Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 172 535
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Може и това да е оптималното ми тегло, знам ли. Ама ми се иска да махна 4 кг. Както и да е. Мисълта ми беше, че при мен режимът не проработи. Вероятно е от малкото ядене на месо.

# 361
Деси, ядеш ли млечни?
Може те да са причината.

# 362
Кафе пия с овесено, оризово  или соево мляко.  Понякога ям по няколко лъжички кисело мляко. И кашкавал, но също в малки количества.

# 363
  • Добрич

.....след една определена възраст подкожните мазнини изглаждат бръчките.    Grinning
Имам две познати, на по 54 години, слаби, ами.....не им стои добре.

Както казваше майка ми: "Като стигнеш до една възраст избираш кое да ти изглежда добре - лицето или дупето...."

# 364
Аз въобще не ям месо в общия смисъл. Мога да хапна пилешко няколко пъти годишно. Просто месото не ме влече. Предпочитам зеленчукови ястия... Пресни плодове,  зеленчуци и мляко риба и яйца. Оня ден една позната ми хвалеше вегански целувки с нахутена вода. Чак пък толкова. Аз престанах да ям редовно месо преди двадесетина години когато да не ядеш месо беше ненормално.  Обаче крайностите не са ми по вкуса.  Независимо от привидно доброто меню имам холестерол и лош сън. И се оправям като ми се понамали  стреса. С храна и магнезий не ми се получава.

# 365
  • Пловдив
Аз пък ям всичко  Simple Smile
Единствено се ограничавам от хляба и тестените храни .
Обожавам сладко и не мога без него  Simple Smile От всичко се лишавам ,но от сладко не мога .
Ако не хапна ,започвам да ставам нервна .
Иначе като кг.60 на 165 кг. Преди ходих и танцувах ,но в кръга на групата вече се чувствам ,че не съм за там  Sad и спрях .Ходи ми се на фитнес ,но нямам компания  Sad ,а сама не става .
Искам да попитам как се справяте  със съня ?
Аз определино не мога да спя.Въртя се в леглото ,чукам по телефона и гледам тв ,а сутринта съм като парцал .
Чувствам се доста отпаднала  Sad
Някой да е на този хал ?

# 366
jb66, ти не беше ли писала, че имаш проблем с кръвната захар? Или бъркам? Това, че ставаш нервна е симптом на висок инсулин.

# 367
  • Пловдив
Ами не си спомням да съм писала за кръвната захар  newsm78
Може да ме бъркаш с някой .

# 368
Аз съм доволна от прим ойл. Косата никога не ми е била толкова жива и гъста, въпреки че пия лекарства от които има доста косопад. Пия го от  2 години. Вълните ми намляха чувствително. Доволна съм. Не мисля, че се дебелее от него.

pipilota
, би ли споделила кой точно продукт ползваш?

# 369
# 370
Благодаря bouquet

# 371
Аз съм от "пухкавите" (170/ 85)  и си дадох сметка, че, ако сега не направя нещо с теглото си, едва ли ще мога за в бъдеще. Работата ми е статична (на крак предимно) и в ограничено пространство. Не шофирам, съответно съм виден пешеходец  Simple Smile, гледам още повече да увеличавам двигателния си режим, ходенето пеша. Започнах от скоро и водна гимнастика (че имам проблеми със ставите). От края на май, се старая да ограничавам въглехидратните храни, не ям никакво пържено, мазно, а газирани от 2-3 години не пия като през последната година изхвърлих и натуралните сокове. Течностите, които приемам са чиста вода, като се старая да ги правя поне 2л. дневно, чайове и 1  кафе без никакви добавки към него - отделно от количеството на водата. Алкохол - никакъв. Само от шоколада пусти не мога да се откажа. Винаги имам в чантата натурален шоколад и ако ме "напъне" липсата, хапвам по една редичка. Simple Smile И...засега съм доволна - минус 12 кг. НО! Иде зима,  обмяната заспива и сега се моля да ги задържа поне тези килограми, пък после ще му мисля за сваляне на още.
Мхъм...бръчките са си същите, но контурът на лицето ми се промени и като се погледна в огледалото - вече нямам оня озарен вид, а по-скоро - винаги уморен.  Confused

Lemyблагодаря ти, ще погледна и другата тема. bouquet

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 17:28 от Ben_gy

# 372
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък ям всичко  Simple Smile
Единствено се ограничавам от хляба и тестените храни .
Обожавам сладко и не мога без него  Simple Smile От всичко се лишавам ,но от сладко не мога .
Ако не хапна ,започвам да ставам нервна .
Иначе като кг.60 на 165 кг. Преди ходих и танцувах ,но в кръга на групата вече се чувствам ,че не съм за там  Sad и спрях .Ходи ми се на фитнес ,но нямам компания  Sad ,а сама не става .
Искам да попитам как се справяте  със съня ?
Аз определино не мога да спя.Въртя се в леглото ,чукам по телефона и гледам тв ,а сутринта съм като парцал .
Чувствам се доста отпаднала  Sad
Някой да е на този хал ?

Проблемът със съня и при мен е на дневен ред. Могат да ме ползват за градски часовник. Лягам си към 12 часа и започвам отчитането на всеки кръгъл час до сутринта. В 6 часа вече не ми се отлепя. Отделно от това се върнаха и горещините, но знам, че това е временно и ще премине.
Кг ми пък паднаха от 60 на 57 при 168 см височина, което освен че води до разходи за дрехи, ме кара да се чувствам като подвижен скелет.

# 373
Как скелет? Rolling Eyes
Аз съм 47-48 и хич не съм скелет, 164.

# 374
  • оттам, откъдето започва България
Имах предвид като скелетт в дрехите си, а и като визия в лице.
Предпочитам си 60-те кг. определено по-свежа изглеждам.
Надявам се скоро да се възстановя.
Кокалите ми щръкнаха, само те сигурно са 50 кг.

Общи условия

Активация на акаунт