Звездни компромати - 302 част

• 140 879
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
И на мен!

# 631
Мъжът на Биляна ми прилича на примат. Sick

# 632
Prikachi нещо не работи, оправих линка.

# 633

Същите плочки ги имаме в къщи-вероятността да си строшиш главата с тънки токчета на тях е 100%.Голяма смелчага е Зара Laughing Laughing

# 634
Браво на ,Зара,умна девойка излезе

# 635
Освен отражението в огледалото вижте торбичките закачени за шкафа. Дали са за боклук?

# 636
  • Варна
Освен отражението в огледалото вижте торбичките закачени за шкафа. Дали са за боклук?
Хаха, благодаря ти, че ме разсмя тази сутрин  Grinning
Хубаво е денят да започва с усмивка!

# 637
Есмер нали и тя имаше някаква снимка, дето се намазала, грим, дреха, а в коридора торбичката с боклука Simple Smile

# 638

Аз пък виждам хората навън - един по бански и двама с халати, което ме навежда на мисълта, че едва ли си е вкъщи.

# 639

Аз пък виждам хората навън - един по бански и двама с халати, което ме навежда на мисълта, че едва ли си е вкъщи.
Tова пак за отраженията на Зара и мъжа ѝ, който е по бански/гащи. Просто прозорците са с различен ъгъл и затова се виждат така.

# 640
  • София

Нищо не виждаш навън - това са отраженията в стъклата.

# 641
Скули!  Shocked Ужасни скули си е набоцкала ooooh! Няма начин докторът и да не е същия като на Стоянка Мутафова, защото и е наблъскано лицето и изглежда по същия начин.
Боже, верно ли се харесва така?! Tired Не прилича на себе си...

И аз се зачудих верно ли Елен си е слагала скули, ужасно изглеждаше. Обясняваше как била любопитна към живота, абе тия хора добре ли са? Може ли такива глупости да дрънкат в ефир?!?

# 642
Мда, като се загледах, наистина са отраженията на Зара и мъжа и. Ама и аз съм недоскив  Mr. Green

# 643
Зара изглежда чудесно, мъжа и също. Не ми пречи торбичката, нито отраженията. Тя наистина излезе умно момиче!
Найлон, учи се! Че и е в пъти по-грозна от теб.

# 644
  • IT
Ива Екимова - грозна ми е нещо.

Общи условия

Активация на акаунт