Какво правят жените в менопауза, когато ... 6

• 170 060
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
За година и осем месеца само веднъж ми прокърви, но го отдодох на стрес, смяна на климат, пътуване. Сега провокирана от тази статия, си давам сметка, че с този прием на разни препарати и билки, Клименумът може да ми е дошъл, като черешката на тортата.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … JR4s5ftsEUnrf0itn

# 481
  • оттам, откъдето започва България
Ами защо не ги спреш? И аз пих един месец Клименум, но реших, че с него и без него, все тая. И сега си карам напред САМА без помощни средства.

ПП Върнах се да кажа, че два пъти си купих.

# 482
Ако пия само нощните, както посочи някой по - горе в темата, май ще направя добре. Дневните са с фитоестрогени. Големите количества естроген в организма образува и храни миоми. Моята е 10-ка, и не се е смалила и мм за периода, в който съм м пауза. Четох, че мелатонинът и пробиотиците се свързват и отвеждат естрогена извън организма, а също и екстрат от броколи и други кръстоцветни.
 Погледнато от хубавата страна, естрогенът прави хубав бюст и дупе, и ММ горкият все там се държи. Но ми натрупа целулит по бедрата, имам подуване на корема, косопад и хронична умора. Не мога да спя качествено, сега с нощните таблетки на Клименум сякаш е по - добре.

# 483
  • Бургас
От Клименума ли се получава целулит?

# 484
От Клименума ли се получава целулит?
Естрогенът. Той е предпоставка за натрупване мазнини по бедра, ханш и корем.

# 485
  • Бургас
Ау,ужас.Тъкмо от близо 90 кг станах 65.Никакви диети не съм правила,тоест на ориз картофи и месо съм главно заради много тежък колит.Махнаха ми това лято и щитовидната жлеза,явно от това отслабнах,моята беше много увредена.Имам малко Клименум останал,тъкмо мислех да пробвам пак.Не бива соя и Еутирокс да се пият едновременно,но ако има няколко часа разстояние,може и да не даде отражение.

# 486
страхотна новина Мария браво за килограмите Simple Smile

# 487
  • Бургас
Благодаря много!
И аз се радвам, най-вече защото взеха да ми стават всички(е почти всички) пръстени от едно време,нямах възможност да си купя други златни примерно.И по-добре изглеждам,и по-леко ходя,а и нови дрехи си взех.
Само дано се спре дотук или до 60 кг.Не искам да ставам пак като едно време кожа и кости.Под 60 кг не изглеждам добре.А и като имам криза с колита и ако не ям като хората много зле ми се отразяваше като бях много слаба.

# 488
Здравейте на Всички.
И аз в тази група: за съжаление в най-тежката и степен.нощем се събуждам в собствен сос по няколко пъти. Като се събудя цялата треперя, напрежение цял ден - имам чувството, че ще си загубя разсъдъка.Цялата ми кръв нахлува в главата, изтръпват ми крайниците, депресия, тревожност - почти нищо не мога да правя. Има ли някой така.Дайте съвет какво да правя:(

# 489
  • на острова на мечтите
Аз пих за около два месеца билкови хапчета за менопауза. Някъде около юни ги пих. Нямах проблеми допреди една седмица. Сега започнаха отново да ме връхлитат. Ужас! Явно организмът има нужда да приема от време на време помощ.

# 490
Здравейте на Всички.
И аз в тази група: за съжаление в най-тежката и степен.нощем се събуждам в собствен сос по няколко пъти. Като се събудя цялата треперя, напрежение цял ден - имам чувството, че ще си загубя разсъдъка.Цялата ми кръв нахлува в главата, изтръпват ми крайниците, депресия, тревожност - почти нищо не мога да правя. Има ли някой така.Дайте съвет какво да правя:(                                                                                                                                                                                                                               Точно моите мъки бяха така и при мен!  Преди 2 години. Беше кошмар. Сутрин миришех на пор. Започнах да пия Трисеквенс ХЗТ. Сега се чувствам идеално. Мисля да го пия до 53 години. После незнам как ще се чувствам! Това е при мен! Имам цикъл и всичко ми е ОК! Една доцентка ми го предписа в София!

# 491
Проблема е че не чога да пия ХЗТ , имам наследственост за РМЖ, вдигам и кръвно? пия АД и пак съм зле.Има ли някой да сподели ако се е оправил от някой АД?

# 492
Какво е АД?

# 493
Антидепресанти

# 494
Може ли, име по-точно!

Общи условия

Активация на акаунт