Отговори
# 165
  • Сред мелниците
....А ЕС и тяхното послушно протеже  ГЕРБ като ни карат да приемаме тези орди от Африка и Азия и залагат с това огромни етнически , религиозни и социални проблеми. ....

Какво обещава кандидата, който не е от ГЕРБ по този въпрос?

# 166
Ами и аз не знам. Днес с колегите коментирахме изборите и стана въпрос, че е възможно, за да угажда на Русия, да започне да ни дърпа навън от съюзите. Поне за ЕС се видя, че когато управляваха БСП и ДПС, ни спряха парите по еврофондовете, което беше върхът на глупостта-кое не му е изгодното да сме в ЕС, България има нужда от ЕС. Та, всичко може да очакваме.
Нямах възможност да гледам дебатите по телевизията, ако там е казал нещо newsm78

Каза следното "Тези които ме атакуват, че съм против НАТО, искам да ги питам - те какво са направили за НАТО Аз мога да Ви кажа какво съм направил - рискувал съм си живота всеки ден".

Въпросът защо спряха еврофондовете и дали някой изобщо е поставял под съмнение членството ни в ЕС, особено пък БСП, особено при Станишев, е съвсем отделен. Мисля, че към момента няма партия която да е за излизане от ЕС или от НАТО. Поне аз не се сещам за такава. Може би Атака?

# 167
  • София
Ами и аз не знам. Днес с колегите коментирахме изборите и стана въпрос, че е възможно, за да угажда на Русия, да започне да ни дърпа навън от съюзите. Поне за ЕС се видя, че когато управляваха БСП и ДПС, ни спряха парите по еврофондовете, което беше върхът на глупостта-кое не му е изгодното да сме в ЕС, България има нужда от ЕС. Та, всичко може да очакваме.
Нямах възможност да гледам дебатите по телевизията, ако там е казал нещо newsm78

Ще вземе да си помисли някой, че сме получили всички пари по времето на тиквата.
Явно знае на кого да плаща, за да не се разчува.

Аз трябва да емигрирам. Нямам място в лява държава. Дано събера смелост на тази възраст.

# 168
  • Ямбол
Никой не те спира.

# 169
  • София
не съм те питала, за да ми даваш насоки Sign Exclamation

# 170
А генералът смята, че Русия е имала право да влезе в Крим с военна сила. Само това е достатъчно, за да го презра завинаги.

Сериозно ли така е казал? Не съм го чула, но вчера в интервюто, което слушах, се позова на Кисинджър, което  според мен е позицията на здравия разум.
И аз съм любопитна да видя точните думи на генерала за Крим.

# 171
  • София
"Казусът с Крим е особен случай и трябва да гледаме реалността в очите. Над Крим в момента се вее руски флаг и откъде ще си извадим виза, когато искаме да отидем там - от Украйна или Русия"

тук

дано можете да четете с разбиране.

# 172
И кое ни навежда на мисълта, че Русия имала право да влезе с военна сила в Крим? И кога го е направила? Хайде да не си съчиняваме, всички можем да четем.

# 173
  • Ямбол
"Казусът с Крим е особен случай и трябва да гледаме реалността в очите. Над Крим в момента се вее руски флаг и откъде ще си извадим виза, когато искаме да отидем там - от Украйна или Русия"

тук

И от тези думи ти разбра, че "Русия е имала право да влезе в Крим с военна сила"?
Ние можем да четем с разбиране, не с изкривяване.
Стягай куфарите или само обещаваш като ББ.

# 174
  • Пазете Гор
Как ще гласувам ли?

С отвращение, но за нея. Няма как.

# 175
  • София
Вие тъпи ли сте или на такива се правите? Shocked
В тези думи се вижда оправдаване на инвазия в чужда държава.

Може би ще се радвате по същия начин, ако Турция реши да присъедини областите Кърджали, Хасково, Ямбол и т.н.

А който не помни военните действия в Украйна, явно има проблем с паметта или информираността.

# 176
Няма ли да има квадратче. Ако има квадратче и закон, който казва, че президент се избира с 50%+1 гласа, това означава ли, че можем да гледаме сеир и избори до безкрай  Mr. Green Mr. Green

И без това ми харчат парите от данъците за глупости, поне малко хляб и зрелище да има  Mr. Green Mr. Green

# 177

Както и да го чета, не прочитам "Русия е имала право да влезе в Крим с военна сила" .

Пък и честно казано, това интервю го слушах. В следващото изречение казва, че не оправдава Русия и припомни мнението на Кисинджър /всъщност той също използва думите "Крим е особен случай", достоен е за презрение и той./  
Да припомня.
http://www.spiegel.de/international/world/interview-with-henry-k … cs-a-1002073.html

ПП. Това сравнение с Кърджали е излишно, между другото. Крим административно е придаден към Украина 1954 година, а при разпадането на СССР имаха два референдума, на които никой не обърна внимание.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 23:48 от Vapor

# 178
Май наистина генералът няма нужда от пиари.

И аман от заплахи тези дни за напускане на България.

# 179
  • Пазете Гор
Генералът си мисли, че използва комунистите за своя дребен личен реванш на министър Ненчев. За целта е готов да закопае и честта си , и страната си, на която се клел, апропо. Смята, че ще ги надхитри. Наивник! В тия интриги комунистите са ненадминати. Тръгнал той  да учи дядо си как да кашля. Ще го употребят за свои цели и чужди интереси, така, както са правили много пъти в историята. Само дето за фантазиите му ще плащаме всички.

Общи условия

Активация на акаунт