Дългото чакане след трансфер 55

• 63 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви мили момичета.Дано всички  успеем в в това начинание и гушнем желаните рожби.Нека освен с две черти се похвалиме и с ревлив финал.Много стиснати палци   Praynigи прегръдки Hug.Ще ви се похвала за резултата какъвто и да е той!!! Hug

# 706
Момичета помагайте как се казваха капките или сиропче беше за разхлабване

# 707

Сиропът се казва Дуфалак.

# 708

Сиропът се казва Дуфалак.

Благодаря  bouquet

# 709

И още едно Лактулоза-Мип - без да придава контракции на дебелото черво, нормално изхождане. Пие се сутрин и вечер (в листовката е обяснено по колко милилитра), или три пъти на ден.  Grinning

# 710

И още едно Лактулоза-Мип - без да придава контракции на дебелото черво, нормално изхождане. Пие се сутрин и вечер (в листовката е обяснено по колко милилитра), или три пъти на ден.  Grinning

Благодаря   Simple Smile

# 711
Момичета-кокичета, след обяд ще направя новата тема ако тази сте изписали до страница 50 Simple Smile
Не бързайте много, че съм на ФМ, а първия път продължи 3 часа прегледа Mr. Green

# 712
Успех,Електра. Hug bouquet

# 713
И от мен успех, Електра  Hug
Има ли тестчета днес ?  Grinning

# 714
Благодаря, момичета Hug

# 715
  • Димитровград
3ти ден след трансфера....охххххх направо не издържам от търпение, но нямам никакви симптоми....то сигурно е рано още. Вчера звъннах в клиниката, защото ме хвана някаква настинка(кихане,хрема и температура до 37,2) казаха ми, че тази температура най вероятно е от утрогестана и ми казаха да приемам осцилококцинум, инфлуцид и фитоназал спрей....днес съм по добре, но заради всичко с по отрицателни мисли  Cry

# 716
Електра, успешен преглед  Hug
Сладка, не търси симптоми. Почивай си, намери си приятни занимания и не го мисли. То каквото има да става, ще стане и без да го мислиш Simple Smile

# 717
Следя вииии Joy

Бях ръснала близнашки, момичешки преди време, гледам, че май полепнал тук там Joy

Hug Стискам палци на чакащите! На останалите честито.

# 718
3ти ден след трансфера....охххххх направо не издържам от търпение, но нямам никакви симптоми....то сигурно е рано още. Вчера звъннах в клиниката, защото ме хвана някаква настинка(кихане,хрема и температура до 37,2) казаха ми, че тази температура най вероятно е от утрогестана и ми казаха да приемам осцилококцинум, инфлуцид и фитоназал спрей....днес съм по добре, но заради всичко с по отрицателни мисли  Cry

Аз настинах в деня преди пункцията(гърло и хрема, без температура). В деня на трансфера док ми предписа антибиотик - Аугментин, за да не се стигало до грип. Обясниха ми, че се пиел и от бременни а и сега нямало да повлияе на забременяването. Притеснявах се ама все пак го почнах на следващия ден. Днес ми е 3ти ден както и на теб и вече съм доста по добре. Вечер вдигам 36.9 или 37, така че съм сигурна че е от утрогестана, защото не съм отпаднала, супер съм си. Приеми настинката по следния начин: имунната ти система е отслабнала и няма да има сили да се бори с ембриончетата и те ще се закрепят здраво за теб Hug Твоята имплантация вече е започнала нали си с 5дневни Praynig Представяй си как се вкопчват  Laughing

# 719
  • Димитровград
Ох PITI благодаря ти за чудесния коментар...доста ми вдигна настроението и даже си представих как се имплантират и ми се насълзиха очите Hug
Да пет дневни са ми ембриончетата, но все се надявам, че ще усетя "упъването"за което доста се пише Simple Smile Но дори и да не усетя нищо се надявам на 15.11 да се зарадвам с едно високо ЧХГ. Дано и на двете ни се инплантират ембриончетата и си получим малко по-рано коледно-новогодишния подарък.  Hug Hug Hug baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт