Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 170 136
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Аз взех да ям тлъста сьомга, тиквени семки и ябълки, за омега 3. Зеленчуци, ядки, пълнозърнести, за омега 6. Бета каротин, магнезий, вит Д, Ц, Е за всеки случай. Чай от гинко билоба за добрутро. Мадагаскарски орех за селен. Да взема да се гръмна вече. Как се разтваря ябълков пектин, че ми става на топчета newsm78 Взех си е овесени ядки с пълнозърнести разни, как се прави това newsm78 newsm78 Какво доживях. От прим ойл-а, съм 1.3 надолу, и нищо не ям, де Joy smile3532 smile3534 smile3511

# 406
Хахаммм...трябва да се внимава с честотата на сърцето. По-добре е да не се забързва, а да си бие нормално.
Дева, знам какво е алкохолна аблация. Работя на място, където правим и това.

Алкохолна??? Shocked
Не знам какво искаш да кажеш?
Аблацията е радиофреквентна и няма никаква връзка с алкохол. Naughty
Прави се при хора с вродени аномалии на проводната система на сърцето.
Да, знам какво говоря, какви са ритъмните нарушения на сърцето, къде се генерират, как се лекуват и какво всъщност представлява аблацията.
И за радиофреквентната аблация знам, но при нас правим алкохолна такава. Целта е една и съща.
Няма значение, да не се отклоняваме от темата, дано не си се засегнала. Коментирах от съчувствие, нищо повече.

# 407
  • Пловдив
Аз взех да ям тлъста сьомга, тиквени семки и ябълки, за омега 3. Зеленчуци, ядки, пълнозърнести, за омега 6. Бета каротин, магнезий, вит Д, Ц, Е за всеки случай. Чай от гинко билоба за добрутро. Мадагаскарски орех за селен. Да взема да се гръмна вече. Как се разтваря ябълков пектин, че ми става на топчета newsm78 Взех си е овесени ядки с пълнозърнести разни, как се прави това newsm78 newsm78 Какво доживях. От прим ойл-а, съм 1.3 надолу, и нищо не ям, де Joy smile3532 smile3534 smile3511
Малеееее,направо да се гръмне човек  Joy
Какви са тези мерки и как успяваш да ги спазваш ?
Браво на теб  Peace
Аз продължавам да си търся лек за съня  Confused
Вчера забелязах ,че и луната е пълна ,та май има обяснение за моя сън и ,че постояно ми е нервно и ме избива на плач  Cry smile3518

# 408
# 409
Гледах , че липсата на месечен цикъл , лишавала кръвта от възможност да се пречисти ( поста за пиявиците ) и от там започвам сега да се чудя :  А сълзите пречистват ли и до колко ? ...Защото  и без това по някога ставаме ревливи ...колко сълзи са равни на  200-300 гр.кръв

# 410
  • Добрич
Е, че то аз съвсем съм пречистена, с моите течове...

След като ме боля пак стомаха от кръвоспиращите, за сега мисля да не ги вземам повече /един ден ги пих/.
Тъкмо да се пречиствам по-добре.  Mr. Green

# 411
Е, че то аз съвсем съм пречистена, с моите течове...

След като ме боля пак стомаха от кръвоспиращите, за сега мисля да не ги вземам повече /един ден ги пих/.
Тъкмо да се пречиствам по-добре.  Mr. Green

скъсах се от смях , Вела!

Аз пък съм една  занемарена с моята Мирена, че и отдавна не съм имала повод за рев... в резюме от много време не съм си правила основно почистване ...

# 412
  • Бургас
Въздържам се да рева,че после много ме боли глава.А са ме нагазили нови сериозни здравословни проблеми и ми е много тежко.

# 413
  • тук, на мястото си
Аз пък използвам рева да ми олекне. Засега имам полза, само дето трябва да се крия да не ме видят домашните.

# 414
Рева си всяка вечер,като си легнат домашните,олеква ми и така до следващата вечер

# 415
Ехее, ама какви са тези ревове?! Обусловени ли са от реални причини или само от намаляването на естрогените?

# 416
Аз си имам депресивно-тревожно разстройство,но такова реване всяка вечер не помня.Може да е коктейл с менопаузата

# 417
Мария, с какво още го закъса ти?

# 418
Нямам нито пристъпи, нито причини за рев.

# 419
  • Добрич
За ревливите препоръчвам успокоителен чай на фирма Селибиум. Пие се след храна и има много добър ефект. Действа успокояващо и просто не се връзвате на нещата, които преди биха ви разстроили. Само ги регистрирате.

Общи условия

Активация на акаунт