Дългото чакане след трансфер 55

• 63 312
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Ivka1912 какво стана направи ли тест. Мен ме достраша и не съм пуснала  Embarassed. Още съм на гости при нашите и реших да го направя като си се прибера че иначе да не се сдухам. Чакам лелката за днес или утре и имам болки като че ли се е запътила, но ако не дойде до понеделник, пускам един кръвен да видя какво става. Иначе хем нямам търпение да разбера, хем ме е страх да пусна  Rolling Eyes

# 721
  • София
Вечер нормално температурата е по-висока и без прогестерон

# 722
Налегнал ви е бебе-вируса затова вдигате температура.Бременни сте, изобщо не сте болни. Grinning
Няма ли някой да се похвали с положителен тест?

# 723
  • Димитровград
Охххх дано да се похваля, само че има доста време до кръвния Crazy

# 724
След една вълнуваща 4D среща да ви наръся с най-сладкия и мил момчешки прашец - за всички чакащи Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 725
  • Димитровград
ELEKTRA браво, много се радвам. Пожелавам ти за напред само полужителни емоции и успешен финал. Благодаря за прашеца.....лягам да се навъргалям хубаво Hug

# 726
Пожелавам ти - и на теб, и на всички в темата след някой друг месец същите емоции Hug

# 727
  • Sofia
След една вълнуваща 4D среща да ви наръся с най-сладкия и мил момчешки прашец - за всички чакащи Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Мерсии  Hug newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

# 728
Пухче и аз не съм пускала кръвен, реших за понеделник да го оставя. Тогава ще ми е 13ти ден и ще види какаво е положението. Дано, дано е + Praynig
Ноооо днес сътворих друга " върховна глупост" ooooh! препишках един пиклив и по- отрицателен няма накъде Sad
Хем си казвах " ивка" недей.....хем не се сдържах. По- лошото е, че имам още един Grinning
Иначе симптоми йок! Само ПМС- то, но в по- лека форма от вчера.
Пухче, стискам палци за понеделник и за нас и за всички предстоящи тестчета Peace

# 729
Пикливите си ги пазете за много по-нататък.
Писали сме го и друг път - Магнетична й излизаше отрицателен с 50-60 ЧХГ и чак като стана по-голяма стойност се появиха двете черти. Говорим за седмица, ако не и повече, не си спомням вече, след първия кръвен. А беше в началото с близнаци.

# 730
Електра, благодаря за прашеца и съветите Hug
Аз това добре го знам, при първия опит го спазих, ама сега....сърце не трае- глава не слуша Sad
Ще скрия останалия и от себе си даже и в понеделник на кръвен! Решено е Laughing

# 731
Знам, аз също съм била така Laughing Това само ми съсипа психиката... Но последния стоически издържах до 13-ти ден Simple Smile

# 732
  • София
Аз пиклив не смеех да направя дори след положителен кръвен 155
направих го 1 седмица след това

# 733
Аз също Mr. Green

# 734
  • Sofia
И мен от пиклив ме е страх. Суттинта бях тръгнала към лаборатория някоя, но юъжа ми вика, не ще чакаме до понеделник 14 ден и ме спря. Иначе се бях запътила, ама хем страх, хем мъж ме спря 😉.

Общи условия

Активация на акаунт