Дългото чакане след трансфер 55

• 63 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
И щъкането из къщи си е един вид движение. Simple Smile
Аз имам и кростренажор и от време на време си се разхождам пред телевизора. Laughing

# 691
Да, така си е, и аз искам кростренажоооор Laughing

# 692
Браво Te4ke. Пожелавам ти от все сърце лека и безпроблемна бременност, а с такова ЧХГ защо не и близнаци Hug bouquet
Благодаря!Успех и на теб.

# 693
  • София
Всяко забременяване е различно, защото и ние сме различни.
"Изпадането" на ембриончето е образно казано, но редица фактори могат да го изместят от матката, например в една от тръбите и така да се стигне до извънматочна бременност. При мен точно така се случи първия път. Матката не е статична, макар хич да не мога да я сравня с торба.  Почивката е хубавэ нещо. Движението дори и в къщи напред-назад е достатъчно за кръвоснабдяване на малкия таз и матката.
Няма универсални неща.

По отношение на зацапването при имплантация.
Вие какво си представяте? Тече кафява кръв, ли? Ами не. Ако не го следях и не слагах утрогестан, нямаше да го забележа. Зацапването е точно леко цапане, при мен изтичащото от утрогестана потъмня в кафеникаво - розово, не е текло кръв, било кафява или черна. Поради това много момичета може и да са имали такова зацапване и да не са разбрали. Но симптомите при всяка може да са различни. Аз имах доста. Или понеже вътрешно в себе си знаех, че този път всичко е наред - по-лесно ги намирах. Това не значи, че и аз не съм имала притеснение дали или. Имала съм. Не би било нормално обратното. Но аз много вярвам в положителна нагласа.

Пожелавам да имате всички високи нива на ЧХГ - без значене дали сте усетили симптоми или не.
 bouquet bouquet bouquet bouquet

# 694
Магнолия  Hug
Как си, подготвяш ли се за срещата фейс ту фейс  Laughing с  малката принцеска ?  Hug Heart Eyes
Течке, честито !  Hug

# 695
1500 и е резултата.
зависи вече на кой ден, какви ембриони.
но 1500 си е много положителен резултат.
2 ембриончета,на 5 ден.

Кой ден ти е от транфера не разбрах.

# 696
1500 и е резултата.
зависи вече на кой ден, какви ембриони.
но 1500 си е много положителен резултат.
2 ембриончета,на 5 ден.

Кой ден ти е от транфера не разбрах.
Днес е 14 ден от трансфера.

# 697
Здравейте, момичета. Отдавна исках да пиша, но все не ми стискаше. Аз също съм чакала след трансфер пъти. Третят успешен. Преди това имам инсеминации доста. Все търсих симптоми, но точно когато бях бременна нямах никакви. Появиха се много по-късно.А на вече бременните пожелавам много търпение покрай всечки прегледи. Защото истинското притеснение идва след положително ЧХГ.

# 698
Приемаме те, как иначе  Hug
Добре дошла сред нас  Hug

# 699
  • Димитровград
Добре дошла Hug Hug Hug

# 700
Добре дошла Anit. bouquet
И поздравления за te4ke за хубавото чхг. Hug

# 701
Здравейте чакащи момичета като мен.На мен ми е 7ми ден след трансфер на 3 петдневни сладоледчета,но съм решила да си изчакам 14те дни до теста.Не че не ме повдига.Момичета нормално ли е да се пишка толкова често.Не ми е първи трансфер ,но не помня да е било такова чудо.Имам чувство че ставам през 2 часа.

# 702
Мрави, добре дошла  Hug
Дано бързо изминат тегавите дни до теста и резултата е с голям плюс  Grinning
Аз също пишках доста често, според мен е нормално.

# 703
mravi, напълно нормално е това с честото пишкане.Не се притеснявай и аз бях така!

# 704
  • София
Магнолия  Hug
Как си, подготвяш ли се за срещата фейс ту фейс  Laughing с  малката принцеска ?  Hug Heart Eyes

Наближава, да  Simple Smile броя дните вече. Определили сме дата за секцио, ама не казвам 🌸🌸🌸 но е близо до термин. Дано си стои малката вътре дотогава  Heart Eyes Рита сериозно, хълца и според мен чува какво й говоря, защото реагира почти веднага като почна да й говоря.

Пожелавам на всички лека бременност като моята  Hug Без повръщане, без неразположение, с много пътуване, разходки и приятни изживявания. Спокойно мога да кажа, че бременността е прекрасно време  Heart Eyes

Марви, хубав симптом е това често пишкане.  Hug Стискам палци  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт