Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 197
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • Bristol
her_76 Благодаря!
 Тоест, да не гледам тези училища от 11г. до 18г. secondary ? Обърках се заради тези 15 дни в септември / на 15,09 навършва 11 г./ . За 2017 учебна година тя ще се води 10 годишна..
Да, Y6 ще е, гледай за primary schools. Тъкмо ще сте навреме тук, за да си изберете и подадете документите за secondary schools, така че проучвай и за тях.

Моите деца пораснаха май! Дванадесет години поред правя Халоуински партита, но тази пасувам. Щерката отива на парти при приятелче. А мъжът ентусиазирано планира, гасим всички лампи, слагаме No trick or treat на вратата и си пускаме да гледаме някой филм на тишина и спокойствие. След 12 години наистина си е голямо събитие това  Joy

# 91
На мен пък специално магазините и модата тук повече ми допадат, не виждам нищо старовремско в Ткмакс, некст и т.н. Ако е малко градче с предимно застаряващо население е нормално дрехите да са с такава насоченост, но може да поръчваш онлайн.  В БГ модата ми се струва кичозна. Ще свикнеш, дай си време. Wink

# 92
На мен пък специално магазините и модата тук повече ми допадат...В БГ модата ми се струва кичозна. Ще свикнеш, дай си време. Wink

Споделям изцяло. Само дето голяма част от марките, които харесвам, не шият толкова малък размер какъвто аз нося. Та в началото една дружка ми прави списък с магазините, които го предлагат  Mr. Green

Merry, дано всичко ви върви по план за Хелоуин!

# 93
  • UK
Veggie аз съм в едно малко градче и тук, няма, нито Next , нито др марка. Аз, съм любител на тази марка, но няма ...
Има, доста млади хора и доста деца, което ме озадачи Crazy но всичко е .... точно сякаш времето е спряло. Не това си представях аз, оттам идва разминаването Wink

# 94
  • York
kokona, дай си време за адаптация. Не се поддавай на лоши мисли от самото начало. Ще свикнеш и с тишината и със спокойствието, и дружка ще си намериш.  Peace
А ако не, големи градове колкото искаш  Wink

Аз например толкова свикнах в нашия спокоен град, че всяко ходене към Лийдс ме напрагя и като шофиране, и като лудница, и като цветови гами на населението.  Crazy

# 95
Ние изкарахме уикенда в Лондон. За първи път бях в града. Успяхме да се качим на окото.Разгледахме Мадам Тюсо,Аквариума,Шрек,Националната галерия. Очарована съм от Британския музей и Природо-историческия музей.Само,че последния го видяхме само до половината,защото не остана време за другата половина и съжалявам,че не остана време за Виктория и Албърт музей. При  следващото ходене ще ги видим непременно,също и Гринуич. Ходихме една вечер в български ресторант,останах изненадана,че в първия български ресторант,в който влязохме нямаше места,само с резервация ставаше и ни насочиха към друг. Доста се повозихме на Овер и Ъндърграунда и... меракът ми за големия град мина. Прибрахме се в нашето градче,където ходя до центъра пеш и вечерята в ресторант е двойно по-евтина  Simple Smile

# 96
  • UK
Сигурно сте прави момичета  bouquet
Аз и сега оценявам предимствата да си в малко градче, за децата и мен е опреселено по-спокойно и за предпочитане. Просто, може това градче, да не е, нашето Wink
Наблизо има и други не чак толкова малки и не и определено големи. Търсим работа там и щом намерим ще ги огледаме и ще си изберем нашето,  а ако пък нещо не ни хареса, винаги можем да се върнем у дома в бг . И върху това се замислям Wink

# 97
Дошла си с някакви очаквания и нагласи, което си е грешка, защото рядко се оправдават. За мен поне, дома вече е тук, а не България. Това обаче се случва с времето, а ти май не си склонна да си дадеш такова. Градове в Англия много, все различни, както и хората са различни . Аз местейки се от Лондон в Бирмингам също преживях шок, просто хората в Бирмингам са друг тип, доста по- различен от класа англичани в Лондон за които работих. Разгледайте околните градчета, отидете и в по- голям град и след време ще прецениш това ли е твоята страна или не. Peace

# 98
  • UK
Veggie именно. Където и да отида, никъде, няма да е моята, страна  Peace не е въпрос на нагласа, а на усещане. Аз където и да отида, все ще, съм чужденец  Peace нито родителите нито страната могат да се изберат с раждането на човек Wink

# 99
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кокона пробвай да откриваш позитивите, не негативите Simple Smile ще ти е по-лесно.

Аз лично предпочитам по-малки населени места, да ми е спокойно и тихо Simple Smile не придирям на магазините, защото много често пазуравам онлайн или пък просто отиваме с колата където ми трябва.

На мен градчетата и местата пълни с история са ми очарователни Simple Smile

С две думи изхвърли представите и виж какво ще ти хареса, иначе няма смисъл да живеете в чужбина.

# 100
Защо тогава заминаваш за чужда страна, след като си решила, че никога няма да ти стане дом и да се интегрираш? Така и децата ще се объркат. Ще почнат училище и хоп, обратно в България newsm78
И аз като Илейн харесвам малки и спокойни градчета, проблем е, че не се намира много работа там, но един ден бих се радвала на къщичка в малък и спокоен град Praynig

# 101
  • На южния бряг
Добър ден, извинявам се, че така нахлувам в темата, но искам да попитам, дали знаете тук марки безамонячна боя за коса и от къде мога да си я взема. Хубав и слънчев ден на всички.

# 102
  • UK
Veggie
Защото в бг сме нямали този шанс за добре платена работа  Peace
А и аз споменах че отскоро сме тук все пак тепърва свикваме и се нагаждаме.
За боя, тук навсякъде има предлагане Wink

# 103
  • Манчестър
kokona, дай си време за адаптация. Не се поддавай на лоши мисли от самото начало. Ще свикнеш и с тишината и със спокойствието, и дружка ще си намериш.  Peace
А ако не, големи градове колкото искаш  Wink

Аз например толкова свикнах в нашия спокоен град, че всяко ходене към Лийдс ме напрагя и като шофиране, и като лудница, и като цветови гами на населението.  Crazy

Не искам да внасям песимизъм, но аз вече 20 г се опитвам да свикна и не става. Каквото и да правиш никога няма да си един от местните , нито те ще те приемат като свой.

# 104
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аве но си намерила своите позитиви за да бъдеш тук 20 години, иначе щеше да се прибереш Simple Smile

Англичани няма да станем, но въпроса е ако искаме да живеем тук да не търсим само негативната страна, защото това е загуба на нерви, време и пари.

Общи условия

Активация на акаунт