Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 170 120
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Дева, твоите хормони са бетон, значи Simple Smile

# 421
Не ми е нервно, нито тревожно, но пък да съм готова за всякакъв случай- къде да го търся тоя чай?

# 422
Ах , как имам нужда от такова препаратче, защото много навътре вземам нещата. Мъжът ми постоянно гъгне да съм отивала на невролог  и за съжаление знам че е прав, животът стана прекалено стресиращ а аз съм от тези дето принципно се спрягат за всяка дреболия.
Вела , моля те ще,  ми покажеш ли как изглежда този сибелиум.

# 423
Дева, твоите хормони са бетон, значи Simple Smile

Леми, да, за щастие. Simple Smile

# 424
  • на острова на мечтите
Аз пък препоръчвам да се обичате повече ! Да обичате тялото си и болките му,защото са сигнал за нещо,което не е наред с него и то ви уведомява. Тия дни съм се заела да чета много сериозно книгата на Луиз Хей "Животът те обича" и "Вълшебството" на Ронда Бърн. Събуждам се и благодаря на тялото си,на всяка негова клетка;благодаря на леглото и на дома ми,че ме предпазва от лошото време,на слънцето  и т.н.Т.е на всичко,за което се сетя. После всичко започва като по вода, без проблеми и по най-благоприятният за мен и за околните начин.
Никакво реване:hugs:

# 425
Тялото ми сутрин вика - искам да остана цял ден в кревата, от друга страна мъжът, децата, ежедневието  викат нещо съвсем друго. Joy За съжаление сечението не е в полза на тялото ми и колкото и да ми пращат сигнали няма как да им обърна внимание... Всичко това  в кръга на шегата разбира се...

# 426
  • на острова на мечтите
Тялото ми сутрин вика - искам да остана цял ден в кревата, от друга страна мъжът, децата, ежедневието  викат нещо съвсем друго. Joy За съжаление сечението не е в полза на тялото ми и колкото и да ми пращат сигнали няма как да им обърна внимание... Всичко това  в кръга на шегата разбира се...
Joy Ами аз понякога се правя,че не чувам. Но не тялото си:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 427
  • Добрич
Ето, за питащите - успокоителен чай на фирма Селибиум:

Цитат

Билкова смес, в чийто състав влизат следните билки: маточина, мащерка, валеряна (дилянка), лавандула, дяволска уста, мента.

Препоръчва се при: Нервна възбуда, неврастения, безсъние, сърдечна невроза, мигренозно главоболие, климактерични нервни нарушения.

Купувам го от аптеката, но не във всяка аптека го има. Предлагали са ми и на др. фирма, но аз съм доволна от този и не смея да опитам друг.  За първи път го пих през 2005 г. През това време ми се налагало да го ползвам при различни случаи, препоръчвала съм го и на различни хора, всички са доволни. Кисне 30 мин. и се пие след храна. Ние със съпруга ми, когато се наложи го пием вечер, цялото количество наведнъж. Действително съм много доволна. Пролетта имаше един период, в който без чая съпругът ми беше труден за изтърпяване.  Веднага си личеше, ако предния ден съм забравила да направя "вълшебната отвара".  Mr. Green

# 428
  • Бургас
Мария, с какво още го закъса ти?
С колита пак.Този път и в София ходих и пак нищо.Много отслабнах,само на ориз,картофи и варено пиле я карам...

# 429
  • на острова на мечтите
С колита пак.Този път и в София ходих и пак нищо.Много отслабнах,само на ориз,картофи и варено пиле я карам...
Ами какво ти изследваха в София? За какво се съмняват специалистите? Успех в търсенето и разрешаването на проблема!

# 430
Къде ходи, в коя б-ца?
Аз така бях миналата година, 3-4 месеца, дано мине бързо.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 13:36 от Lemy

# 431
  • Бургас
Ами в ИСУЛ бях,и гастроскопия,и колоноскопия ми правиха.Уж нямам активност на колита според изследванията.Ако стане по-зле-имуносупресори.А не искам да ги пия.И не искам повече колоноскопии,ужасно е.

# 432
Пролетта имаше един период, в който без чая съпругът ми беше труден за изтърпяване.  Веднага си личеше, ако предния ден съм забравила да направя "вълшебната отвара".  Mr. Green

моят от години е така ... да го почвам с чая значи... предполагам от билковите аптеки - има ли някакво специално име тази смеска?

# 433
Значи и аз да го потърся този вълшебен чай, че съпружието е станал по-голямо мрънкало и от мен  Sunglasses  Laughing

# 434
  • Добрич
Скрит текст:
Пролетта имаше един период, в който без чая съпругът ми беше труден за изтърпяване.  Веднага си личеше, ако предния ден съм забравила да направя "вълшебната отвара".  Mr. Green

моят от години е така ... да го почвам с чая значи
... предполагам от билковите аптеки - има ли някакво специално име тази смеска?

Ето, за питащите - Успокоителен чай на фирма Селибиум:

Цитат

Билкова смес, в чийто състав влизат следните билки: маточина, мащерка, валеряна (дилянка), лавандула, дяволска уста, мента.

Препоръчва се при: Нервна възбуда, неврастения, безсъние, сърдечна невроза, мигренозно главоболие, климактерични нервни нарушения.

Купувам го от аптеката, но не във всяка аптека го има. Предлагали са ми и на др. фирма, но аз съм доволна от този и не смея да опитам друг.  За първи път го пих през 2005 г. През това време ми се налагало да го ползвам при различни случаи, препоръчвала съм го и на различни хора, всички са доволни. Кисне 30 мин. и се пие след храна. Ние със съпруга ми, когато се наложи го пием вечер, цялото количество наведнъж. Действително съм много доволна. Пролетта имаше един период, в който без чая съпругът ми беше труден за изтърпяване.  Веднага си личеше, ако предния ден съм забравила да направя "вълшебната отвара".  Mr. Green

Пробвайте. Надявам се да сте доволни. Племенникът го пи като кара шофьорските курсове. Препоръчвала съм го на приятелки, дето вземат успокоителни, доволни са. Съпругът ми го беше препоръчал на някой, който се интересувал дали е съвместим с алкохол  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт