Великобритания - Тема 66 Много Есенно Зимно Коледна

• 77 274
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
fantasyy@@ аз съм леко параноична и нещо като упорито не ми върви го оставям, в случая си хващам самолета. Купих онзи ден билети по 13 паунда в едната посока, не виждам никакъв смисъл да се всмърдявам в кола зимата с дни, при условие, че за два часа и половина и няколкостотин паунда по малко мога да си пия кафето в София. Но вие си знаете, дано ви престигнат документите навреме.

# 436
Miss Fine,, какви са тези цени?  #Crazy Би ли споделила от кое летище и за кога?

# 437
  • Манчестър
Miss Fine,, какви са тези цени?  #Crazy Би ли споделила от кое летище и за кога?
От Ливърпул до София на Раянеър....

# 438
  • UK
Ехаа на много добри цени  Laughing браво! Добра сделка  Laughing

# 439
Благодаря за съветите!  bouquet
Приех противоменингитната, а другите ги отказах като им изпратих и таблица с датите и ваксините които са му поставяни в БГ.
По календара, който гледах, други ваксини няма повече, чак на 65г ама тогава ще трябва сам да се оправя  Mr. Green

Аз си взех билет на уиз за януари за 16 паунда. Не мога да си представя да се таралянкам с автомобил през зимата през цяла Европа. Лятото е друга бира.  Peace

# 440
  • York
Аз взех за февруарската ваканция билети, за мен и дъщеря ми от Лутън до Варна и обратно с кураф за 190 паунда. Устройва ме тази цена. До София е коренно различно, но не ми се губят часове по българските пътища.  Wink

# 441
Видях ги и аз  Mr. Green Благодаря!
Жалко, че не мога да се възползвам.

# 442
  • постоянно
Аз взех за февруарската ваканция билети, за мен и дъщеря ми от Лутън до Варна и обратно с кураф за 190 паунда. Устройва ме тази цена. До София е коренно различно, но не ми се губят часове по българските пътища.  Wink
Нашите  бяха £270 за 3 човека с две чанти , места, приорити ... От Лутън до Бургас . Много съм доволна от цената .

Peace Peace

# 443
Скоро четох във фейсбук групата,че тук майки събирали пари за коледни подаръци на учителите или пък индивидуално подарявали такива,даже коментираха,че учителите най-се радвали на вино и бонбони  Shocked. Аз си мислех,че тук това не е прието и смятам само картички да раздаваме,както на учители,така и на съученици. Какво мислите за това?

# 444
  • York
Скоро четох във фейсбук групата,че тук майки събирали пари за коледни подаръци на учителите или пък индивидуално подарявали такива,даже коментираха,че учителите най-се радвали на вино и бонбони  Shocked. Аз си мислех,че тук това не е прието и смятам само картички да раздаваме,както на учители,така и на съученици. Какво мислите за това?
За Коледа картичка само, а в края на годината малко подаръче. Миналата година подаръците на учителките бяха ръчно изработени от нас, както и картичките, и учителките много им се зарадваха. Едната колкото пъти ме види в училището, толкова пъти ми казва, че си ползва кутийката за обеци все ден Simple Smile

# 445
  • Bristol
Зависи от учителката и детето какво иска също. Понякога само с картичка минавам, друг път подарявам нещо. Миналата година щерката ме строи и на двете помощник учителки да взимаме подаръци, освен учителката  Grinning

# 446
Картичка и бонбони за учителката и двете асистентки, а за учителката и малко подаръче /купено е/. Но асистентките реално се занимават с 2-3-4 деца в класа, към моето нямат отношение, та може да размисля и само картички да приготвя за тях.

# 447
  • UK
Това всичко за Коледа ли? Подаръчета, картички, бонбони? А кога ги подарявате - на коледното тържество или последния ден преди ваканцията?

# 448
Последния ден.

# 449
Аз съм приготвила картичка и евентуално, ако се реализира плана да правим коледни сладки и от тях ще им занесем, но в градината са много учителки и за това гледам нещо по-общо да е. Ще ги дадем на Коледното тържество, защото после ще са в по-малък състав децата и учителите съответно.
За всички деца ще има по една картичка. Вече са си украсили пощенска кутия пред стаята.

Нямам търпение да мине и утрешния ден и да започнем отброяването до Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт