Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 4

• 131 292
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
И аз искрено се впечатлих от грижата за очите.. Embarassed
Аз си слагам само околоочен преди лягане. Crossing Arms
Но нямам много бръчки, пачи крак и тн.

# 196
  • някъде под слънцето...
Залагам на превенция.
И за момента се получава.
В един момент си даваш сметка, че хората се впечатляват от нещо и му обръщат прекалено  голямо внимание.Даваш си сметка, че трябва да полагаш малко повече грижи за него.

# 197
Не иронизирам. Дори не зная как се прави това.  Липсата на интонация и директен контакт променя идеята на това което искам да споделя. А то е - респект.

# 198
  • Чукарландия
Имам три вида  едните са гел, другите на нещо като марля но имат фин гел за да се задържат.Другите са като мокри салфетки(TianDe)., които се слагат на контура.Слагам ги студени, държа ги в хладилника.
От масата редувам масла от нар, ему, шипка, оризов зародиш, имам и едно на  ТianDe .( ползвам и тяхните дискове за контура ) екстракт от женско биле, екстракт от цвят от нар.
Oт серумите съм доволна от Шисейдо и Канебо.

sl, какви пачове за около очите ползваш? Може ли линкове? Hug
Изброените масла около очите ли ползваш или за цялото лице? Hug

На мен проблемът ми е в тъмните кръгове под очите. Нямам подпухване и подуване. Знам, че е от редовно недоспиване (спя средно около 5 часа на денонощие), но такъв ми е ритъма на живот и няма как да увелича часовете за сън. Искам нещо наистина ефикасно за изсветляване на тъмните кръгове, малко поне да може да ги изсветли, другото ще свърши коректора. Mr. Green

# 199
  • софия
Здравейте при мен проблема е , че съм на 37 и цял живот се боря с пъпки, ползвам козметика за проблемна смесена кожа, но се замислям че трябва да включа нещо против бръчки, чудя се какво да е за да не запуши порите и омазни кожата, което няма да ми се отрази добре.

# 200
  • София
Търси някакъв серум само с хиалурон.
Аз напоследък ползвам усилено два евтини - на Балеа и на Делиа, но като че ли виждам резултат.

# 201
Агент, Лумене имат също и с хиалурон. Peace

# 202
Здравейте при мен проблема е , че съм на 37 и цял живот се боря с пъпки, ползвам козметика за проблемна смесена кожа, но се замислям че трябва да включа нещо против бръчки, чудя се какво да е за да не запуши порите и омазни кожата, което няма да ми се отрази добре.
Пъпки по лицето на тази възраст по мое мнение са признак на проблем с вътрешен орган. Може би едно прочистване на черен дроб ще изчисти лицето от пъпки. В интернет има много на тема изчистване на черен дроб. От личен опит мога да кажа, че прочистването на този орган прави чудеса с кожата.

# 203
  • Варна
Пъпки по лицето на тази възраст по мое мнение са признак на проблем с вътрешен орган. Може би едно прочистване на черен дроб ще изчисти лицето от пъпки. В интернет има много на тема изчистване на черен дроб. От личен опит мога да кажа, че прочистването на този орган прави чудеса с кожата.
Мисля, че има истина в това.
Пих масло от риган и бял трън профилактично.
Без да съм имала проблеми с органите за които го дават или паразити.
Изчезнаха ми пъпките.
Мъжът ми има псориазис и забеляза, че добре му влияние това масло.
Обаче изпих едно шишенце и месец след спирането отново се появиха пъпки.
Сега пия масло от черен кимион, което го дават за същите неща, като ригана и бял трън.
Да видим дали ще има ефект върху пъпките и косопада, заради който започнах да го цоцам  Mr. Green

# 204
  • Русе
От къде ги купувате тези масла - от аптека, хранителен магазин, по интернет?

# 205
  • Пловдив
Имам три вида  едните са гел, другите на нещо като марля но имат фин гел за да се задържат.Другите са като мокри салфетки(TianDe)., които се слагат на контура

Освен Тиаде-то другите какви марки са?

# 206
  • Варна
От къде ги купувате тези масла - от аптека, хранителен магазин, по интернет?
Маслото от риган и бял трън го поръчах от бг сайт.
Във здравословните магазини съм виждала само от бял трън.
Пак от такъв магазин си купих черния кимион.

# 207
  • тук и там
Аз имам мазна кожа и цял живо се боря  със комедони и големи пори.И до ден  днешен си подбирам продуктите,защото лесно се изпъпчвам и повечето кремове ми действат точно по този начин-освен хидратация и някоя пъпка за разкош. Mr. GreenА това което е и против пъпки и против  бръчки са продукти със ретин..Аз не случайно ползвам този продукт.За акне,комедони,пигментни петна е идеален.И против  бръчки го препоръчват
http://www.paulaschoice-eu.com/clinical-1-retinol-treatment.html
В началото на темата,или миналата  се коментираха по-евтини варианти със ретин против акне които си купуват от съседни държави мисля..Можеш да потърсиш инфо. Peace

# 208
  • някъде под слънцето...
Освен Тиаде-то другите какви марки са?
Обикновено ползвам едни по интензивни и ежедневни.Сменям ги периодично.
В момента са  на LR  веднъж на две седмици.ТianDe веднъж седмично и ежедневно редувам тези

Копирах снимките от един блог преди и  след.в случая са използвани регенериращите

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 18:05 от sl

# 209
  • Варна
Като сте се разговорили за Lumene, да се включа и аз с похвала за първия техен продукт, който някога съм ползвала:
http://www.parfimo.bg/grizha-za-ochite-lumene-arctic-aqua-deep-m … ye-gel-68114.html
Много лек, попива бързо, овлажнява кожата и видимо очите ми изглеждаха по-отпочинали (и аз, като Бела, спя по 5-6 часа на денонощие и имам сенки под очите). Сега свърших тубичката и ползвам друг продукт за около очите, но със сигурност ще повторя гела на Lumene, а и ще пробвам други техни продукти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт