Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 265
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Голямата има само една учителка.Не знам,дали имат помощен,но дори и да имат,не се занимава с нея. Малката обаче имат 2 основни учителки и помощник учител. Ще им взема по-луксозни картички и това е... Миналата година и в детската градина,и в училище само картички давахме.

# 451
Здравейте,
и аз мисля за Коледа само картички да подарим. В градината са няколко госпожи, при голямата - една учителка и няколко асистентки...ще ми е неудбно ако пропуснем някоя.
 Но пък сме си поставили за задача да измайсторим малки кутийки с лакомства за всички деца и госпожи за почерпка за рождение дни на моите две дъщери, които са през януари. Голямо рязане и лепене се очертава  Crazy
Искам да ви питам, по точно живеещите около Бристол. Мисля, че имаше нещо писано в предишните теми, но не намирам. Ще се разходим за 2-3 дни до околността, та питането ми е, за места, които си струват да се посетят задължително и забележителности. Предполагам покрай Коледа ще е и по-интересно за децата. Трябва и приемлив хотел да потърся Simple Smile ще съм ви благодарна ако споделите информация bouquet

# 452
  • Варна/Лондон
Момичета, има ли някоя мама чийто мъж работи такси, но извън Лондон? Мъжът ми кара тук, но както казах искаме да се махаме, а се притеснява, дали ще има работа в по-малките градове.

# 453
Момичета, има ли някоя мама чийто мъж работи такси, но извън Лондон? Мъжът ми кара тук, но както казах искаме да се махаме, а се притеснява, дали ще има работа в по-малките градове.

Имам колега, който освен при нас работи и като такси. Пиши ми на лични какво точно да го попитам утре.

# 454
  • Cambridge, UK
И аз имам приятел който кара такси, в Cambridge сме, мога да питам каквото ти трябва Simple Smile

# 455
  • Bristol
Poli, къде около Бристол сте се насочили?
Вън в много красиво тази сутрин! Всичко е заскрежено и блести.

# 456
  • York
Със сигурност има работа и по другите места. За справка само в Петък и Събота вечерта при нас се чака между 40 мин и един час да дойде таксито. Ако има надбягвания към 2 часа  Wink А ако ти трябва и голямо за 7 човека съвсем я окъсваш  Laughing Иначе нормално през седмицата се чака по 15-20 минути.
Нямам никаква идея как на останалите места.

# 457
  • UK
Нашето градче е малко, но се ползват също таксита Laughing особено аз, сэм една от редовните  hahaha
Тази сутрин, всичко бяло и заскрежено.  Красота! Снегът от бг, май ще дойде и тук Wink

# 458
Привет, Мами! Днес се регистрирах във форума, тъй като ми е нужен съвет.  Не мога да работя поради здравословни проблеми. Търся информация - дали, как, кога мога да ме освидетелстват като нетрудоспособна и въобще всичко в тази насока. Благодаря!

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 15:07 от Tigerica

# 459
  • UK
Привет, Мами! Днес се регистрирах във форума, тъй като ми е нужен съвет.  Не мога да работя поради здравословни проблеми. Търся информация - дали, как, кога мога да ме освидетелстват като нетрудоспособна и въобще всичко в тази насока. Благодаря!
То хубаво сте се регистрирала, но къде живеете и за къде, като държава вие, нужна, тази информация?
Пуснали сте питането си в темата за живущи, извън Бг newsm78

# 460
  • Оптимист по принуда
Трябва да се консултираш с твоето GP. Започни от там.

# 461
Живея във Великобритания, от 6г. Да, ходих до GP-то. Но с тази "тромава" здравна система..Дали някои е минал по този път, приблизително колко време отнема от поставена диагноза до евентуално решение за нетрудоспособност или евентуално ранно пенсиониране. Само примерни насоки. Благодаря!

# 462
Доколкото знам става през Job Center. Пращат на комисия ESA Assesment и каквото комисията реши на база досегашни медицински изследвания+каквито те преценят да пуснат.

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 17:15 от Pampers

# 463
Благодаря!

# 464
  • UK
Jobs centar като го споменахте вчера бяхме на интервю за моят нин в Оксфорд. Уж, щеше да е в Лондон, пък получих писмо да отида в Оксфорд newsm78 Страхотен град.
А там ми говореха на прекрасен английски.  Всичко му разбрах на човека и той бая се зачуди защо мъкна и мм за преводач  hahaha а бяхме и с децата. Веднага, минахме пред всички. А после и с асансьор ни превозиха до 1 етаж. Питаха ни, искаме ли, да посетим wc за децата . Абе очарована сэм.

Общи условия

Активация на акаунт