Къде в Бургас? (49)

• 79 384
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата!

Бихте ли ме насочили към магазин за тийн якета за зимата? Търся за момче на 14 години.

# 16
Момичета,
Бихте ли ме ориентирали откъде да купя зимна пижама за 10 годишно момче?

# 17
  • Бургас
Зимна пижама от пухкавите, много топлят, купих от Калогера миналата година. 20лв беше. В магазините за бельо имаше подобни към 18лв, но доста по-тънки...

# 18
Записвам се, темата ми е изключително полезна Grinning

# 19
  • Бургас
Благодаря за темата!

Бихте ли ме насочили към магазин за тийн якета за зимата? Търся за момче на 14 години.

Waikiki, H&M.

# 20
  • Бургас
Някой пита за кафе Пелини - има го на Краснодар в един магазин за цигари (от горна страна на пазара на "Ивайло" срещу закуски "Приятелите" или нещо такова)

# 21
  • Бургас
Стари електроуреди могат да се върнат и в мобилните центрове на Община Бургас. Но са на различни места в града, трябва да видиш кой ти е най-удобен

# 22
  • Бургас
магазини за осветителни тела в центъра къде има

# 23
Здравейте момичета, всяка година по това време една и съща тема ме вълнува - дали някой е успял да се пребори и да се откаже от таксата "сградна инсталация", която плащаме към топлофкация? Вие? Или може би познавате някого? Ще се радвам на всякакъв коментар.

# 24
Къде мога да открия детски инхалатор?Гледам в сайтовете на Технополис и Техномаркет,че няма.  newsm78

# 25
  • Бургас
В повечето по-големи аптеки. Някои не държат наличност, а когато си поръчаш идва представител на фирмата и ти го носи.
Само не си купувай на PIC. Цената е много висока като за това качество.

# 26
В повечето по-големи аптеки. Някои не държат наличност, а когато си поръчаш идва представител на фирмата и ти го носи.
Само не си купувай на PIC. Цената е много висока като за това качество.

Благодаря  bouquet

# 27
  • Бургас
Здравейте! Откъде мога да купя евтини рамки  със стъкло за А4 грамоти. Трябва ми голямо количество. Имало някакъв китайски склад в Пиргос плод? Някой да го е посещавал?

# 28
  • Бургас
мисля, че се казват Иванови

# 29
  • Бургас
Здравейте! Откъде мога да купя евтини рамки  със стъкло за А4 грамоти. Трябва ми голямо количество. Имало някакъв китайски склад в Пиргос плод? Някой да го е посещавал?

В магазините тип "Левче" има. Сещам се за един на ул. "Л.Каравелов" срещу заведението "При Шопа". Поне за там съм сигурна, че има, купувала съм. Вече със собственика, арабин, ще се договориш за количество и цена, ако са повече.

Общи условия

Активация на акаунт