Дългото чакане след трансфер 55

• 63 351
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Браво, сега ти пожелавам високо чхг и да расте Simple Smile

# 196
Браво, чудесна новина от сутринта  Heart Eyes, дано и ЧХГ да е доволно голямо  Hug
Чакам Искрето да ме зарадва  Praynig💜💜💜

# 197
Здравейте момичета, знам ,че въпросът ми най-вероятно не е за тук, но тъй като всички сме преминали вече през какво ли не исках да ви попитам, ако някоя от вас е имала извънматочна бременност колко време след това и дойде цикъла, защото от моята операция мина месец, а цикъла никакъв го няма и се притеснявам вече.
Успех и търпение  на всички чакащи Simple Smile а на вече успелите желая от сърце пухкав и сладък финал Simple Smile

# 198
Момичета, аз не издържах да чакам до петък и си направих уринен тест днес и тъкмо да ревна, че нищо няма и почна да се появява втората чертичка,по-бледа от контролната, но си е там!!! Това ми е първото ин витро и съм много, много щастлива (знам че е рано, ама...)
Ох, хайде да става дебела чертичката,а на кръвния - дебело чхг,после дебело бебенце и ... така Simple Smile

# 199
Според мен минимум 3 месеца почивка и то щом стимулацията ти е била лека. Аз при пет месеца почивка паднах от 17 фоликули на 9 при абсолютно същата стимулация. И въобще понеже там,където си, правят минимум изследвания щом не ти се чака, се поогледай да изследвания нещо, ако има пропуски.
Лебедче,доста добра бройка си изкарала.То нали всяка стимулация води до намаляване на яйчниковия резерв и мисля,че е нормално втория път да са по-малко.
Мен това ме притеснява,че сега при първата успяха да извадят само 3 яйцеклетки,а имах повечко фоликули.Ако от три падна на половина,значи януари за втория опит на една трябва да се радвам.  Rolling Eyes

# 200
Жани,проблемът е че нямам доверие на други лекари.От ходене по лекари ме осакатиха и сегашният ми док оправя бакиите на другите,дето си оставиха ръцете върху мен.
Екипът са ми преди всичко приятели и вече изпитвам страх от "специалисти".
Освен това моя мъж няма как да пътува до други градове,заради естеството на работата си и трябва да е постоянно на линия.Във Варна клиниките които са по фонда са отчайващи.
Ти при Александров ли си? Само той не работе с фонда.Но от скоро вече  и той работи Simple Smile

# 201
Любче,нямала съм извънматочна,но сега имах биохимична и цикълът ми още го няма.Пети ден съм спряла лекарствата.Имах кървене още от преди това и сега почти спря.Но не мисля,че това беше цикълът ми,не ме боли корем,нито гърди,а по принцип ми е супер обилен и болезнен,а и сега се предполага че се е събрало доста за изхвърляне.
Предполагам,че трябва време да се наместят хормоните.

# 202
Стефи, не мисля,че е доказано, че води до намаляване на резерва-те така или иначе всеки месец измират яйцеклетки. Тя бройката не е важна,щото после колко имаш за трансфер е от значение. При нас с тоя мъжки фактор първите пъти стигнахме до 1 хубав и  2 долу горе ембриони и нищо за замразяване. Аз вече не помня точния брой яйцеклетки, но минус 1-2с фоликулите бяха. Вторник съм на пункция -ще видим този път.

# 203
Лебедче много си права, ние с мъжки фактор от 18 яйцеклетки - 1 хубава и 2 горе долу се оплодиха, като предприехме замразен трансфер, тъй като не ми нарасна лигавицата. Аз съм с поликистоза и се надявам пак на хубава бройка яйцеклетки, че с този мъжки фактор просто не знам. Дано ми дойде цикъл, защото след това трябва да отида на преглед и да видим какво правим по - натам.

# 204
Стефи, не мисля, че намаляват. Миналата година януари извадихме 11 Я, юни 19, естествено хиперстимулирана, но съм а ПКЯ де.  Както казаха не е важна бройката Я, а колко ембриончета ще се получат. Според мен почини си добре, ще видиш, че ще се чувстваш по - добре после.  Hug
Успех на момичетата с предстоящи тестове Praynig

# 205
По въпроса с намаляването на яйцеклетките аз съм живото опровержение. Първа стимулация 18, втора след 6 месеца - 26.
Честито на всички, които ни донесоха радостни вести!
Останалите не се обезкуражавайте. Просто сега при нас е зима, но пролетта ще дойде още по-красива и разцъфнала, а щастието ще е безкрайно.  Hug

# 206
Ех момичета,обнадеждихте ме, Hug значи мога да се надявам на повече от една яйцеклетка. Simple Smile
Тази година ми беше кофти година с много операции и манипулации,но следващата почвам на чисто.
Лебедче,успех на пункията!

# 207
liubcheto, аз съм имала извънматочна. Но беше доста отдавна - 2007г. Нямам спомен цикълът след това да съм го чакала дълго, но може и просто да ми се губи, не е малко време вече...
Трябва да дойде, няма къде да иде, просто след всяка такава намеса има разбъркване на цикъла  Peace

llrock3, страхотна новина, дано да видиш едно хубаво чхг!

Стефи, важно е качеството, а не количеството. Доколкото си спомням, твоите 3 бройки бяха качествени и се оплодиха всички. Явно проблема е друг. Видях, че си при Александров. Моя първи опит беше във Варна, стимулацията ми беше при Козовски-син, а Александров беше ембриолог. Там не отдават никакво значение на имунологията и съответно не назначават никакви изследвания в тази насока. Но понякога точно там се явява проблема и при корекция се получават нещата.

# 208
  • София
От стимулациите, резерва намалява, но в малко по-дългосрочен план.

# 209
Стели,права си.Никаква имунология не ми е назначавана и незнам сега като се е случило така,трябва ли да имам някакъв много сериозен проблем и да не мога да задържам?
Аз още от самото начало си имах болки,сакаш тялото ми искаше да ги изхвърли.Сега нищо не ме боли.
Замислих се дали не е възможно проблемът да е в резус факторът.Понеже аз съм 0+,а ММ е А-,но след като прочетох някой статии разбрах,че в такива случай можело за се появат проблеми на по-късен етап от бременността и то ако майката е -,а детето +.
Незнам дали да търся причина.Все пак има много жени,които са имали по една биохимична,а после си забременяват и износват без проблем.Чудя се. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт