Отговори
# 180
Аз трябва да емигрирам. Нямам място в лява държава. Дано събера смелост на тази възраст.
Ужас. Продължава изтичането на мозъци!

# 181
  • Ямбол
Аз трябва да емигрирам. Нямам място в лява държава. Дано събера смелост на тази възраст.
Ужас. Продължава изтичането на мозъци!
Направо сме свършили, какво ще правим без такива ценни кадри.

# 182
  • София
Дано и "Баце" реши да емигрира следващия понеделник, след като подаде оставката  Crazy

# 183
  • София
http://offnews.bg/news/Nashite-avtori_2490/Balgarskite-desni-e-v … -levi_639419.html

по въпроса за дясното и лявото в България.

# 184
  • София
Всеки си чете както му изнася.
И какво точно е направил РР в нарушение на клетвата си съм България?
И вицето на ТТ се е клел, но е бил на международна длъжност. За такива хора членството в НАТО е вече лична кауза. Но за него онази депутатка от Атака не пита какви пари е взел.

Не харесвам Каролев, но материала му - да.

# 185
Как ще гласувам ли?

С отвращение, но за нея. Няма как.

Охххххх и аз май. Ама също с отвращение и то голямо.

# 186
  • На земята, която е всъщност звезда.
Как Сийке, сериозно питам. Не се опитвам да внушавам нищо или не знам и аз какво намекваш.

Откъде е това хрумване, че ще ни вади от НАТО, някоя негова реплика навежда ли на тази мисъл?

Думите му от преди месец, че България трябва да преразгледа участието си в НАТО и ЕС.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1609813

Преди няколко дни, обаче, обърна палачинката и обяви, че е с тях.

# 187
Не съм фен на Радев, но цитатът за НАТО е точно следния: "Трябва да се преразгледа участието ни в НАТО и ЕС, така че да налагаме активни решения". Не звучи като да предлага да излизаме от тези структури, а гласът ни да се чува там, не да бъдем послушковци. Но като цяло защо вярвате този или онзи кандидат какво бил  заявявал че ще прави. Те се отмятат като фурнаджийски лопати, лично поне 5 пъти съм чувала Йотова да ни размахва пръст от Брюксел как не сме били толерантни и достатъчно европейци по въпроса за мигрантите, сега друга песен запя по изборите, щото това не се харесва на избирателя, нали?

# 188
  • София
Хванаха се за някакво изречение, извъртяха го и повтарят като мантра, нали затова им плащат на журналистите...

# 189
Как ще гласувам ли?

С отвращение, но за нея. Няма как.

Охххххх и аз май. Ама също с отвращение и то голямо.
Ох, не е лесна и вашата...

# 190
Ми там е работата, че не само нашата не е лесна, а като цяло сме в "предбалотажен капан" както се казва. Всички ние.....

# 191
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не съм фен на Радев, но цитатът за НАТО е точно следния: "Трябва да се преразгледа участието ни в НАТО и ЕС, така че да налагаме активни решения". Не звучи като да предлага да излизаме от тези структури, а гласът ни да се чува там, не да бъдем послушковци. Но като цяло защо вярвате този или онзи кандидат какво бил  заявявал че ще прави. Те се отмятат като фурнаджийски лопати, лично поне 5 пъти съм чувала Йотова да ни размахва пръст от Брюксел как не сме били толерантни и достатъчно европейци по въпроса за мигрантите, сега друга песен запя по изборите, щото това не се харесва на избирателя, нали?

Той няма и как да го предложи в прав текст, защото ще загуби проевропейски настроените избиратели. Точно това и аз казвам, че в името на победата първо се заиграва с едните, после замазва положението, за да не загуби другите. В крайна сметка, такъв въпрос няма да се реши от Радев, няма дори да се реши у нас. Та, от тази гледна точка, за мен е супер смешно някой да твърди, а друг да му вярва, че България ще преразгледа участието си, за да налага активни решения. Почти ми се прииска Радев да стане президент, за да го видим как отива в централата на НАТО, тропа с краче и иска да налага решения.  Laughing Само заради тази сценка си заслужава да му стисна палци за победа /защото аз на балотажа няма да гласувам/.    

# 192
Абе искам името на този политик, който е изпълнил това, което е казал предизборно. Много ще ми е любопитно дали въобще има такъв. Грам не им вярвам на речите и екранното или трибунно излъчване. Играят ми хора, прегръщат старци и бебета и се правят на супер симпатични хора от народа. Я го потърси същият този един месец след като е избран да дойде да опита ракията на бай Пешо, дето го прегръщаше преди изборите да видим дали ще доприпка.....

# 193
  • София
Активни решения се налагат и с участие, което означава ПАРИ. В момента предимно участваме и си плащаме членските вноски.
Но като стане дума за освобождаване от данъци и такси на натовски сили, каквато е практиката - Минфин изведнъж казва "не може, ние си имаме евродирективи". Сякаш други европейски държави не са членове едновременно на НАТО и ЕС. А иначе сме членове...

milittana, нали ти е ясно, че победителят от каквито и да е избори изведнъж се сдобива със сума ти приятели и приятели на приятелите. Та в този ред на мисли - когото и да изберат, ако тръгне да открива обекти и да опитва ракии - кога ще му остане време да работи. Плюс това, ако аз съм президент, последното ми желание ще бъде в соцмрежи да се появат снимки как дегустирам прясна или отлежала ракия... Че и НСО трябва да влача със себе си

# 194
Е, изказах се не много точно. Добре, представи си, че този народен човек, дето те е прегръщал и ти си го избрал за депутат например трябва да разреши един много важен за теб проблем като негов избирател. Айде да видим дали няма да е много зает точно за тебе, щото ...нали той велики дела трябва да твори, къде ще се занимава с твоите проблеми - ти си само една електорална единица. Лично съм го изпитала и затова го пиша. "Приказката за стълбата" е все по-актуална за съжаление. А нали точно депутатите са тези, които трябва да решават проблемите на избирателите. Сори, че ги намесих в президентска тема, но исках да илюстрирам какво искам да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт