Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 169 862
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • тук, на мястото си
Здравейте!
Случайно открих тази тема и за сега само се записвам. Иска ми се  да я прочета отначало и тогава да пиша и питам.

# 136
Аз пък започнах да свалям килограми, пия Клименум от 5 месец но незная дали е от него от 11месеца съм без цикал

Никога не съм пазила диети, но с влизането в менопауза направо пълнея от въздуха и апетита ми е повишен  ooooh!
  Аз също за 9 месеца качих 8кл но сега ги свалих несъм пазила диета пия само Клименум

# 137
И при мен кг. летяха нагоре стремглаво и никакви диети и ограничение не подействаха Много се радвам, че aca75 е успяла да свали качените кг.
Скрит текст:
Преди време тук, някой беше писал за отоци след няколко приема на Клименум-а. Моля ако чете този пост да пише дали е наистина от тези хапчета или е от нещо друго.

# 138
Мисля , че проблемите с килограмите имат по-пряка връзка с износването на организма , прекаленият прием на скрита захар и скрита сол . Както и с приемането на дехидрогенирана палмова мазнина със сол ( този комбинация и в състояние да предизвика и рак , даже е в пряка връзка с рак на гърдата от образувалият се глицизол ) + Това молекулата на палмовата мазнина била с отворена структура и се свързвала с молекулата на човешката мазнина образувайки пластмаса , която няма разграждане ....и пр. Внимавайте какво сирене , кашкавал , майонеза и т.н. ядете

# 139
  • тук, на мястото си
През 2008 година влезнах в менопауза и вече 8 години и половина няма излизане. Омръзна ми! На 56 години съм и на прегледа през март докторката ме зарадва, че все още не съм баба. За тези 8 години се изреди какво ли не, последно тази година ми идва на 3 месеца, еднократно за 20 секунди.  С менопаузата ме нападнаха и куп болести, но най  ми е зле лятото. Изпотяване денонощно, става ми неудобно като отида някъде и да ме гледат учудено, дебеличка съм си и хората го отдават на това. Знам че има и от килограмите, но не е само от тях.  До миналия месец не съм пила нищо. Гинеколожката ми изписа Ремифемин като най- слабото лекарство, но след шестия ден сутрин се събуждах с главоболие и гадене, кръвното въпреки лекарствата беше високо. Като  спрях хапчетата  и всичко се оправи.
Някой имал ли е такъв проблем с постоянно и обилно изпотяване?

# 140
Алфея, препоръчвам ти капсули масло от вечерна иглика, предписа ми го мамолог - аз взимам по 2 на ден от това

Много съм доволна от както започнах да го пия. Беше ме страх преди, да не би да е опасно за рак на гърдата и нещо подобно, но четох, че било безопасно. Откакто го взимам нямам горещи вълни и въобще се чувствам по-добре. А в редките случаи когато не съм си в къщи и съм го забравила и не съм го пила 1-2 дни веднага ми се отразява нощно време - не мога да заспя, вдигам пулса, горещи и студени вълни и съм като вцепенена - не мога да мръдна  ooooh!

# 141
  • СОФИЯ
Мисля , че проблемите с килограмите имат по-пряка връзка с износването на организма , прекаленият прием на скрита захар и скрита сол . Както и с приемането на дехидрогенирана палмова мазнина със сол ( този комбинация и в състояние да предизвика и рак , даже е в пряка връзка с рак на гърдата от образувалият се глицизол ) + Това молекулата на палмовата мазнина била с отворена структура и се свързвала с молекулата на човешката мазнина образувайки пластмаса , която няма разграждане ....и пр. Внимавайте какво сирене , кашкавал , майонеза и т.н. ядете

Чета внимателно етикетите и не пипам нищо с подобни мазнини. Почти си карам на салати със зехтин. Е, понякога на празник хапвам торта, сладолед. Ако ми дойде силно желание за шоколад,/ в менопаузата се е засилило/  купувам само този продукт http://www.rigonidiasiago.com/wp-content/uploads/2013/04/nocciolata1.jpg

Фри, преди около 2г. пих Прим Оил / три месеца, че и повече/ Промяна в състоянието ми нямаше, но пък напълнях  ooooh!

Друг продукт /освен кремчето по горе/ който ми препоръчаха е този http://apteka.framar.bg/30012694/%D1%84%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%B9% … 237-%D0%BC%D0%BB-

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 16:30 от shushi7777

# 142
Здравейте, записах се да следя темата, защото от скоро и аз имам тези проблеми  (на 48 г. съм)
На мен цял живот ми е било все студено и в началото, топлите вълни ми се сториха приятни, но с наближаване на лятото чувствам, че не ми е добре от това. Прочетох за Климениума тук и мисля да го порбвам. Но искам да попитам дали някой е пил Климактерин комплекс (от билковите таблетки на д.р Тошков) и какви са отзивите, има ли ефект?

# 143
Днеска в аптеката гледах та Аюрведа - Аспарагус ...Пробвал ли го е някой ? Наистина ли оправя всички оплаквания от дъртоза ?

# 144
  • СОФИЯ
Днеска в аптеката гледах та Аюрведа - Аспарагус ...Пробвал ли го е някой ? Наистина ли оправя всички оплаквания от дъртоза ?

Би ли дала линк от нета ако го има, за да прочетем за какво иде реч  Peace

# 145

не ми излиза точно същият продукт , освен по-нататък да го снимам

# 146
  • СОФИЯ

А как е точното му име. Таблетки ли са, сироп ли е, крем ли е?

# 147

А как е точното му име. Таблетки ли са, сироп ли е, крем ли е?

Таблетки са .  Излезе този път . http://www.afya-pharmacy.bg/productbg/4499

# 148
  • СОФИЯ
За първи път го виждам  Thinking

# 149
Аз го пих. Но от два месеца не съм. Харесва ми. Не знам какво ми е оправило, защото не ми е било нищо развалено 😀

Общи условия

Активация на акаунт