Отговори
# 195

Почти ми се прииска Радев да стане президент, за да го видим как отива в централата на НАТО, тропа с краче и иска да налага решения.  Laughing Само заради тази сценка си заслужава да му стисна палци за победа /защото аз на балотажа няма да гласувам/.   

Joy   +1   Peace  Аз също няма да гласувам, дори и с празно квадратче... пълен игнор.

Така е по-честно за останалите, които ще си гласуват с ясно съзнание какво искат!     
Нека си ги премерят честно БСП и Герб и двата отбора са достойни за управление на бежанци , 2 самолета и еврофондове и усвояване ...
 Дори Герб са с едни гърди напред  bombs 

# 196
  • София
Не зная защо говорят за ЦЦ, че няма как да бъде главнокомандващ. Щом Роско можа, тя определено има повече топки. Плюс по-командирски вид, глас и т.н., да не кажа, че внушава страх и подчинение  Joy

Щом си я харесвате... с вашите "отвратени" гласове най-вероятно ще стане тя

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 11:47 от Cuckoo

# 197
  • Ямбол
С изненада установих, че много(повечето) от младите, скоро навършили 18, ще гласуват убедено за Радев.

# 198
В Благоевград санирането върви със страхотни  темпове,кмета ни е от герб,Бойко и Лиляна идват много често на откриването на блокове,стигнаха и до моя блок....

# 199
Браво! bouquet Кога ли ще стигнат и до нашия... Rolling Eyes

# 200
В Благоевград санирането върви със страхотни  темпове,кмета ни е от герб,Бойко и Лиляна идват много често на откриването на блокове,стигнаха и до моя блок....
Браво, ама ако изберат Торбалан в неделя ще ви спрат санирането по средата и тогава не ми се мисли...

Изберете Цецка за едно по-добро саниране.
Корелацията президент/строително-монтажни дейности не подлежи на съмнение, вярвам аз...

# 201
Колкото и на някои да не им изнася, това правителство върви в правилната посока-върши си добре работата, за разлика от коалицията БСП-ДПС, заради които ни спряха парите по еврофондовете. Ако Радев спечели сега, а после и БСП, очаквам отново да ни спрат парите, защото нашите пак ще искат да угодят на Русия. Това някои хора са се запънали като магарета на лед и не искат да го признаят.

# 202
Колкото и на някои да не им изнася, това правителство върви в правилната посока-върши си добре работата, за разлика от коалицията БСП-ДПС, заради които ни спряха парите по еврофондовете.

Но явно като теб мислят една много малка част от гласоподавателите. И между тях са една голяма организирана група цигани и турци, които са гласували за протежето на Бай Хой от чисто алтруистични  подбуди, не се и съмнявам.

Та тия, дето не им изнася май са повечко. Всъщност много, ама много повече...

# 203
  • София
Колкото и на някои да не им изнася, това правителство върви в правилната посока-върши си добре работата, за разлика от коалицията БСП-ДПС, заради които ни спряха парите по еврофондовете. Ако Радев спечели сега, а после и БСП, очаквам отново да ни спрат парите, защото нашите пак ще искат да угодят на Русия. Това някои хора са се запънали като магарета на лед и не искат да го признаят.

Откъде идва взаимовръзката Радев -президент и предстояща победа на БСП на парламентарни избори?   

# 204

Откъде идва взаимовръзката Радев -президент и предстояща победа на БСП на парламентарни избори?   

И аз на това се чудя, ама реших, че съм тъпа, за да не схвана логиката, и не смея да питам.  Laughing

Колко му е следващите избори да бъдат спечелени от новооснованата Партия на кюфтетата и кебапчетата на Митьо Пищова (ПКК) и тогава вече ще цъфнем и вържем с Пищова – премиер и Мамата – президент.
Ама пък ще са страхотна двойка двамата.  Heart Eyes

# 205
Мъчно ми е за БСП...  Tired
Мъчно ми е и за Герб...     Tired

Никой не ще да ги избере.....Като върнати стари моми са....  Embarassed 
Хем знаем, че не са читави,  хем ги гласим за снахи.

# 206

И аз на това се чудя, ама реших, че съм тъпа, за да не схвана логиката, и не смея да питам.  Laughing

Колко му е следващите избори да бъдат спечелени от новооснованата Партия на кюфтетата и кебапчетата на Митьо Пищова (ПКК) и тогава вече ще цъфнем и вържем с Пищова – премиер и Мамата – президент.
Ама пък ще са страхотна двойка двамата.  Heart Eyes

Хипотетично. Пък и Корнелия (какво интересно име Crazy) нали е казала, че преследва победата.
При всички случаи, обаче, при евентуална победа на Радев оттук нататък няма да има стабилност в текущата система. Целта на БСП е да свали сегашните политици от власт, а една победа сега би могла много да помогне за евентуална победа по-нататък!

# 207
Не се кахърете толкова за стабилността Wink.
И да спечели Цецка няма да я има, защото такъв голям протестен вот няма къде да се разсее като енергия и може да избухне по друг повод и да е много по-унищожителен за ББ.
А и партньорите му в момента ще почнат да си правят сметчици на негов гръб за в бъдеще.

# 208
Не се кахърете толкова за стабилността Wink.
И да спечели Цецка няма да я има, защото такъв голям протестен вот няма къде да се разсее като енергия и може да избухне по друг повод и да е много по-унищожителен за ББ.
А и партньорите му в момента ще почнат да си правят сметчици на негов гръб за в бъдеще.

Фламбе, както винаги си точна /реална с преценката си.
 -------------------------------------------------------------------------
За добро или лошо .... newsm78 Едните не са любимците на Америка вече.  Прозират тук там медийните прийоми против недолюбваните вече. Водещите са раздвоени от съжаление и оправдание, до отрицание и нападение с прекъсване.  И въобще.... нещо ги отрезаха вече....
 Всеки ден по малко оди и възхвали  newsm78  
Ще ми липсват де, бях почнала ... да ги свиквам с ибриците как тичат по Европа/Брюксел, да мият на Меркел "срама"...  ooooh! Направо спрях да гледам тв и радио....
Колкото им позволиха,  направиха... Това е важното... все пак пооправиха градинките където не циментираха тотал всичко, тук там остана не накъдрен асфалт и снежинките се ловяха във въздуха.... bouquet  
Тенкю   bouquet за възродените "Ленински съботници" ...  Изчисти се доста боклук от Природата  Hug bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet  

Новите любимци са БСП... ми то мед да ги намажеш.
От нови по нови... направо чисто нови ...Къде ги криха тия stork-boy  младенци до сега?!
.... нов, по-нов, най-нов .... а той е ЧИСТО-НОВ в превъзходна форма.......  smile3544
 Ми то направо няма смисъл да гласуваме, медиите ги избраха  Joy
Нови, избръснати, с букли и  парфюмирани на одеколон - Агент ТройньIй   - /на България/Русия /САЩ Wink/  

Е те... , с тоя нов  stork-boy ще завладем Света... smile3540
  /Само  ...македонците , ако  ни се опрат  Wink,  Де...../
---------------------------------------------------------------------
Егати дежавю-то ..... Само царя дано не се върне и той, че съвсем ще го оцапамИ....

Ще има ли сага.... Борисов 3 ?  Как мислите? Направо някой да пуска тема ....   Wink

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 14:16 от маманет

# 209
Цитат от друг форум:

Кой гласувал , кой не
гласувал , едно е ясно -
"Новият президент ще е
пилот, или на самолет или
на метла "

Общи условия

Активация на акаунт