Препоръчайте ми акушер-гинеколог в Младост и региона

• 3 043
  • 10
  •   1
Отговори
Бременна съм в третия месец и все още не съм започнала проследяване на бременността. Това е първата ми бременност и съм малко притеснена дали ще намеря правилния лекар. Моля, препоръчайте ми специалист в Младост, Дружба, Гео Милев, Изток.  Благодаря! newsm76

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 11:01 от Mamma

# 1
Д-р Папукчиев, ДКЦ 25 в Младост 3, ет. 2.
Записвания за час се правят през регистратурата на ДКЦ-то. Нямам мобилен телефон и не съм имала.
Проследявах втората си бременност при него, много акуратен, внимателен, прави редовно ехографии, отговаря на всякакви въпроси с голямо търпение. Работи със ЗК.

# 2
  • София
др.Богданова 25-то ДКЦ

# 3
# 4
  • София
На мен в момента ми е трета бременност и се насочих към д-р Иван Лазаров в АГК "Гинека", в Младост 1 се намира бл.40, засега съм доволна, приятен и любезен, много внимателен. И аз съм трети месец в момента, при него съм ходила 3-4 пъти до момента, вкл. за установяване на бременността. Миналата седмица ме записаха за ЖК, оформиха всички документи, пуснаха всички изследвания, взеха ми всички мерки и теглилки. Междувременно ме пратиха на ФМ и БХС, преди това пуснаха цитонамазка и влагалищен секрет...смятам, че е доста добре като за ЖК по ЗК.

# 5
Следя се в медицински център Мед1 при Иво Димитров. Много съм доволна. Внимателен, обяснява, работи със здравна каса. Винаги си вдига телефона, освен ако не е в РЗ (в Окръжна също работи), но след това връща обаждане. Успех Simple Smile

# 6
Др Папукчиев  chef
Първа бременнот ми е и съм супер доволна от него!

# 7
Някой може ли да ми даде телефон на Др Чернев от 25 дкц!

# 8
Яна Димова, в района а на Гео милев и изток няма читав АГ  Peace

# 9

Определено най- добрата в Младост е др. Богданова. Преди нея ходих при 2 други и никак не бях доволна. Богданова е много внимателна, обяснява добре, внимава за всичко а освен това и изражда. Много сигурна и спокойна бях през цялата бременност (а бременността ми беше тежка и проблемна Sad ) и то благодарение на нея. Тя ми следеше бременноста и тя ми направи секциото (на 23.08.). Работи с много добър екип- и в поликлиника в Младост за прегледите и в болницата. Не съм имала проблеми с документи (болничните, бележки за изследвания, направления- акушерката и оправя всичко супер бързо и не са ме бавили за нищо). Може да звъннеш на рецепцията в поликлиниката и те ще ти дадът номера на кабинета и. В Младост е Сряда сутрин, Четвъртък след обяда и Събота сутрин.

# 10
Благодаря на всички ви за загрижеността и бързите отговори! Реших първо да отида при д-р Богданова и след това, ако не остана доволна, да потърся друг препоръчан от вас специалист. Но не се наложи да търся повече. При д-р Богданова се чувствам наистина спокойна и в добри ръце. Отношението ѝ, както и на целият екип, е професионално и етично.
Още веднъж ви благодаря! Пожелавам на всички ви лека бременност и здрави бебчета!

Общи условия

Активация на акаунт