линията . Преди винаги е имало поне веднъж седмично  newsm78

# 141
Летище Бургас е затворено за ремонт на пистата през ноември и декември.

# 142
  • York
Здравейте, сега чета инфото от първата страница...
Значи за да запиша детето на училеще, трябва да имам адрес в страната така ли?
Да. На какво основание ще му търсиш иначе училище? Simple Smile

Pampers, Макси не ми се видя чак такова мрънкало. Може би защото си намери дружка за игра?  Sunglasses

Аз купих Кларкс тази година, но сега трябва да купя ботуши, и след това най - вероятно нови обувки, че много бързо и расте крака на моя дъщерюн.

За Летище Бургас чух, че ремонта трябвало да свърши до началото на Март.  Peace

Аз минавам през много странен шантав период, правих едни планове, а всичко се обърна с главата надолу. Сега просто забих и толкова, няма мърдане на никъде.... ooooh!

# 143
  • UK
Мерси, точно това си мисля и аз, моят син е на 5 и все още му растат бързо краката, а за малката да не говорим. Януари и тя трябва да е с училищни обувки вече, от тригодишни в униформи ще са  ooooh! За нея съвсем не знам какви, с него поне вече имам някакъв опит и разбрах, че евтините не стават  Simple Smile От Кларкс трябва да дам 100 за двамата, свиди ми.  Laughing  Надявам се Некст да са някакъв среден клас, тя поне няма да рита топка с тях.

# 144
  • UK
А на 3 год, не ходят ли, на нърсъри, още newsm78 И на него ли, с униформи ooooh! Като гледам съседките деца, сякаш, сутрин са, кой, каквото го облекли е, като облекло  Thinking
dejie а защо не и вземеш, при възможност, разбира се Wink 2 чифта, да ги сменя, например. Докога, им растат така бързо, крачетата? Ние, лятото, а и сега, все още, сме в 1 номер

# 145
  • York
dejie, Кларкс имат сега 25 процента на някои модели и момчешки хубави има за по 30 паунда.

Дъщеря ми е с такива: http://www.clarks.co.uk/p/26118905
Имат гума отпред и за сега добре се държат. Иначе много ги изтърква отпред. Незнам как бяга и какво прави. но на втората седмица на нищо не приличат  Rolling Eyes

# 146
  • UK
Благодаря, сега ще разгледам. Такива с гума отпред трябва да търся и за него. Simple Smile
А на 3 год, не ходят ли, на нърсъри, още newsm78 И на него ли, с униформи ooooh! Като гледам съседките деца, сякаш, сутрин са, кой, каквото го облекли е, като облекло  Thinking

Принципно май не. В обикновените нърсърита не са в униформи, тя сега ходи на прискуул и е без уноформа, но от януари я местя в нърсъри, което е към училището на батко и, то е академия и всичките са в униформи от най-малките. От една страна ми е удобно, че училищните дрехи (поне за малките) са много евтини, не се чудя всяка сутрин какво да му облека и няма нужда от много цивилни дрехи. Ама като гледам големите с тия вратовръзки, хаха... Момичетата пък са с чорапогащници, не я виждам тригодишна като и се смъкне на коленете или като ходи до тоалетна. Аз самата не се чувствам добре в чорапогащници, мисля да и накупувам клинове в същия тон.
От панталоните и поло тениските на Азда и Теско съм доволна, той не се цапа много, не ги къса, носи ги дълго време, за тия пари са екстра, само обувките им са зле. Панталони има всякакви, с ластици, с копчета вътре за регулация, с цип без цип, на който каквото му е удобно, всичко има.

# 147
Аз от Кларкс взех обувки. Скъпи бяха £45, но нали все с тях ще ходи, а ако нещо не му е удобно се скъсва да мрънка. Не смея да взема обувки които не са изпитани.

# 148
  • постоянно
Благодаря ви , не знаех , че летището е в ремонт. Не ми се пътува до София , ще прегледам дали Варна не  е по-добрата опция и кой лети до там.

# 149
Ето ги аутлетите на Кларкс https://www.clarksoutlet.co.uk/storelocator  Там училищните обувки са 20 - 25 - 30 лири, като уточнявам, че говоря за номерация за деца в долните класове. Който има на удобно място...
По-добър вариант за момиченце са лачените обувки, защото по-трудно се изтъркват отпред. А се търкат лесно и от твърдите мокети в класните стаи. От deichmann съм купувала от серията ученически обувки от естествена кожа за 20 лири и качеството за цената беше доста прилично.

Хер, до Варна летят само Уиз, само по един полет на ден от Лутън, в 5:30 сутринта. Погледни Раян до Пловдив също, от Станстед летят.

Общи условия

Активация на акаунт