Дългото чакане след трансфер 55

• 63 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Искра, дали това напрежение не се дължи и на прогестероновия препарат, защото и аз се чувствах така, особено след 6-7ми ден от трансфера, но не съм предполагала, че може да са контракции. newsm78

# 181
Стефи, мен ако ме питаш - подготви си документите за фонда от клиника, която работи с фонда, подай ги и докато чакаш заповед направи още един опит в сегашната ти клиника, щом си доволна и засега не искаш да я сменяш.
Ако не се получи отново, ти самата най-вероятно ще искаш да си смениш клиниката, така че със заповедта действате направо на новото място.
Разбира се от все сърце ти пожелавам да не се стигне до това и следващият път да е успешен  Hug

# 182
Жани,проблемът е че нямам доверие на други лекари.От ходене по лекари ме осакатиха и сегашният ми док оправя бакиите на другите,дето си оставиха ръцете върху мен.
Екипът са ми преди всичко приятели и вече изпитвам страх от "специалисти".
Освен това моя мъж няма как да пътува до други градове,заради естеството на работата си и трябва да е постоянно на линия.Във Варна клиниките които са по фонда са отчайващи.

# 183
Стефи , фсе пак си пусни документи за фонда . Не се знае какво може да стане , докат9 ти излезе заповедта .Току виж клиниката ти заработи с фонда  Hug
Радинела , много съжелявам  Hug

# 184
Стефи, разбирам те напълно, понеже аз също имам безрезервно доверие в моя доктор.
Финансовата част е много важна също, за съжаление хиляди левове вървят като топъл хляб...но пък все си казваме, че пари се печелят и щастието е най-важно...
Каквото и да решите с ТМ, пожелавам ти успех от все сърце  Hug

# 185
..но пък все си казваме, че пари се печелят и щастието е най-важно...
И майка ми така казва и гледа да помага,макар че е сама,баща ми почина и знам че и на нея не и е лесно.
Иначе незнам какво щяхме да правим.
Иска ми се веднага да се впусна в нов опит с повече надежда и се чудя даже дали да слушам док и да чакам януари.Иначе ми каза,че 1-2 месеца са достатъчни,но по добре догодина че да си почина.
Вие как мислите?

# 186
..но пък все си казваме, че пари се печелят и щастието е най-важно...
И майка ми така казва и гледа да помага,макар че е сама,баща ми почина и знам че и на нея не и е лесно.
Иначе незнам какво щяхме да правим.
Иска ми се веднага да се впусна в нов опит с повече надежда и се чудя даже дали да слушам док и да чакам януари.Иначе ми каза,че 1-2 месеца са достатъчни,но по добре догодина че да си почина.
Вие как мислите?

Мила Стефи най-малко аз мога да ти кажа, какво да правиш тъй като все още не съм започнала с процедурите. Най рано януари ще са първите ми опити, но и това чакане до тогава ще ме съсипе. Не знам колко опита имаш, но защо не изчакаш наистина някой и друг месец, за да си починеш малко, да се отърсиш, да се разсееш и с нови сили новата година с нов късмет с бебе на пред  Grinning

П.С. Стефи това е лично мое мнение. Каквото решиш имаш подкрепата на всички тук.

# 187
Нулина,сега ми приключи първия опит и завърши с биохимична.
Искам възможно най-скоро да направя втори,защото отдавна се боря с много сериозни проблеми.Стимулацията ми беше лека с извадени само трички яйцеклетки.
Затова си мисля,че няма от какво толкова да се възстановявам.
Но понеже док ме видя,че съм травмирана,каза догодина по-добре.

# 188
Нулина,сега ми приключи първия опит и завърши с биохимична.
Искам възможно най-скоро да направя втори,защото отдавна се боря с много сериозни проблеми.Стимулацията ми беше лека с извадени само трички яйцеклетки.
Затова си мисля,че няма от какво толкова да се възстановявам.
Но понеже док ме видя,че съм травмирана,каза догодина по-добре.

Слънце виж какво, действай както ти диктува от вътре, ти най-добре знаеш как се чувстваш и дали си подготвена за втори опит веднага. Ако сърцето ти казва да го направиш, няма какво да се бавиш.  Hug Hug Hug

# 189
Според мен минимум 3 месеца почивка и то щом стимулацията ти е била лека. Аз при пет месеца почивка паднах от 17 фоликули на 9 при абсолютно същата стимулация. И въобще понеже там,където си, правят минимум изследвания щом не ти се чака, се поогледай да изследвания нещо, ако има пропуски.

# 190
Стефи, според мен също е по-добре да изчакаш повечко, не бързай толкова. Може стимулацията ти да е била лека, но организма и яйчниците имат нужда от почивка.
Нова година, нов късмет  Hug

# 191
Rigina аз пия естрофем,но-шпа,бусколизин,дуфастон,тромбо Ss,и едни витамини ,а вагинално си слагам утрогестан...Утре ми е теста така,че ще видя на какво се дължи...

# 192
Искра,мисля че знам на какво се дължи това,най-вероятно на едно или две малки човечета в коремчето. Grinning
Утре да се похвалиш с много голямо ЧХГ. Hug

# 193
Момичета, аз не издържах да чакам до петък и си направих уринен тест днес и тъкмо да ревна, че нищо няма и почна да се появява втората чертичка,по-бледа от контролната, но си е там!!! Това ми е първото ин витро и съм много, много щастлива (знам че е рано, ама...)

# 194
Момичета, аз не издържах да чакам до петък и си направих уринен тест днес и тъкмо да ревна, че нищо няма и почна да се появява втората чертичка,по-бледа от контролната, но си е там!!! Това ми е първото ин витро и съм много, много щастлива (знам че е рано, ама...)

Дано, стисам ти палци да е успешна до термин, но ти пусни един кръвен. Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт