Отговори
Здравейте, не намерих другаде така зададен въпросът, а това според мен е от значение не само за изборния резултат, а и за по-нататъшните опити за манипулация на вота. Благодаря за включването.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 22:59 от matao

# 1
  • Ямбол
Най-вероятно ще гласувам коректно за някого.
Смятам, че отговорът "Не подкрепям никого" е тотална некадърщина на този, който е взел решението да присъства такъв избор. Изборите са за президент, а не анкета или социологическо проучване - избираш ли или не избираш.

# 2
  • На земята, която е всъщност звезда.
Най-вероятно ще гласувам коректно за някого.
Смятам, че отговорът "Не подкрепям никого" е тотална некадърщина на този, който е взел решението да присъства такъв избор. Изборите са за президент, а не анкета или социологическо проучване - избираш ли или не избираш.

Не е некадърщина, а хитро капанче, защото вдигат процента изборна активност и легитимират избрания кандидат. Например, ако имаме 20 избирателя, 10 отидат до урните и 9 гласуват с "не подкрепям никого", ще имаме избран кандидат с един глас, но при 50% изборна активност.

# 3
  • Ямбол
И на кого ще замажат очите с тази вдигната избирателна активност - на простите и неграмотните, които не могат да сметнат, че като махнеш невалидните, остават едни 5%.

# 4
  • София
ще гласувам за единствения кандидат, който е подходящ за президент.
единственият десен кандидат.
и ще го направя с удоволствие, а не просто защото няма за кого другиго.

# 5
  • На земята, която е всъщност звезда.
И на кого ще замажат очите с тази вдигната избирателна активност - на простите и неграмотните, които не могат да сметнат, че като махнеш невалидните, остават едни 5%.

Кои невалидни махаш?

# 6
  • Ямбол

Кои невалидни махаш?
тези, които са гласували за никого.

# 7
  • Варна
Голяма драма, още не съм решила. Бях избрала конкретен кандидат, но все повече се разколебавам и няма да е той...

# 8
  • София
Ще гласувам за конкретен кандидат. Защо трябва да е анонимно, да не би да е дошъл деня за размисъл  Mr. Green

# 9
А аз отивам за риба и оставям избора във вашите компетентни ръце.

# 10
  • София

за гъби бе, не беше ли за гъби?!

# 11
  • Варна
Ще гласувам за конкретен кандидат. Защо трябва да е анонимно, да не би да е дошъл деня за размисъл  Mr. Green
За да не се превърне темата в "Сблъсъка на троловете". Макар че и така е обречена.

# 12

за гъби бе, не беше ли за гъби?!
Гъбите не ги познавам, а не ми се мре още...

# 13
Из ще съм за конкретен кандидат, но все още се чудя кой  Thinking

# 14
  • София
Ние докато се чудим - те излязоха в отпуска, от днес, вместо от 26.10.
 Извинявам се, че бъда така брутален, но си го заслужиха: Мръсни Свини Герберастски, какво запланувахте, Вашата кожа, че се изпокрихте като латентни къртици по сред бял ден!? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт